|
Hız sabitleme calışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2019 Saat 07:41 |
Hocam aynı sorun bende de vardı ama cihaz gerekiyor ben o şekilde çözdüm. Konu linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=47728&PID=611264򕏀
|
|
Levent23
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deyiştim yine aynı
|
|
Designbyonurkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Design By Onur Kaya
10 NUR 206 Umudumuz Allahtandır Kulun İşi Rast Gelsin... |
|
Levent23
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar herkese hayırlı akşamlar aracım hız sabitlemesi çalışmıyor hız sabitleme kolunu yeni aldım sıfır fren müşürü ve debriyaj müşürü emsal bir araçtan söktüm denedim orijinal arza cihazına bağladım ilginç ama arza yok ama aktif edemedim 4. 5 vitesde deniyorum yine sorun aynı yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
Not: pejodan anlayan arkadaşla görüştüm hız sabitlemeyi cihazla devre dışı bıkılmış olabilir dedi ama bilmiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |