![]() |
|
aracım yağ eksiltiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wasp00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2009 Saat 13:08 |
2008 model 206 sedan executie aracımı sıfır aldım. 2500 bakımına kadar herşey normaldi. 7500 km de aracımda zerre kadar yağ kalmadı. servise götürdüm görünen sorun yok dediler. şu anda 13500 km de yağ seviyesi yarıya kadar inmiş durumda. sebebi ne olabilir acaba. şimdiden teşekkürler hepinize.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorda üst kapak altında falan yağ sızıntıları kaçakları varmı siz baktınızmı ?
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
toplamda araç ne kadar yağ eksiltti.. Rodaj tamamlanıncaya kadar 750 gr - 1 lt eksiltir.
|
|
![]() |
|
wasp00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hiçbiyerinde yağ sızıntısı birikintisi yok. aracı sürekli parkettiğim yerede baktım ordada bişey yok. toplamda aracın içindeki yağın tümünü eksiltmişti.
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
bu km deki araba için belki gereksiz bi soru ama her ihtimale karşi mavi duman atıyormu araç.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracın çalıştır motoru ısıt egzosa bk beyaz duman vrmı gaza yüklenince hibir araba bukadar yağ eksiltmez bir sorun yoksa yağ contası yağ filtre boğazı karter altı çatlak veya contası üst eksntrik sistemi bunların birinden yapar enkötüsü silndir çiziktir yanma odası yağ alır garantisi varsa canınısıkma
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
yağ çubuğunda iki çizgi arası 1 Lt. dir. ilk 10.000 den sonra yağ eksiltmemesi gerekli. Belliki araç garantili bence derhal yetkili servisten destek alınız.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler. umarım yetkili servis bi problem varsa garantiden gerekeni yapar. çünkü bu olay fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. en son kktcdeki serviste aracı cihaza falan bağlayıp bi sorun olmadığını söylemişlerdi.polatkaptanın söylediklerini yapmıştım ama ne beyaz duman var ne mavi duman. tekrar ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
bugün aracımı servise götürdüm. kktc servisi türkiyeden alınan araçların garantisinin burada geçersiz olduğunu herhangibir sorun varsa türkiyede ki serviste yaptıracağımı söyledi. yağ eksiltme konusunda da bana çok da mantıklı gelmeyen bişey söylediler. 1000 km de 1 lt yağ yakması normal falan dediler. insanın sıfır araç alıp bu şekilde sorunlar yaşaması moralini fazlasıyla bozuyor. ben peugeotun garantiden birşey yapacağına da inanmıyorum. en basiti bagajdaki krom kısımdaki dökülmelere kullanıcı hatası denilmişti. bu arada bukadar şey yazdım yeniden belirteyim ne yazıkki aracım 2008 model.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Bunu gerçekten dedilermi? Yağ bakımı zaten 10000 km. 4 lt yağ konulsa. 4000 kmde motorda yağ kalmaz. |
|
![]() |
|
bunu gerçekten dediler. onlarda başlarından savmak için söylediler zaten. peugeot müşteri hizmetleriyle görüştüm bu sabah. konuyu takibe aldık dediler. öyle görünüyoki türkiye'ye döner dönmez aracı elimden çıkaracam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |