![]() |
|
hararet-yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 Saat 23:50 |
abi hariciler dediğin gibi sağlıklı olmayabiliyor ama hararet ve rolanti peugeotların düzelmeyen romatizması gibi ....
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen hafta sonu ustamla bu konuyu konuşturk Pug larda hararet normal dedi. 97 de 206fan açıyo 110 gördüğümü bilirim şehir içi. normalmiş. fanınız sağlam olsun suyunuz tam olsun yormayın yüklenmeyin bu havalarda motoru. Harici hareret göstergesi taktırabilirsiniz ama değerin birebir doğru olduğunu nasıl test eder elektrikçi bilmem. Haşim ağbi bilgi verir bu konuda sanırım.
|
|
![]() |
|
serFBdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
1998 model 306 var bende ilk defa uzun yola çıktım şuan antalyadayım izmit-izmir-bodrum antalya yani baya yol yaptım yaklaşık 1200 km. her dakika gözüm hararetteydi 130 km ile giderken fan devreye girecek kadar hararet yükselirmi peugeot ise yükselir.lütfen objektif olalım sayfadaki şikayetlere bakarsakta fazla yanıldığım söylenemez.peugeotlarda hararet sorunu,rolanti sorunu kronik .
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
paracetamol vereyım mı abı
![]() ![]() Düzenleyen cecoli - 22 Haziran 2010 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hemde çok ateşli :):) |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
hararet sorunu mu desem tam olarak emin değilim ama bende de böyle bi durum söz konusu arabayı çalıştırıp birazcık yol gittiğim zaman hararet hemen 90'ın üstüne çıkıyo 100'ü geçtiğide oluyo ama daha hiç 120'yi görmedi. galiba normali böyle bu arabaların. ateşli araba bu peugeot 206'lar (:
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
çocukken bizim 1963 model traktörde bile hararet göstergesi vardı :P
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
teşk...
lamba yanaksa herşey için çok geç olmasından korkuyorum.
söylediğiniz gibi bir elekt.götürüp gösterğe takmak en güzeli
göstergenin olmaması çok ilginç ; 90 model bradwaylerde bile gösterge var.
Böyle durumu yaşayan HARARET GÖSTERGESİ taktıran varmı ......
TEŞK...
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
![]() |
|
merhabalar , 3 ay önce 93 model 106 xr , tek kapı arabamı aldım.ilk defa peugeot kullandığım için araça yabancıyım.
sormak istediğim soru 93 model aracımda hararet göstergesi yok.Neden yok?
bu araç pek hararet yapmaz diyemi yoksa; o yıllarda opsiyon seçeneği olsun diyemi?
Hararet göstergesi yerine lamba koyuşlar ,bu sistem nasıl çalışır bilmiyorum.
araç belli bir neden yüzünden hararet yaparsa nasıl anlıyacağım?
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşk...
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
evet 206 motorları çok kısa mesafede bile hemen ısınıyo ve hararet yükseliyo aracı stop ettikten sonrada soğumasıda hayli zaman alıyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Geçmiş olsun..
konu olması gereken bölümüne taşınmıştır.
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ben çok zorladığımda bile 90 nın biraz üstüne çıktı motor başarılı bence araçda kaynama fokurtu yoksa 120 yi gösteriyorsa müşürlerdendir
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
bu tür sorunlar fan müşüründen kaynaklı oluyo genelde,fan müşürü devirdaim yapmayı dolayısıyla fanı açmayı engelliyo, müşür deişirse problem olmaz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
bende arkadaşa katılıyorum ben hiç rektefe yapılmamış 323000 km de 1999 model 1.4 xr gördüm aracı kullananda toyota fabrikasında çalışan bi japon 99 da türkiyeye geldiğinde almış aracı.Peugeot tek geçerim
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Garantisi var, gidin servise, derdinize care bulsunlar.
Ilk ve tek pug. kullanan da siz degilsiniz, sorun varsa cözümü de vardir. Peugeot motorlari basarili bir makinadir. Peugeot motoru zayif diyen serviste, bence baska markaya gecsin. Kendi yapamadigi-anlamadigi kötü demek, bilmeyenlerin ve ögrenme yetenegi olmayanlarin kacis caresidir. yag-filtre ve diger bakimlari zamaninda yaptirin, en az 300.000km ayni motoru kullanirsiniz. |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkadaşlar şimdi bi duyum aldım araçın 10000 km bakımını yaptırmadım daha gerçi daha 500km geçti vakit olmadığından birisi dediki bujilerini değiştir artık her duyduğuma inanır oldum varmıdır bi alaka?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arcım 2000 model xt 1,6 8 v. kmsi 100000 zaten hor kullanmadık hiç arabayı anlamadım gitti tam detaylı bilgiye sahip olan yok sanırım yarın son kez servise vericem eğer olmazsa aracı satoyrum arkadaşlar aalmak isteyen olursa yardımcı olurum beyaz cam tavanlı bilginiz olsun
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |