![]() |
|
307 lpg sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
30 Krş demiş... iyi bir ustaya iyi bir ayar yaptırman lazım. tahminimce 25 Krş altına da düşmez (şehiriçi) Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 18:51 |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
araba lpg de km de ne yakıyor?
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
ARkadaşlar 307 aracımda ecotech marka lpg var..bilindiği gibi ilk çılışırken benzinle çalışıp sonra gaza geçiyor..ayda 40 liralık benzin koyuyorum.sadece ilk çalışması için harcadığı benzin bu...ayda 140 liralıkda gaz alıyorum.toplam ayda yakıta verdiğim 180 lira..toplam bir ayda gittiğim km 600 km..kilometrede 30 kuruşa geliyor.benzinle bile 35 kuruş yakıyor bu araba...başına böle bi durum gelen varmı?lpg li 307 kullananlar ne kadar yakıyor.?ayda ne kadar benzin koyuyor..?bilgisi olanların mesajlarını bekliyorum..
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |