|
2011 Peugeot 508 Cold start ilginç ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sirclaw
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2020 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2023 Saat 09:30 |
Tekrar merhaba,
|
|
sirclaw
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2020 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba uzun zamandır yazmamıştım motor üst kapak değişti titreme motor sol üst kuşağı kırık dendi ve hemen altındaki takoz ile birlikte değişti. Alternatör revizyona gitti gergi rulmanı ve kayışı değişti. Tüm sıvı ve filtre değişimleri ve bakımları ve yukarıdaki onarımların tamamı İzmie Ege’m Peugeot serviste yapıldı. Şimdi sorunlar aşağıdaki gibi;
|
|
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana aksesuar kayışı gergi arızası gibi geldi. alt ve üst tarafta olmak üzere 2 adet'tir set halinde satılır. linkte hdi yazdığına bakmayın tüm modellerde kullanılıyor.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yağınız sahte olabilir. Piyasada en çok sahtesi üretilen yag castrol maalesef.
Titreşimin nedeni motor kulakları olabilir. Klima açıkken ve d konumunda araç yükte olduğu için daha sarsıntılı olur. Bunu motor ve şanzıman kulakları absorbe eder.
|
|
sirclaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba
Bugün bujiler değiştirildi yağ kontrolü yapıldı ancak motor soğukken ses gelmeye devam ediyor. Bujiler porselen kısımlardan yanmaya başlamış sorun bundandır dedim ama değişiklik olmadı. Yağ olarak castrol magnatec kullanılıyor herzaman.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhabalar benim tavsiyem
1-bujüleri öncelikli olarak değiştirin. 2-motor yağ serviyesi ne durumda ve ne marka yağ kullanıyorsunuz araca |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sirclaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Aracımda son 1 aydır soğuk çalıştırmada yüklediğim videodaki gibi bir ses ve sarsıntılı çalışma baş göstermeye başladı. 15-20 an sonra tahminimce yağlama başladığında yada motor ısınmaya başladığında kesiliyor. Ayrıca trafik ışıklarında beklerken araç D konumunda ve klima açık ise araçta çok fazla titreşim olmaya başladı. Çözüm ya da fikri olan var mıdır? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |