![]() |
|
206 Hız İbresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 18:46 |
teşekkür ederim serhun bey açmaya çalısacam artık |
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akünün kablolarında gevişeklik oksitlenme vb iletim problemi olması yüksek, buraları önce kontrol etmeli, kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Aracı detaylı hatırlamıyorum genel konuşuyorum. Göstergenin bulunduğu kısımda çerçeve şeklinde olan kısım bir veya iki civatalıdır sökülür, dışarı alınır. Sonra göstergenin kenarında tırnaklar ve civatalar vardır onlar sökülür, göstege kendiniz doğru az çekilir, arkasında en az bir konnektör olur, birden fazla olan araçlar da vardır, aynı konnektörler değillerdir, aynı olan varsa etiketlenmeli. Sonra gösterge tamemen dışarı çıkarılır. Bundan sonra seffaf kapağın tırnakları vardır, onları açarak seffaf kısım ayrılır, oradan müdahale edilir. Ben siz daha önce bu işlemi yaptınız ve toplarken yanlış yere taktığınızı düşündüğüm için böyle birşey söyledim. Aracınızda gerilim ölçümü, alternatörün verimli çalışıp çalışmadığı, motorun ve karoserin iyi şase alması sağlanmalı, hızla ilgili sensörler algılayıcı vb şeylerin kabloları kontrol edilmeli işlemleri de gerekebilir. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hocam düzgün çalısıyordu taki akünün kutplarını sökene kadar söktükten sonra bir iki sefer titredi asağıya düstü çalısıyor ama geriden camı nasıl söküp sıfır ayara getirmemiz lazım
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var çok can sıkıcı bir durum..
|
|
![]() |
|
arkadaslar benimde aküyü söktüm taktım benimde ibre sona düstü lanet bişey bu benim çalısıyor ama geriden geliyor nasıl ayar verebiliriz
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
benimde 1 hafta önce 70 TL ye motoru değişti, söküm takım dahil... 1 yıl garantili.... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum aynı sorunu yasadım 55 lira sıkısmış. sanzumandan okuyucu parcanın dişlisi sıyırmış 55 liraya alıyosun bi ustaya 20 liraya taktırıyosun tamamdır.
|
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Aylar sonra sorunu hallettim önce müşür getirttik olmadı geri verdik parçayı sonrada motoru değişti 150 TLye halloldu. Bilgilerinize...
|
|
![]() |
|
arkadasım sorun ne cıktı cozumu neymiş bahsedersen bizde faydalanırız. benim hız gostergeside arada sıfıra dusuyor.. bsi diyolar ama basit birşeyse oradan başlayalım. (gerci kilometre de yazmıyo |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Tekrar geçmiş olsun.. Sorunun kaynağı neymiş? ne kadar hesap çıkardı??
|
|
![]() |
|
slm sorunum çözüldü arkadaşlar aylardır uğraşıyoruz MERSİN ALOĞLU PEUGEOT SERVİSİNDE İsmail usta.İlgi ve alaka gerçekten takdire şayandı.Mustafa usta ve İsmail ustaya teşekkürlerimi iletiyorum.Haşim bey sizede çok teşekkür ediyorum ilginiz için.mersin ve adana bölgesindeki arkadaşlara tavsiye ederim burayı |
|
![]() |
|
Mersin.Adana Konya öncelik İçel Adana.teşekkür ederim |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Ankarada ikamet ediyorsanız. tavsiye edebileceğim bir kaç yer var.. diğer şehirler için arkadaşların tavsiyesi varmıdır bilemiyorum :(
|
|
![]() |
|
satmak zorunda bırakacak bişeymi ustasını mı bulamıyorum dersiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
iyice incelemek gerekir burdan bir şey söylemek çok zor. sonsuz dişli sıyırmış yada kaptö bozulmuş gibi geliyor bana |
|
![]() |
|
Gösterge paneli denendi bsi denendi motor kelebekleri temizlendi yada değişti emin değilim bujiler orjinalleri ile değişti bsi den olma ihtimali yok şemaya bakarak iletiler bsi ye uğramıyor ondan olamaz dediler ve bilgisayarlı tespit cihazında da göstermedi maalesef.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sorunun birçok sebebi olabilir. hız kaptörü, gösterge paneli, ECU veya BSI.. ECU veya BSI yi düşünmek bileistemiyorum. BSI ' yi gelişi güzel çıkma bir parça ile değiştiremesiniz. Immo ve Teybin VIN bilgileri BSI üzerinde tutulur ve yetkili serviste tamamının yeniden programlanması gerekiyor. Şu durumda deneme yanılma yöntemini denemekten başka seçenek yok. Anladığım kadarıyla şanzıman üstünde hız kaptörü, sonsuz dişli ve gösterge paneli denendi?
|
|
![]() |
|
İyi akşamlar uzun zaman foruma gelemedim bu arada 206 mı yaptırmaya çalışıyordum.Kısaca sorunu anlatayım KM ibresi 0 da takılıyordu bsi değişecek gösterge paneli değişecek dendi servisten.çÇıkma aradım bu arada en uygun fiyat konya pazarlamadan geldi.Bilginize...Gösterge değişti deneme süresi verdiler ama sorun çıktı.BSİ değişecek dendi değişti (yalnız ustanın söylediğine göre şemaya bakarak bsi ye uğramıomuş iletiler) sorunu çözemedim hala devam ediyor.bu sayede sanayide kankalarım oldu. Bütün bakımları yapıldı bu esnada |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |