Otomatik cam ayarı bozuldu...
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=50282
Tarih: 28 Aralık 2024 Saat 11:26 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Otomatik cam ayarı bozuldu...
Mesajı Yazan: 407 ERHAN
Konu: Otomatik cam ayarı bozuldu...
Mesaj Tarihi: 28 Eylül 2020 Saat 01:57
Arkadaşlar, aracımın park lambaları açık kalınca aküyü bitirmiş, başka bir araçtan akü takviyesi yaparak çalıştırdım ancak akü tamamen boşaldığı için otomatik camların ayarı bozuldu, kademe kademe açılıp kapanıyor, yani düğmeye basınca tek seferde açılıp kapanmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim, teşekkürler...
------------- BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Eylül 2020 Saat 21:05
Arkadaşlar, dediğim gibi, akü tamamen boşalınca araç yol bilgisayarını sıfırlamış ve aracımın bütün ayarları fabrika ayarlarına dönmüş, mesela camlar tek seferde açılıp kapanmıyor, kademe kademe açılıp kapanıyor, bunu eski normal haline geri nasıl getirebilirim, bilgisi olan bi arkadaşımız varsa, yardımcı olabilirse çok memnun olurum, çok teşekkür ederim...
|
Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2020 Saat 00:21
Sanırım kalibrasyon gerekiyor.
İlk olarak kontağı yarım açıyoruz, akü lambası yanıyor olacak. Daha sonra camı sonuna kadar indirip cam açık olduğu halde düğmeyi camı indirmek istiyormuşuz gibi aşağıya doğru 5 saniye kadar basılı tutacağız. Sonra düğmeyi yukarı çekip camı sonuna kadar kapatıp aynı şekilde kapalı olan cama sanki açıkmış gibi düğmeyi yukarı çekerek 5 saniye kadar bekleyeceğiz ve kalibre işlemi tamamlanacaktır. tüm camlar için aynı işlemi yapınız.
alıntıdır.
|
Mesajı Yazan: whisky
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2020 Saat 10:52
akü kendini yeteri kadar şarj ettiğinde kesik kesik cam indirme kaldırma işlemini kendisi otomatik olarak düzeltiyor aslında bi kaç kere başıma geldi. araç yürüyüp aküyü şarj edince o düzeliyordu. kalibrasyon ise talip beyin yazdığı gibi.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2021 Saat 21:18
Çok teşekkür ederim, sağolun, iyi ki varsınız dostlar...
|
Mesajı Yazan: oguz_bursa
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2021 Saat 12:58
akü sök tak işleminde de oluyor bu. yaklaşık 4-6 km sonrası düzeliyor.
|
|