Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Submarine Light

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7376
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 06:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 Submarine Light
Mesajı Yazan: hasimayaz
Konu: 206 Submarine Light
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 19:52

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Can Düzyatan
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 20:14
Emeğine sağlık sevgili Haşim, güzel olmuşSmile

Aç-kapa düğmesi hoş durmamış ama plastik aksamdaEmbarrassed

( O plastik aksamı nerden alabilirim? Yarın alıp deneme yapayım, en azından orjinal parçayı mahvetmemiş olurum)

-------------
Can Düzyatan

1972

B rh +

İzmir

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 20:49
bende begendim eline sağlık..yarından sonra bende girişcem.sormak istediğim şu..ben orda anahtar olmasın istiyorum,sürekli mi yanar o zaman?bide neden 2 tane taktın?ikinci sorum meraktan :)

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 20:56
Orjinalini yazan: Can Düzyatan Can Düzyatan Yazdı:

Emeğine sağlık sevgili Haşim, güzel olmuşSmile

Aç-kapa düğmesi hoş durmamış ama plastik aksamdaEmbarrassed

( O plastik aksamı nerden alabilirim? Yarın alıp deneme yapayım, en azından orjinal parçayı mahvetmemiş olurum)

Aslında orası için çok güzel plastik ile aynı renkte kare switch'im vardı ama plastik bakalit benzeri sert bir malzemeden yapılmış töbe billah kare kesilmez o alet.

Aslına bakarsan Can abi, elektronikciler çarşısında araştırılırsa güzel malzemeler bulunabilirdi. Ama ben üşendim evdekilerden bişeyler çıkarmaya çalıştım. Ledleride 2 tane pert lazer mouse' dan söktüm :)..  Eğer orjinal tavan lambasının anahtarını kullanmak istersen sürekli yanma konumunu iptal etmekten başka şans yok

Plastik aksam efede vardır. Bi fiyat al ondan sonra giriş istersen abicim.

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 21:02
Orjinalini yazan: uruk33 uruk33 Yazdı:

bende begendim eline sağlık..yarından sonra bende girişcem.sormak istediğim şu..ben orda anahtar olmasın istiyorum,sürekli mi yanar o zaman?bide neden 2 tane taktın?ikinci sorum meraktan :)

Bende orjinal anahtar üzerine yapmak istiyordum ancak Anahtarın yapısı gereği orta konumunda ayarlamak imkansız. Ama sürekli yanma konumuna numara çekilip modifiye edilebilir. Bu durumda da ihtiyacın olduğunda kapı açmak zorunda kalacaksın. Bence uygun estetikte 2 nci bir düğme daha mantıklı.

Led aslında önce bir tane yaptım ancak açısını iyi ayarlayamadığım için ışık biraz kolçak bölüne vuruyordu. Eskisini düzeltmektense 2 nci ışığı koydum. ikisi birlikte istediğim sonucu verebildi. Ama sen ilk seferde uygun açı ve ihtiyacına yönelik konumlandırabilirsen bir tane led de yeterli olur bence.

Özellikle uzun yola geceleri çıktığım ve yolda devamlı aburcubur atıştırdığım için kolçak bölümününde aydınlanmasını istedim

Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 21:38
Süper olmuş haşim abi.
Helal valla. Kıskandım şimdi :)

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 22:44
eline koluna sağlık abi maşallah hiç boş durmuyosun tebrikler

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2010 Saat 23:41
güzel olmuş abi emeğine sağlık

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: İsmailAteş
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 01:45
Emeğine sağlık Haşim abi çok güzel olmuş.Hem yerleşim hem de loş açısından çok güzel.Denildiği gibi anahtar biraz abes durmuş ama kokpit misali:)

-------------
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 07:55
eline koluna sağlık haşim abi çok süper olmuş

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 09:06
Orjinalini yazan: AteSH AteSH Yazdı:

Emeğine sağlık Haşim abi çok güzel olmuş.Hem yerleşim hem de loş açısından çok güzel.Denildiği gibi anahtar biraz abes durmuş ama kokpit misali:)
 :) başka çaremiz yoktu ismail. Orası için harika bir anahtarım vardı ama kare. Malzeme hayatta kare kesilmezdi. Konya sokağa yolum düşerse daha şık ir anahtar bakacağım.. Şimdilik bu idare etsin

Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 11:03

Gerçekten süper olmuş, eline sağlık, ben de heveslendim şimdi ya..

-------------
En iyisi senin olandır

Mesajı Yazan: BurçUMUL
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 11:20
Güzel oluş...

-------------
Forever young by my gti

Mesajı Yazan: MertCakbak
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2010 Saat 23:49

Teşekkürler emeğimize sağilık

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2010 Saat 09:24
HAŞİM USTA NE DEDİM SANA. herkes beğendi.. Thumbs Up

anahtarda araca uçak havası katmış hakkaten..Gülme
tekrar eline sağlık..peki bu ledler hep aynı ışık şiddetinde mi?daha az aydınlatanı yok mu

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2010 Saat 09:26

HAŞİM USTA NE DEDİM SANA. herkes beğendi.. Thumbs Up

anahtarda araca uçak havası katmış hakkaten..Gülme
tekrar eline sağlık..peki bu ledler hep aynı ışık şiddetinde mi?daha az aydınlatanı yok mu

sağolasın.
 ledin önüne gelen direnci artırırsan ışık şiddetini azaltabilirsin. 2 led için 1 k uygun ayarda bir ışık veriyor bence daha azı güzel olmaz. yada 1 k trimpot ile uygun ayarı manuel ayarlayabilirsin. Elektronikciler çarşısına gittiğimde daha uygun renk ve biçimde switch alacağım bu şimdilik idare etmesi için

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2010 Saat 09:33
ışık şiddeti yeterli zaten.merakdan sordum..sadece beyaz yapcam ben kırmızıdan farklı.göz alırmı bilmem ama..renk olarak kırmızıdan başka fikri olan var mı peki

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2010 Saat 09:39

ışık şiddeti yeterli zaten.merakdan sordum..sadece beyaz yapcam ben kırmızıdan farklı.göz alırmı bilmem ama..renk olarak kırmızıdan başka fikri olan var mı peki

Yeşil veya kırmızı. Beyaz kesinlikle gözünü yorar. Başlamadan önce pil ve led ile ayak üstü denemen daha doğru olur. Sonra işin geri dönüşü çok zor.

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2010 Saat 09:42
anladım,teşekkürler..pil çok mantıklı.aklıma geldi zaten kabloları gördükten sonra..Gülme

Mesajı Yazan: HRMNKY
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2010 Saat 01:21
Acaba submarineleri switchle yakıp söndürmek yerine park lambasına bağlasaydınız daha güzel olmaz mıydı acaba?Bende 2 hafta içinde submarine yaptıracağım ve beslemeyi park lambasından alacağım.Dar açılı led kullanıp dirençle aydınlatma gücünü biraz azaltacağım daha loş bir ışık elde etmeye çalışacağım.

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2010 Saat 12:26
hadi bakalım murat..görelim Gülme

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2010 Saat 19:46
başkanım burdan kopyalayıp birde anasitemize ekleseydin Gülme

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2010 Saat 20:57
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

başkanım burdan kopyalayıp birde anasitemize ekleseydin Gülme

Hacı, ben diyorum ki ilkokulu 8 yılda bitirdim.. sen neden bahsediyorsun SırıtmaSırıtma

Mesajı Yazan: by_sertan
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2010 Saat 23:12
arkadaşım süper olmuş yaa. ben bunu nasıl düşünemedim :@ 

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2010 Saat 22:42
HAŞİM USTA OLMASA KİMSENİN YAPCAGI YOKTU.BENDE YAPICAM EN KISA ZAMANDA KOPYA ÇEKİPGülme

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2010 Saat 02:41
abi naaaptın sen yine ya kırmızı loş ışık insanın aklına kötü şeyler geliyo bana kalırsa her arabaya şart bu ışık anlarsınızya:):):):)

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2010 Saat 23:24
Orjinalini yazan: deniz_206 deniz_206 Yazdı:

abi naaaptın sen yine ya kırmızı loş ışık insanın aklına kötü şeyler geliyo bana kalırsa her arabaya şart bu ışık anlarsınızya:):):):)

O zaman zaten kanka olduğum polislerle iyice akraba olur çoluk çocuğa karışırım Sırıtma

Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2010 Saat 20:32
ve submarine light yani ambiyans ışığı tamamlanmış durumda.2 tane led kullanarak yaptık.Kontak açınca yanıyor kapatınca sönüyor.Fotoğraflar tam gerçeği göstermiyor o yüzden karanlık veya aydınlık gelebilir.Gerçekte bunu kendi gözlerinizle görmeniz lazım.Neyse fotoğrafları aşağıda veriyorum.Uzun uğraşları ve mükemmel işçiliği içinde Ledstop2009 nickli Mustafa abiye çok teşekkür ederim.Ellerine sağlık abi.

Mesajı Yazan: emredeniz
Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2010 Saat 21:21
Haşim ustam çok güzel olmuş..ama ben fotolardaki kolluğa bayıldım..ondan yaptırsak benim arabaya..fiyatı ne kadar acaba?

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2010 Saat 21:44
Orjinalini yazan: Emre Deniz Emre Deniz Yazdı:

Haşim ustam çok güzel olmuş..ama ben fotolardaki kolluğa bayıldım..ondan yaptırsak benim arabaya..fiyatı ne kadar acaba?

http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=19 - http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=19

70 - 80 TL. max

Mesajı Yazan: emredeniz
Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2010 Saat 21:52
Çok Güzelmiş başkan fiyatıta uygun..Bi tanışalımda ayrıntıları alırım nerde yaptırılcağını..Çok teşekkür ederim..

Saygılar.. :))

-------------
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2010 Saat 13:50
bisüre sonra deformasyona ugrama durumu nasıl acaba?

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2010 Saat 19:12
öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum benmde 206m var. bu uygulamayı aracımda yapmak istedim, fakat küçük bi sorun var ledleri yerine yerleştirdim geri montaja geldiğinde klipslerin tırnakları tutmuyor. yerine oturmuyor. herangi kırık vb. durumda yok ne yapmalıyım acil yardım??. şimdiden çok teşekkür ederim...

Mesajı Yazan: murti
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2010 Saat 23:31
haşim usta bende isterim:)

*Düzenleme sebebi: Büyük font.Lütfen normal büyüklükte font kullanınız.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net