|
Otomatik cam ayarı bozuldu... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oguz_bursa
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguz_bursa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2021 Saat 12:58 |
akü sök tak işleminde de oluyor bu. yaklaşık 4-6 km sonrası düzeliyor.
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Çok teşekkür ederim, sağolun, iyi ki varsınız dostlar...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü kendini yeteri kadar şarj ettiğinde kesik kesik cam indirme kaldırma işlemini kendisi otomatik olarak düzeltiyor aslında bi kaç kere başıma geldi. araç yürüyüp aküyü şarj edince o düzeliyordu. kalibrasyon ise talip beyin yazdığı gibi.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanırım kalibrasyon gerekiyor.
İlk olarak kontağı yarım açıyoruz, akü lambası yanıyor olacak. Daha sonra camı sonuna kadar indirip cam açık olduğu halde düğmeyi camı indirmek istiyormuşuz gibi aşağıya doğru 5 saniye kadar basılı tutacağız. Sonra düğmeyi yukarı çekip camı sonuna kadar kapatıp aynı şekilde kapalı olan cama sanki açıkmış gibi düğmeyi yukarı çekerek 5 saniye kadar bekleyeceğiz ve kalibre işlemi tamamlanacaktır. tüm camlar için aynı işlemi yapınız.
alıntıdır. |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Arkadaşlar, dediğim gibi, akü tamamen boşalınca araç yol bilgisayarını sıfırlamış ve aracımın bütün ayarları fabrika ayarlarına dönmüş, mesela camlar tek seferde açılıp kapanmıyor, kademe kademe açılıp kapanıyor, bunu eski normal haline geri nasıl getirebilirim, bilgisi olan bi arkadaşımız varsa, yardımcı olabilirse çok memnun olurum, çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Arkadaşlar, aracımın park lambaları açık kalınca aküyü bitirmiş, başka bir araçtan akü takviyesi yaparak çalıştırdım ancak akü tamamen boşaldığı için otomatik camların ayarı bozuldu, kademe kademe açılıp kapanıyor, yani düğmeye basınca tek seferde açılıp kapanmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim, teşekkürler...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |