![]() |
|
atiker sıralı sistem taktırıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 Saat 23:02 |
|
aracıma atiker sistem ankara peugeot göralda taktırdım.yaklaşık 2 yıl kullandım şansıma pek sıkıntı yaratmadı fakat servise geri dönüş yapan 10 araçtan 9 tanesi atiker sistem problemlerinden geri geldiğine şahit oldum. en kötü ihtimalle brc -teleflex-prince.bu sistemleri iyi bir yerde taktıran arkadaşlarım pek sıkıntı yaşamayacaktır.ankara içinde bu işi yaptıracak arkadaşlara göralda taktırmalarını öneririm.
Düzenleyen fourus_06 - 26 Nisan 2010 Saat 23:03 |
||
![]() |
||
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı neyse o olsun ben taktırayım bir problem yaşarsam arkadaşlarla paylaşırız yok yere şimdi 600 lira fark ödemeyelim
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
taktıranlar memnun olsun bizde taktırırz |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum senin dediğin gibi belki ustadan ve işçilikten kaynaklanıyor fakat atladığınız bişey var atikerin eski sistemleri belki peugeotlara uymamış, sorunlu olmuş olabilir fakat şu andaki üretilen sıralı sistemin farkı çok büyük geliştirdiler kendilerini bence yanlış anlamayın ben atiker bayisi falanda değilim :) ama bundan 5 sene önce takılan kitler şahinleri bile perfomansını düşürüyordu şimdi hangi araca takarsan tak performansta farkedilir bi düşme olmuyo bu zamana kadar 2 arabamda da atiker kullandım (biri eniştemin ) hiç problem yaşamadım bi tek canımı sıkan fransız arabalarının benzin göstergesinin tekerden düşüyo olması gaz taktırınca çok canını sıkıyo insanın neyse kardeşim hayırlısı olsun inş. biraz uzun oldu ama muhabbet havasında oldu :) |
||
![]() |
||
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
atiker markamı
|
||
![]() |
||
|
atiker mi arkadaşım senin bahsettiğin
|
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
ben 2 seneden beri kullanıyorum çekişte benzinden farkı yok 30000 km bakımına sokucam bu hafta filtreler filen değişecekmiş ilk taktırdığımda sadece regulatör problem çıkardı götürdüm hemen değiştirdiler garantiden bidahada problem olmadı
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Eğer İzmir e gidecekseniz orda bir ustanın met edildiğini duydum ve o ustanın yetiştirdiği başka bir ustayı İstanbulda bularak önceki 206 ıma taktırmıştım yaklaşık 1 sene kullandım sorun çıkarmadı daha öncede bahsettiğim zavoli marka tabii
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
bilmiyorum çözemedim bu işi kimi dediğin gibi çok met ediyor kimi yerden yere vuruyor birde ben işin montaj kısmına bakarsam manisada çok fazla bu işi yapan yok brc falan lovato izmire gitmek lazım bu durumda en ufak bir sıkıntıda hadi taşın izmire en iyisi ayağının dibindeki oda atiker
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
Atiker açısından düşünülünce benim 2000 model 206 ıma takan usta hakikaten kalifiye işi bilen bir adamdı. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Ustanı iyi seç bence , olay orda bitiyor. birde arabanda sorun teşkil edebilecek bir arıza yada belirti varsa önce onları konrol ettir ondan sonra lpg ye geç. benzinde sıkıntısı olanın lpg dede sıkıntısı olur , bunun faturasıda lpg ye atılır :) |
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
bunu bu formda okuyarak lpgye bende tereddütlü bi şekilde yaklaşmıştım fakat öyle bir durum söz konusu değiş lpg ye uyum saglayıp saglamamkla alakalı bi durum değil kalifiye olmıyan ustaların yaptıgı montajlar sorun asla peugeot ve motor yapısı değil kaldı ki hertürürlü araca envai çeşit motora sahip araçlara takılrıken sorun peugeot kesinlikle değil üstüne basarak söylüyorum korkmayın sadece kalifiye usta bulun ben lpg montajlattım 307 xt tiptronik aracıma şimdi 4000 km ye yaklaşmış lpgden sonra en ufak bir sorun yaşamadım ürkmeyin lpgden arkdaşlar....
Düzenleyen pug307_26 - 11 Mart 2010 Saat 17:06 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sitemizdeki "arızalar ve çözüm yolları" veya "ustaya sor" başlıklarını okursan birçok üyemiz Atiker LPG den müzdarip. buna istinaden söyledim. zaten hemen hemen tüm cevaplar, Atiker in uyum sağlamadığı yönünde.
Düzenleyen h_307 - 11 Mart 2010 Saat 17:05 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
neye istinaden söylüyorsun bu uyum sağlamyı
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
LPG, pejolara bile uyum sağlayamıyor. kaldı ki piyasadaki en ucuz marka Atiker bunu hiç yapamaz.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
hakan kardeşimin de dediği gibi etrafımızda çok örnek var olumlu yada olumsuz en azından atikerin her yerde servisi var parçası var bir nevi fiat parçası nasıl ucuz ve kolay bulunuyor aynı o hesap hakan kardeşim teşekkür ederim yorumun için
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
brc opelin orjinal dönüşüm kitidir opelin kullandıgı markadır bence oldukça kaliteli bir sistem ama herşey ustadan kaynaklı bir olay tercih sizin ...
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
![]() |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dizel power :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |