![]() |
|
206+ Krom Kapı İç Kapı Açma Kolları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2018 Saat 17:02 |
eyvallah
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun hocam, hayırlı satışlar dilerim.
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabam bakir güneşin altında hiç kalmadığı için, araçdan inerkende sürücü koltuğunun altında güneşlik bulundurduğumdan 7 yıldır güneşlik kullandığım için
hiç farketmedim solup solmadığını öyle bariz ekran yazıları solsa bir sıkıntı olsa farkederdim lakin başıma gelmedi henüz bu arıza. Çok Çok sıcaklarda direksiyona el değmediği durumlarda minik cam ekran ne yapsın ? elbet oda güneşden azda olsa etkilenir diye düşünüyorum. Zaten bir üstteki arkadaşa yolladım 206 sına 07.06.2018 saat sabah 03:26 da sattım. Baksın kullansın test etsin 1 hafta sorun çıkmadığını onaylarsa siteden ekranla ilgili reklamı kaldırırım yada ekranında kardeşim şu şu sorunlar var derse sorunları ile tekrar açıklayıcı bir düzenleme yaparım. 2 yıl kullandım tek bir sorun yaşamadım. Sadece Ampüllerinden birisi patladı onuda yeni ampülü ile değiştirdim. Tek yaşadığım sorun buydu ekranla ilgili 2 yılda. |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
üstad 3 satır ekranda solma varmı ,yaz aylarında ne durumdaydı görüntü
Düzenleyen dağdelen34 - 07 Haziran 2018 Saat 08:33 |
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
aracım 206 bi numara verirmisin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Arkadaşa yollamıştım ekranı denedi 2-3 gün, ekranda ışıklarında uyarılarında hiçbir sorun çıkmamış lakin Model uyumsuzluğundan dolayı direksiyon kolu çalışmamış onda.
Aracınız eğer 206 - 206+ değilse Model uyumsuzluğu yaşanmakta, 2003 sonrası 307 lere uymuyormuş, arkadaş gidip denemiş sormuş araştırmış kesin bilgi. |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
3 satır ekran duruyor mu bi numara verirmisin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
changer usb aparatı ben aldım Ertuğrul hocamdan. Kendisi 10 numara bir insan, gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Burdan da tekrar teşekkür ederim kendisine çok ilgilendi sağolsun :)
|
|
![]() |
|
Tonybro311 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2018 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tonybro311
.
Düzenleyen Tonybro311 - 31 Mayıs 2018 Saat 14:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Necvox Dva-S 9932 Black Editions Peugeot 206+ modeli
Komplece göğüs olarak satılıyor zaten. Dolar ne alemde bilmiyorum yurtdışındaki sitelerden 400 - 500 dolara alınabiliyor. Türkiye'de de 1600 - 1900 TL arası şuan. Ben 2-3 sene önce yanlış hatırlamıyorsan 1300 TL civarına almıştım. |
|
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
ustat ekran guzel olmus fiyatinida yazarmisin kaca maal oldu?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hayırlı satışlar kardeşim. Bu aradada geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Demeyi unutmuşum, Bu ürünleri alan kişileri ürünleri yollamadan önce aracıma gidip aracımda kendisi ile deneyip yada Ankara dışında ise Facetime, whatsapp Görüntülü konuşma ile araç başında ürünü takıp gösterip öyle yollanacaktır.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Daha önceden aracıma göğüsleri ile aynı renk Aslan gri kapı kolları almıştım. Aynı kişiden tekrar siparişim verdiğimde bu sefer farklı daha parlak metalik renk kapı açma kolları geldi. Onları arka kapılar takmayı düşündüm. Lakin renk tonu tutmadı vede parlak kapı açmaları sevmediğim için satıyorum.
Çifti Sağ Sol Kapı 2 adet 50 TL ![]() Düzenleyen ertugrulll - 17 Ocak 2019 Saat 14:08 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |