Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 ön tampona park sensörü

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9947
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 10:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 ön tampona park sensörü
Mesajı Yazan: ispinoze
Konu: 307 ön tampona park sensörü
Mesaj Tarihi: 10 Temmuz 2010 Saat 23:34
Arkadaşlar, 307 ön tamponuna park sensörü taktırmak istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Memnunlar mı? Trafikte seyir halindeyken sorun çıkıyor mu ? (öndeki bir araca çok yaklaştığınızda falan çalışıyor mu?)Teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2010 Saat 11:37
bıldıgım kadarıyla on sensorlerın calısma mesafelerı arkalar gıbı uzun degıl. mınımum 10-15 cm e kadar ınebılıyorlar ama maxımum mesafelerı nedır emın degılım. bırde bazılarında onlerı kapatabılmek ıcın ıcerıde bır tus olabılıyormus dıye duymustum. cok ılgılenmedıgım ıcın detaylı bılgım yok. arastırmak lazım. fakat guzel bırsey konfor esasında...

en son bu tarz sıstemı olan passat kullanmıstım cok keyıflı. mercedes B160 tada vardı hem seslı hem gostergelı gayet rahat oluyor.

Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2010 Saat 15:15
Evet bence de güzel bişey ama sanırım kimse yapmamış böyle birşey...

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2010 Saat 18:21
Arkadasımın arabasında var, öndeki arabaya trafikte cok fazla yaklasamıyor.. Gülme Ama arkayla mesafe farkı var mı yok mu bilmiyorum..

Mesajı Yazan: bbcb
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2010 Saat 18:33
benim aracta ön ve arkalarda var trafikte ve park esnasında cm cm gösteriyo bide sensörler devreye girdigi an ekran ışıgı kırmızı yanıyo ön sensörün görmesi 2 metreden geriye dogru gidiyor   ayar bölümü var hem sesli hemde görsel yapabiliyorsun istersende sadece görsel

-------------
peugeot sport

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2010 Saat 00:24

Pejolarda bulunan standart bir sensör değil sanırım sizinkisi, nedir markası, fiyatı vs.?

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 11:46
arkadaşlar bugün bimde 39 tl ye satılıyormuş. 307'min arkada park sensörleri var ben önler için düşünüyorum. yer olarakda bıyıkların üzerini düşündüm hem tamponu delmeye gerek kalmaz hemde aracın en uç kısmı orası diye düşünüyorum. arkadaki sensörler geri vitese bağlı olduğu için geri viteste çalışıyor önlerin sürekli çalışacağını düşünürsek yoğuın trafikde başımız çok şişer diye düşünüyorum. o yüzden parklar sisler yada herhangi bir düğmeye bağlayacağım istediğimde açıp kapatabilecğim şekilde yapacağım eğer becerebilirsem burada sizlerle paylaşırım.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 03:06
evet ben bimden aldım.guzel ve kalıtelı bır sey.hatta 3 adet aldım:D.turkse seslı ve gostergelı uyarmakta.gosterge ekranı cm cm gostermekte.bence bıtmeden alın derı.ama onlerde nasıl olur ınan bır fıkrım yok

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 09:00
ben o gün iyice araştırıp almakdan vaz geçtim.

çünkü önlerin arkalar kadar uzun mesafeden algılamadığını farkettim buda sorun oluyor tabi böyle bincem diyenler için tavsiye ederim.

önler deki sensörler ile arkalardaki sensörlerin algılama mesafeleri faklıdır o yüzden ön için yapılan sensör takılmasını tavsiye ederim. yinede siz bilirsiniz.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net