![]() |
|
Forum logolu etiket sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2017 Saat 09:43 |
|
Soner hocam logoyu nerden temin edebilirim. Tasarımı yapan arkadaş kimdi yardımcı olabilirmi
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. tam adres ve cep no özelden gönderirseniz sevinirim. birde kargoları şubeden teslim göndeririyorum. 6-7 tl daha ucuz oluyor bilginize.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
tugberk_54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugberk_54
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sticker. Bende istiyorum Sakarya'ya tuğberk Köprücü Sakarya Hendek
|
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Istanbul ikitellide Özel bi peugeot servisi var arabayı götürdüm kışın forumun logosunun aynısını sticker yaptırmışlar bagaj kapağına yapıştırmışlardı çok güzeldi ama servis reklamı olduğu için söktüm harikaydı ama öyle bir şey osa süper olurdu. Bu etiket baya büyük ben cama o kadar büyük birşey yapıştırmayı sevmiyorum |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
forum logolu yok malesef. linkteki gibi var hocam
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Abiler Forumda sohbet muhabbet ediyoruz güzel ama forumun reklamı açısından daha önce konusu geçtimi bilmiyorum ama araçlara sticker etiket tarzı şeyler yaptırıldımı hiç. Öyle birşeylar olsa hoş olmazmı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |