|
hararet sıkıntısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lokman35
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2018 Saat 13:05 |
bende de aynı sorun var 10 gündür uyku uyuyamıyorum az önce bir Usta'dan bir bilgi geldi termostat üzerinde müsurun oralarda bir sibob varmış onunla havasını al dediler senin onerinle ortusuyor deneyeceğim inşallah işe yarar
|
|
penguen07
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı penguen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar bu hararetin yükselmesi ile birlikte yağ lambasının yanması stop lambasının yanması olayının çözümü çok basitmiş çok ilginç gelebilir ama işe yaradı bayramda rampaya sürdüm arabayı hararet yükseldi sadece yağ lambası yanmadı stop uyarısı vermedi... Su hortumu varya bu büyük olan radyatörün yanında üstte onu araç çalışırken sıkıp sıkıp bırakın su kapağı açık olsun eksilen olursa da takviye yapın aynı zamanda...
Yağ değiştirdik filtre değiştirdik yağ müşürü değiştirdik katkı kullandık o kadar masraf ettik sadece bir hortum sıkarak işi çözdük vay arkadaş yaa...
|
|
eran
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106'larda da benzer bir durum var. Yola çıkıp giderken ilk fanı dediğiniz gibi kırmızı yanacakken hatta bazen yandıktan hemen sonra fan açıyor, ışık sönüyor ve sonra hararet normal seviyeye düşüyor. Ustalar da yalan dolan her şeyi sırayla değiştiriyor. Belli bir şey bulamıyorlar.
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
|
taksicicocuk1
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk1
|
Bir ara söylediler ki yeni model radyatör takınca 100 de açma olayı düzeliyor diye
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef daha erken açan fan müşürü yok peugeotlar böyle sıkışık trafikte 100 dereceye kadar normal
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
penguen07
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı penguen07
|
Teşekkür ederim hoş bulduk. Öneriniz için sağolun dikkate alacağım.
|
|
Akbasbatuhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Akbasbatuhan
|
Bende de 307 xt var 100 e kadar çıkıyordu trafikte. Termostatı ve fan müşürünü değiştik. Şuan fan açıyor ama yinede yeterli değil 95 i geçiyor . Bana önerebiliceğiniz bi fan müşürü var mıdır daha erken açan?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. yağ soğutucusu ve termostatı kontrol ettrin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
penguen07
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı penguen07
|
aynı sıkıntı bende var Araç rampada ve düz yolda yüksek devir kullanıp biraz zorlayınca stop lambası ve yağ lambası yanarak aniden hararet yükseliyor. Bu konuda bilgisi olan aynı sorunu yaşayan çözüm bulan varsa çok hayıra geçecektir. Teşekkürler
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
70in altina dusuyorsa termostat arizali oluyor genelde.
Bende 90dan sonraki cizgiye az bisey kala 1. Kademe fani aciyor ve dusuruyo sicakligi 2. Kademe acmiyosa rezistans yada role kontrol edilmeli |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
|
en son cizgiye dayandıgında fan yavas kademe acıyor hızlı acmıyor baktım bende bide arastırdım hararet müsürü ve fan rezidansından yapıyormu degiştirmişler düzelmiş.
|
|
BY S
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynısı bende oldu termostatbozuk gibi görünüyor cumartesi ben değiştirdim yermostatı orjineliyle 70 e düşüyirdu eskisi yenisi 80 de kalıyor dahada düşmüyor.ama rampada yine 110 görüyor hararet su eksiltme yok fan açıyor çözümü araştırıyorum daha bulamadım
|
|
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
|
s.a arkadaslar 206 aracım hararet hafif rampa cıkmada kırmızı noktaya kadar cıkıyor düz yolda kafasına göre 80 70 düsüyor üst kapak contasına bakıldı saglam dendi yarım marsta calısıyor araba su eksiltme filanda yok radyotör cürümüs dendi degişstirildi termostat saglam dendi devirdaimdede sıkıntı yokmus servisin dedine göre normal diyolar arabanın 100 derecenin üstünde bile normal fan acıyo ugultu seklinde hızlı calısan fan acmıyor tesekürler yardımlarınız için.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |