![]() |
|
307 ön tampona park sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 09:00 |
ben o gün iyice araştırıp almakdan vaz geçtim.
çünkü önlerin arkalar kadar uzun mesafeden algılamadığını farkettim buda sorun oluyor tabi böyle bincem diyenler için tavsiye ederim.
önler deki sensörler ile arkalardaki sensörlerin algılama mesafeleri faklıdır o yüzden ön için yapılan sensör takılmasını tavsiye ederim. yinede siz bilirsiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ben bimden aldım.guzel ve kalıtelı bır sey.hatta 3 adet aldım:D.turkse seslı ve gostergelı uyarmakta.gosterge ekranı cm cm gostermekte.bence bıtmeden alın derı.ama onlerde nasıl olur ınan bır fıkrım yok
Düzenleyen masumserseri - 03 Şubat 2011 Saat 03:07 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bugün bimde 39 tl ye satılıyormuş. 307'min arkada park sensörleri var ben önler için düşünüyorum. yer olarakda bıyıkların üzerini düşündüm hem tamponu delmeye gerek kalmaz hemde aracın en uç kısmı orası diye düşünüyorum. arkadaki sensörler geri vitese bağlı olduğu için geri viteste çalışıyor önlerin sürekli çalışacağını düşünürsek yoğuın trafikde başımız çok şişer diye düşünüyorum. o yüzden parklar sisler yada herhangi bir düğmeye bağlayacağım istediğimde açıp kapatabilecğim şekilde yapacağım eğer becerebilirsem burada sizlerle paylaşırım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Pejolarda bulunan standart bir sensör değil sanırım sizinkisi, nedir markası, fiyatı vs.? |
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
benim aracta ön ve arkalarda var trafikte ve park esnasında cm cm gösteriyo bide sensörler devreye girdigi an ekran ışıgı kırmızı yanıyo ön sensörün görmesi 2 metreden geriye dogru gidiyor ayar bölümü var hem sesli hemde görsel yapabiliyorsun istersende sadece görsel
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Arkadasımın arabasında var, öndeki arabaya trafikte cok fazla yaklasamıyor..
![]() |
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Evet bence de güzel bişey ama sanırım kimse yapmamış böyle birşey...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bıldıgım kadarıyla on sensorlerın calısma mesafelerı arkalar gıbı uzun degıl. mınımum 10-15 cm e kadar ınebılıyorlar ama maxımum mesafelerı nedır emın degılım. bırde bazılarında onlerı kapatabılmek ıcın ıcerıde bır tus olabılıyormus dıye duymustum. cok ılgılenmedıgım ıcın detaylı bılgım yok. arastırmak lazım. fakat guzel bırsey konfor esasında...
en son bu tarz sıstemı olan passat kullanmıstım cok keyıflı. mercedes B160 tada vardı hem seslı hem gostergelı gayet rahat oluyor.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar, 307 ön tamponuna park sensörü taktırmak istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Memnunlar mı? Trafikte seyir halindeyken sorun çıkıyor mu ? (öndeki bir araca çok yaklaştığınızda falan çalışıyor mu?)Teşekkürler....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |