![]() |
|
lpg sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 09:41 |
:))) Kardeşim bu acemilik ne kötü bir şey 1 hafta oldu tüp takalı artık son dün gece rüyama girdi. Yolda kalıyorum arkadaş habire, dedim ki şu müthiş foruma bir bakayım cevabımı aldım.
benimde benzin göstergesi dibe vurdu dedim noluyoruz :).. Neyse umarım bi çözümü bulunur.
|
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en iyi çözüm yolu bu.
![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de oldu gazı takan adam her depo gazda 10 15 liralık benzin koy dedi bi bakmışın depo fullenir dedi
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yeni üyelerin dikkatine ! tıklayınız
Düzenleyen H-a-d-i - 06 Haziran 2010 Saat 07:49 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Anahtar olayı benim araçda işe yaramadı. Burçak hocam yol bilgisayarı yok maalesef.
|
|
![]() |
|
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bu anahtar olayını denemeye gidiyorum :) İnşallah bu şekilde hallolur.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Anahtarın üzerindeki kapı kilitleme -açma tuşlarından aracı kilitledikten sonra o tuşa 10 sn daha basılı tutarsanız ibre düzeliyor..
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
kontak çalışırkenmi düğmeye basılacak 10 sn anlayamadım.. |
|
![]() |
|
Yolda kalmazsınız..Benzinini bittiğini veya bitmek üzere olduğunu ilk çalıştırmada marş almazsa veya ilk çalıştırmayı takip eden 200 m de motor susarsa veya teklerse anlarsınız..Lpg bitmediği sürece sorun yok yani..
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Benzer bir sorun benim 307imde de var. aracı sıralı sistem lpg ile kullanıyorum ve depoda ne kadar benzin var bilemiyorum. çünkü tam bitecek diyorum, seviye aşağılara iniyor. kontağı bir kapatıp açıyorum yeniden yarım depo benzin var. bir gün bir yerde yolda kalacağım gibi geliyor ama hadi bakalım. yolda kalırsam yazarım
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Yaşadığınız küçük sorunu hemen hemen bütün tüplü pug'u olanlar yaşıyor.Dolayısıyla dert edecek bir durum yok..
Düzelmesi için anahtardan kilitleme tuşuna 10 sn. kadar basılı tutmanız yeterli daha sonra düzeliyor,,düzelmese bile alışıyorsunuz zamanla.. Bahsi geçen kitin araca zararlı oldugunu duymuştum.. |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
psa modülü takılıyor onda da düşme olur ama kontak kapatıp açınca geri eski seviyesine döner
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
yol bilgisayarı varmı aracında? yol bilgisayarı olunca benzin gösstergesi sapıtıyor ve o kit daha Türkiye ye gelmedi sanırım.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar ben peugeot 206 ma Londrenzo marka sıralı lpg taktırdım. Ama benzin göstergesi sanki benzinde gidiyor gibi dibe inip orda kalıyor. Servis Peugeot lar da bunun yaşandığını ama çözemediklerin söyledi. Bu konuda yapılabilecek bir şey varmı, bir yerde bir kit den bahsediliyor ama tam anlamadım açıkcası en azından nerden nasıl bulabilirim buna bir çözüm varsa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |