Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tiptonic vites   acil....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tiptonic vites acil....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
osterreich Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tiptonic vites acil....
    Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2010 Saat 18:30

insallah haziranda  kendimi  bi  türkiyeye  atabilsem sag salim  izmitte  iyi bir  peugeot ustasi bulup  arabayi komple bir  gözden gecirttiricem  onada  o zaman baktirmayi düsünüyrum burda  tamircilerin yanina  yaklasamiyosun valla  cok kekliyolar insani  :(

Yukarı Dön
fatih1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2010 Saat 08:36
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

Demekki neymiş Emre kardeş,yeterli tecrüben yokmuş,bu ayıp birşey değil,bu forum bu yüzden var paylaşmak ve bilmediklerini öğrenmek için.%100 emin olmadan iddia etmemek gerek,veya öğretme amaçlı bilgi verenlere hemen sinir yapmamak lazım..
Keyifli sürüşler diliyorum..

Selçuk umarım seninde arızan dediğin gibi sorun yüksek maliyetli değildir.Sorunu giderdiğinde bilgi amaçlı paylaşırsan seviniriz..

+
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2010 Saat 01:13
geçmiş olsun, onu da ustasına filan ya da servisine sormak lazım sanırım...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 Saat 20:10
arkadaslar arabayi bu gün öglen otomobil club unden teslim aldim aracin problemi tam türkceye cevirmek gerekirse (vites kolundan)  mis  yanliz bu club yanliz arizayi belirliyo  ve söylüyo tamir  ve  bakim tarzi bi ise karismiyo  simdi  bu vites kolu sorunu  nasil bir sorun olabilir  tamiri  vs  hakkinda bir bilgisi olan varmi?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 20:36
cevap yazan bütün arkadaslara  tesekkürler  cokda germiyelim ortami yaaa   tabi birimizin dogru bildigi bir yanlisi öteki dogruluycakki  olayin sonunda  verimli biseler ciksin ortaya  bu arada  arabayi buranin otomobil club üne birakdim bilgisayara  takip  bakicaklar insallah ufak bir  sistem hatasi felandirsa  hemencik orda  silerler  :) ki bence öyle olmasi lazim otomatik sürüsde  arabanin vites gecisleri  cok rahat  ve  vurmadan vites arttiriyo ve düsürüyo (simdilik kendime böyle  teselli veriyorum ) herkese  iyi forumlar   problemi ogrenir ogrenmez  yazarim
Yukarı Dön
ED35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ED35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 20:28

Demekki neymiş Emre kardeş,yeterli tecrüben yokmuş,bu ayıp birşey değil,bu forum bu yüzden var paylaşmak ve bilmediklerini öğrenmek için.%100 emin olmadan iddia etmemek gerek,veya öğretme amaçlı bilgi verenlere hemen sinir yapmamak lazım..

Selçuk umarım seninde arızan dediğin gibi sorun yüksek maliyetli değildir.Sorunu giderdiğinde bilgi amaçlı paylaşırsan seviniriz..

Ortada iddia yok ve bunun tecrübe ile de alakası yok..Arkadaşa yardım amacıyla burda konuşuyoruz,sinir yapmak ve ya yapmamak meselesi değil,herkes kendi işine bakıp kimseyi sen tecrübelisin veya değilsin diye yargılamaz ise benim içinde sorun yok..Sizede keyifli sürüşler..
407- 2.0 premimum!
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 18:16
Orjinalini yazan: fatih1903 fatih1903 Yazdı:

kısmet kardeşim seninde aracın - yaptığın zaman vites küçültmüyorsa bi sorun var demektir .....

şükür şanzımanda sıkıntım yok maşallahı var, tıkır tıkır düşürüyor da yükseltiyor da. Olsa bile bir süre daha önemli değil benim için, hala garanti kapsamında kendileri...
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 12:16

A3

Yukarı Dön
ED35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ED35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 11:56
An itibariyle denedim kısa kısa aktarayım; Aracı D ile değil manuel ile başlatıyorum 3000 devirde m1-m2-m3'e kadar müdahale edebiliyorum (+) gerisi kendisi artıyor,ondan sonra yavaşlayacağım zaman fren yapıyorum m3-m2-m1 diye inmeye başlıyor(ben müdahale etmeden),normal seyir halindeyken diyelim araç m3'te ben performansı ve gücü arttırmak istediğimde(-)'ye çekiyorum ve motor sesiyle birlikte araç m2'ye iniyor,yani sadece yokuşlarda değil normal zamanda da müdahale edince inebiliyormuş (-)'ye...Ama (-)'ye düşürmeninde gereksiz olduğu kanısındayım,nedenine gelirsek araç zaten otomatik küçültüyor,bence tiptroniğin en önemli amacı hızlanırken devir saatini kendimiz ayarlayıp manuel zevki almak...Yani hocam ben  müdahale edilmiyor biliyordum ama istediğim zaman indirebiliyorum..Tabi benim benzinli 2.0 407'de geçerli senin arabanın çalışma prensibi farklımıdr bilemiyeceğim,en iyisi bir serviste aracı bilgisayara bağlayıp kontrol et ya da ben yarın servise gieceğim seni için öğrenmeye çalışayım...Herkese kolay gelsin..
407- 2.0 premimum!
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 09:39
Orjinalini yazan: ED35 ED35 Yazdı:

Kısmet'in dediği gibi triptronic peugeot sürmedim ama diğer markaların triptronik vites modellerinde bende öyle tespit ettim.( mercedes-benzinli + chevrolet-dizel )
hatta ani durmalarda fazlaca kullandığım bi özellik.manuelde yüksek vites ve devirde durmak için istediğim an (-) kullanarak motor freni uygulamak.her ne koşulda olursa olsun manuel'de (-) kullanarak aracın vitesini küçültebiliyor olmalısın..
ama Emre (ED35) o kadar emin konuşuyorki acaba peugeot triptronik şanzımanın çalışması farklı mı diyesim geliyor ?
eğer öyle değilse bencede yaşadığın bir problemdir Selçuk..

benim aracımda 307 bva triptonic peugeot  triptonic şanzımanında istediğin zaman vites küçültüp istediğin zaman yükseltirsin ben ani duruşlarda aynı manueldeki gibi VİTESİ KENDİM KÜÇÜLTEREK motor freni yapıyorum sanırım emre arkadaşın triptonic hakkında çok tecrübesi yok Confused
kısmet kardeşim seninde aracın - yaptığın zaman vites küçültmüyorsa bi sorun var demektir .....

SAYGILAR....

Bu kanıya nerden vardınız sorması ayıpSinirli şu an arabamla yaklaşık 15000 km devirdim ve hala emre arkadaşın tecrübesi yok diyosunuz bu kadar kesin...Wall

Arkadaşlar bugün çıkıp tamamen sizin dediğiniz herşeyi deniyeceğim araçta kesin ve net bilgileri,benzinli tiptronik 407 üzerinden aktaracağım...

Fatih senin için bu konuda kesin olarak tecrübesiz dememiş Emre "sanırım" demiş,yanılıyorda olabilir..ayrıca 15bin değil 100bin km.de yapsan başka araçlarda tecrübe etmediysen triptronicte işleyişin öyle olduğunu bilmiyorsan yanılıyor olabilirsin.Sen kendi aracını test et eğer dediğimiz gibi manuelde (-) yaptığında vites küçülmüyorsa Selçuk gibi sende bi servise görün derim..
A3

Yukarı Dön
ED35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ED35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 09:31

Kısmet'in dediği gibi triptronic peugeot sürmedim ama diğer markaların triptronik vites modellerinde bende öyle tespit ettim.( mercedes-benzinli + chevrolet-dizel )
hatta ani durmalarda fazlaca kullandığım bi özellik.manuelde yüksek vites ve devirde durmak için istediğim an (-) kullanarak motor freni uygulamak.her ne koşulda olursa olsun manuel'de (-) kullanarak aracın vitesini küçültebiliyor olmalısın..
ama Emre (ED35) o kadar emin konuşuyorki acaba peugeot triptronik şanzımanın çalışması farklı mı diyesim geliyor ?

benim aracımda 307 bva triptonic peugeot  triptonic şanzımanında istediğin zaman vites küçültüp istediğin zaman yükseltirsin ben ani duruşlarda aynı manueldeki gibi VİTESİ KENDİM KÜÇÜLTEREK motor freni yapıyorum sanırım emre arkadaşın triptonic hakkında çok tecrübesi yok Confused

SAYGILAR....

Bu kanıya nerden vardınız sorması ayıpSinirli şu an arabamla yaklaşık 15000 km devirdim ve hala emre arkadaşın tecrübesi yok diyosunuz bu kadar kesin...Wall

Arkadaşlar bugün çıkıp tamamen sizin dediğiniz herşeyi deniyeceğim araçta kesin ve net bilgileri,benzinli tiptronik 407 üzerinden aktaracağım...
407- 2.0 premimum!
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 08:24

SAYGILAR....

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 08:14
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Açıkçası bana pek normal gelmedi bu durum. Tiptronik vitesin mantığı zaten otomatik viteste manuel keyfini yaşayabilmektir, öyle ki siz manuelde kullanırken istediğiniz gibi vites büyütüp küçültebilirsiniz, ekstrem şartlar dışında şanzıman beyni buna pek müdehale etmez. Örneğin herhangi bir viteste devir kesiciye kadar yüklendiğiniz taktirde aracınızın şanzımanı manuel konumda olsa bile kendisini bir üst vitese geçirecektir, aynı şekilde bir yokuşta çıkarken bulunduğunuz viteste araç bayılıyorsa yine şanzıman önlem olarak kendisini bir alt vitese atacaktır, böyle ekstrem durumlar dışında manuledeyken şanzıman beynihiç müdehale etmez vites geçişlerine, arttırmak veya eksiltmek sizin kontrolünüzdedir, Eğer ''-'' ye çektiğinizde vitesiniz küçülmüyorsa anormal bir durum sözkonusudur bana kalırsa ki şöyle bir örnek vermek istiyorum; diyelim ki belirli bir hızda  vites otomatik konumda seyrediyorsunuz ve bir anda beklenmedik bir durum oldu, durmanız gerekti, frene asıldınız aracın en kısa sürede durabilmesi için fren gücünün  yanında araç kendi kendine vites düşürecektir, bunu manel şanzımanda da kendimiz yaparız, lakin tiptronik konumda kullanırken frene asıldığımız zaman şanzıman bu düşürmeyi gerçekleştirmez, diyelim ki 3. viteste manuel konumda giderken fren yaptığımız zaman araç durana kadar 3. viteste kalmaya devam eder, durduğu zaman ya da durmaya en yakın zamanda hızlı bir şekilde 2-1 şeklinde düşürür vitesi, bunun o anda durmaya pek etkisi olduğu söylenemez, kısaca manuel viteste vites küçülterek yaptığımız motoru kompressöre bindirme işlemini tiptronik konumda kullanırken kendimiz de yapabilmekteyiz, en azından ben kendi kullandığım 2009 model 206 1,4 Tiptronik aracımda bunu yapabiliyorum...

BU ARKADAŞIMA TAMAMEN KATILIYORUM.....
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 00:54
:(:(  evet  yaa   bende  yavas  yavas  kendimi  inandiriyorum artik ama  kanimca  büyük bir  problem olucagini sanmiyorum  problemimin  cünkü mekanik olarak vitesde  hic  bir sikinti yok   (-) eksi yapamamakdan baska  tabi   otomatikde   gayet iyi   manuel  dede  kendisi  vitesi  düsürüyo hic bir  sacmalik yapmadan simdilik tabii
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 00:32
A3

Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 23:05
kolay gelsin, sorununu çözümlediğinde, ya da edindiğin bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 22:54
ben  bi  arabadan kullanma  klavuzuna  bakiyim sigortasi varmi  yok mu  vs  felan  eyvallah kardes :)
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 22:29

Açıkçası ben sana sigortadandır ya da değildir ya da şundandır demek için yeterli bilgi donanımına sahip değilim, onun için ne desem yalan olur, yanlış yönlendirmek istemem. Lakin sigortadan olup olmadığını tespit etmek için şöyle bir yol geliyor aklıma: aracının sigortasını yenisi ile değiştirdiğin takdirde aynı sorunu yapıp yapmamasına göre bunu test edebilirsin, sigorta çok pahalı birşey değil diye biliyorum, umarım yanılmıyorumdur. Bu arada ''Avustralya''yı yeni gördüm bilgilerinde,, daha doğrusu yeni dikkatimi çekti:)

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı osterreich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 22:10

simdi  bide  söyle  düsünmek lazim  farz edelimki  arabanin (-)  eksi   sinde  bir  problem  var  otomatikde   giderken hic bir sorun olmuyo  ve  manulde  de  giderken kendi  düsürüyo  yani  surus de  ve  vites  atislarinda  bir  problem yok   acaba  bi  sogorta  arizasi  felanmidir??he  bise  daha  üstad   burda  servis  yolu  bize  cok pahaliya  geliyo  yaa  dedigin gibi  araci  bilgisayara  takip  hata  arama  yapmak  40  euro  ..vs    olmasi lazim  Ağlama

Düzenleyen osterreich - 06 Nisan 2010 Saat 22:12
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 22:06
Orjinalini yazan: osterreich osterreich Yazdı:

aracim  2004 model  807 HDI     ED35   arkadasim kusura  bakma  ismini bilmedigim icin sana  böyle  hitab edicem artik :)    simdi  sen  aracini  manuel  sekilde  sürdügünde  her ne halukarda olursa olsun (fren yapdigin anda,gaz verdigin anda,yada  hic bir  pedalina  basmadan arac kendi  devrinde  yavasladigi anda )     (-) eksi  yapdiginda  aracin vites düsürmüyomu????  konuya  aciklik getirelim :)  ben  her  sekilde  (-) eksi  yapiyorum ama  vites  düsmüyo  taaki  dedigim gibi  durana  yakin bi  anda   mesela  3   den   2  ye  ve  pesinden  1  e  atiyo  ve  duruyo
Üstad aracın dizelmiş  ben bu ayrıntıyı atladım, benim aracım benzinli olduğu için yazdığım herşey benzinli araç ile elde edilmiş tecrübelerdir, fakat hala normal olmadığını düşünmekteyim, aracınızı arıza tespit cihazına bağlatırsanız size en garantili ve kesin cevabı verecektir diye düşünüyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 115 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 111 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 725 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6072 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 9 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1930 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1021 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7263 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1159 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1351 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3521 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5731 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 496 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1302 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5037 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40667 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 875 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20144 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6307 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1526 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English