![]() |
|
YARDIM..BUGÜN BAŞIMA GELENLER.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2009 Saat 21:04 |
Slm arkadaşlar..Bugün başıma gelen bir sıkıntımı anlatmak ve sizinde görüşlerinizi almak istedim. Belki hatırlarsınız daha öncesinden sizden antifiriz için fikir almıştım, bir kaç gün önce de kırmızı organik antifirizden koymuştum. Bugün de sabah biraz gittimk araba ile baktım bi tuhaflık var, hararet 90 olduğu halde klima soğuk üflüyor, biraz sonra hararet 100 oldu hemen sağa çektim ve kaputu açtım. Antifiriz namına bişey kalmamış arabada. Geçici olarak su koydum hemen sanayiye..Orada radyatör pas açmış, radyatörü delmiş olabilir diye baktırdım, radyatörde herhangi bir kaçak yok, bağlantı hortumlarıdnda da sıkıntı yok ama şu an arabam su eksiltiyor bu neden olabilir acaba..Daha önceden böyle bir sıkınıtı yoktu. İlk defa böyle bir şey oldu..Biliyorsanız yardım edin.. |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer hortumlarinda kacak olabilir belkide hava vardi radyatorde sen doldu zannettin kacakvarsa gunluk su eksiltir illaki bi yerden akitacak dikkatli ilcelemende fayda var
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sanayide gözüyle gören usta yardımcı olamadıysa, forum marifetiyle bu iş zor gibi.
geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
ben bu formdan çok şey öğrendim belki bilmediğim bir şey vardır da öğrenirim umudu..radyatör ve hortum dışında bilmem ki başka birşey var mı o yüzden soruyorum.. Yinede çok sağolun, malum ilçedeyim imkanlar kısıtlı, bu formu sanayiye değişmem desem yeridir:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bundan yedi sekiz sene önce bende jeep vardı şehirler arası yolda akşam üzeri aynı ona benzer bi problem yaşadım hatta daha kötüydü su koyuyorum kısa sürede hararet yapıyor ve su bitiyordu ben su koydukca o inat yaparmış gibi uçup gidiyordu
![]() olacak gibi deil daha kısa sürede olmaya başladı ve artık bu motor yanacak daha fazla gitmeyeyim dedim ve arabada yattım sabah servisi arayıp çekici çaırmaya karar verdim!!!
sabah olunca birde şuna gündüz gözüyle bakayım dedim kaputu açtım suyu doldurdum elimle gaz vermeye başladım birde ne göreyim devir daim hortumu yırtılmış ve gaza bastıkca motor ısınıyor ve oradan fışkırıyor boğaza yakın bir yerdi ordan kesip tekrar bağladım yola devam...
![]() biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama başımdan geçen bunlar yani bazen ustalar yada ustayım diye geçinenler ufacık ve basit olayları çözemiyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arkadaşım çok teşekkür ederim moral verdiğin için ve samimiyetin için hakikaten olay başına gelince pek sağlıklı düşünemiyorsun.. yarın yine bakacağım, deneyeceğim.. hortumlara daha dikkatli bakacağım..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sana tavsiyem suyu doldur!
Aracı çalıştır olduğu yerde gaz ver! hararet yükseliyorsa kaputu aç bak bakalım kaçak nerde?Su buharlaşıpmı çıkıyor?
Olmazsa hararet yapmazsa araçla bir otopark yada birsokakta dolan ileri deri yap su akrakmı tahliye oluyor akıyorsa görmüş olursun kaçağı daha kolay görürsün!
|
|
![]() |
|
tamam kardeşim yarı ilk işim bunu yapmak olacak..sağolasın.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç sıcakken kaçak varmı diye kontrol edin.. Peugeot havayı otomatik alır. Hava alma vanasıda var ama gerek yok 10 - 15 dk. motor çalışınca havayı alır. Hava yı tahliye ettikçe suda eksilme olur. Bence araba havayı almış sadece.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmis olsun
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |