![]() |
|
ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 00:17 |
saygı deyer hopcam ben arabama 4000 lıraya motor taktırdım dıyer masraflarla bırlıkte 7000 lira masrafım oldu simdı rahat rahat bınıyorum biraz masraftan sonra rahat edersın sıkma canını
eeee yaptırdınmı sonuc ne oldu ? |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
madmax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hep aynı hikayeler |
|
TURGUT
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
olayın son hali ne acaba? meraklandım |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Konuyu yeni gördüm. Sorun inşallah çözülmüştür.
Benimde geçen yaz dağın başında aynı olay olmuştu. Marş basıyor ama motor çalışmıyordu. Ara tara sorunu bulamadık. Allah tan kaskom vardı kurtarıcıyla 100km gittik ufak bi sanayiye ustalar işi bilmiyordu. Tekrar 200km kurtarıcıyla Antalya esay peugeot a gittim. Bsi sigortası atmış dediler ![]() Ufak bir sigorta için tatil günümden 1 gününü yemişti. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
sorun çözüldü mü?
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun.İnşallah. |
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
gözünüz aydın
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Geçmişler olsun hocam gözün aydın inş. fazla bişeyi çıkmaz. |
|
![]() |
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Arabayı çektiriyorum bugün. 225 liraya kurtarıcı ile anlaştık. İyi bir usta var onun dükkana götürecek. Halledebilir umarım.
|
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Kredi kartıyla (maximum idi) bir yıldır yollarımızı ayırmıştık. Hoş bugüne kadar 1 kere bile olsun askarisini falan ödemedim. Her ay full kapattım. Baktım ki fazla para harcatmaktan başka işe yaramıyor. Ve de baktım kredi kartı kullandığım son iki yılda kuruş arttıramamışım. Bende hayatımdan çıkardım. Hadi iyi geceler.
|
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
rica ederim ne demek. Burda bulunma amacımız bu değilmi?
ayrıca bişey gördüm az önce evinizden 100 km uzakta olma şartı varmış. yinede bonus cart varsa sen bi sor şansını dene bence. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Burçak saol ilgilenmişsin kardeşim. İnceledim biraz azami 100 dolar karşılarım diyor. Zaten bulunduğum yerden 100-200 dolara çekecek olsalar Karaman olmadı Konya ya ben dünden hazırım çektirmeye. En az 500 papel tutar çektirmesi diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
benim bildiğim gold kart adı bitek FINANSBANK ta var. Bonus tada çeşitli kart segmentleri var ama gold olmasına gerek yok diye biliyorum. Normal bonus cartada çekici hizmeti var diye biliyorum. Ancak şart şu: kart sahibi ile ruhsat sahibi aynı kişi olmalı.
burdan bak bakalım hocam. http://www.bonus.com.tr/pages/bonusu-taniyin-bonus-hizmetler-garanti-asistan.aspx |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Valla forumda balık işlerine Hakan bakıyor hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Kredi kartı kullanmıyorum ama merak ettim doğrusu bu gold kart hangi bankanın??
Bu arada balık olmazmı Kemal. Elle yakalıyor burda köylüler.
|
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Hocam ben bankacıyım.... bişey sorucam kredi kartı kullanıyormusun.... kullandığın bankanın var mı bilmiyorum ama... benim çalıştığım bankada geçerli gold kartın varsa ücretsiz ayda bir kere olmak üzere çekici servisi var... Ben kullanmıştım... gebze tem otoyolunda 106 quıkim bobin arızası yapınca... istanbula dönüşü bu şekilde yapmıştım...Birde bunu araştır... Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Balık varmı varsa hakan koşa koşa gelir :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Allah razı olsun. Bu arada dediğim baraj şu an Türkiye'nin en derin barajı.
Buradan bakabilirsiniz. http://www.ermenekhaber.com/galeri.asp?galeriID=86&sayfa=2
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Hocam allah yardımcın olsun mübarek bir yerdesin mübarek bir görevin var karamsarlığa kapılma derdi veren dermanını da verir bugün olmazsa yarın olur biyerden bi yardım gelir tez zamanda sıkıntılarında kurtulur aracına da gönül rahatlığıyla binersin inşallah.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |