![]() |
|
206 Submarine Light |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler emeğimize sağilık |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel oluş...
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Gerçekten süper olmuş, eline sağlık, ben de heveslendim şimdi ya.. |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
eline koluna sağlık haşim abi çok süper olmuş
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Emeğine sağlık Haşim abi çok güzel olmuş.Hem yerleşim hem de loş açısından çok güzel.Denildiği gibi anahtar biraz abes durmuş ama kokpit misali:)
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
güzel olmuş abi emeğine sağlık
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
eline koluna sağlık abi maşallah hiç boş durmuyosun tebrikler
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Süper olmuş haşim abi.
Helal valla. Kıskandım şimdi :) |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bende orjinal anahtar üzerine yapmak istiyordum ancak Anahtarın yapısı gereği orta konumunda ayarlamak imkansız. Ama sürekli yanma konumuna numara çekilip modifiye edilebilir. Bu durumda da ihtiyacın olduğunda kapı açmak zorunda kalacaksın. Bence uygun estetikte 2 nci bir düğme daha mantıklı.
Led aslında önce bir tane yaptım ancak açısını iyi ayarlayamadığım için ışık biraz kolçak bölüne vuruyordu. Eskisini düzeltmektense 2 nci ışığı koydum. ikisi birlikte istediğim sonucu verebildi. Ama sen ilk seferde uygun açı ve ihtiyacına yönelik konumlandırabilirsen bir tane led de yeterli olur bence.
Özellikle uzun yola geceleri çıktığım ve yolda devamlı aburcubur atıştırdığım için kolçak bölümününde aydınlanmasını istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Aslında orası için çok güzel plastik ile aynı renkte kare switch'im vardı ama plastik bakalit benzeri sert bir malzemeden yapılmış töbe billah kare kesilmez o alet.
Aslına bakarsan Can abi, elektronikciler çarşısında araştırılırsa güzel malzemeler bulunabilirdi. Ama ben üşendim evdekilerden bişeyler çıkarmaya çalıştım. Ledleride 2 tane pert lazer mouse' dan söktüm :).. Eğer orjinal tavan lambasının anahtarını kullanmak istersen sürekli yanma konumunu iptal etmekten başka şans yok
Plastik aksam efede vardır. Bi fiyat al ondan sonra giriş istersen abicim.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende begendim eline sağlık..yarından sonra bende girişcem.sormak istediğim şu..ben orda anahtar olmasın istiyorum,sürekli mi yanar o zaman?bide neden 2 tane taktın?ikinci sorum meraktan :)
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Emeğine sağlık sevgili Haşim, güzel olmuş
![]() Aç-kapa düğmesi hoş durmamış ama plastik aksamda ![]() ( O plastik aksamı nerden alabilirim? Yarın alıp deneme yapayım, en azından orjinal parçayı mahvetmemiş olurum) |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |