|
Müzik sistemi ve kumanda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2016 Saat 01:26 |
Piyasada satılan uygun aparatlardan alıp kullanabilirsiniz bu şekilde ürünlerin zaten montaj klavuzları oluyor kolayca yaparsınız elinizden geliyorsa buna ek olarak kendisi aparat yapan arkadaşlarda var o şekilde birilerindende ayarlayabilirsiniz...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
ozgorh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Samet hocam kumandayı nasıl kullanıyosun benim teyip destekliyo kumandayı
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teypte W/R çıkışı olduğu sürece direksiyon kumandasını aktifleştirme işlemi her zaman daha basit olur.Teyp alırken önden yinede uyumluluk durumlarını araştırın.Öncelikle bunu söyleyebilirim ayrıca kendimde sony teyp kullanmaktayım beni memnun ediyor direksiyon kumandasınıda kullanma imkanı var.Set için söylediğiniz markayı daha önce duymadım iyi yada kötü diyemem.Birazda bütçeye bağlı durumlar bunlar,uzun ömürlü kalıcı birşey istiyorsanız çıtayı çok düşürmeyin derim.Ses sistemini ilk kurarsınız bir müzik açarsınız çok hoşunuza gider 2 gün sonra beğenmemeye başlarsınız bu tarz durumlarda olabiliyor bu işlerde.O yüzden çıtayı çok düşürmemekte fayda var.Bütçenize ve nasıl bir ses almak istediğinize göre karar verip ürün seçmenizi tavsiye ederim imkan varsa mutlaka dinleyin.
Düzenleyen samet206 - 12 Nisan 2016 Saat 21:08 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgisi olan zaten yazacaktır hocam biraz sabır bu sizin keyfinize bağlı bir durum ben de ses sistemi bağlattım 1 takım comp. 1 amfi 1 sub şeklinde içeri de ses kalitesi bana yetiyor. Toplamda 800 lirayı buldu. Bu ücret seçilen malzemeye göre değişiklik gösterecektir.
Sound magus iyi bir marka sahibinden aracılığı ile uygun, temiz 2.el başka markalara da bakabilirsiniz.
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uçu cok açık bir konu, her şeyden önce 4 kanallı bir amfi alıp mono beslenmesi gereken subwoofer ı stero beslemek doğru olmaz, direk marka bazında da konuşamayız çünkü en basiti pioneer ın 250 tl ye de component i var 2 500 tl ye de,marka model olarak konuşabilirsek daha sağlıklı olur.
ayrıca istenilen şe yüksek ses mi yoksa kalitemi? direksiyon kumandası için internette çözüm bulabilirsiniz. |
|
ozgorh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yokmu bilgisi olan arkadaş
|
|
ozgorh
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar 206 tı aracıma kücük bir sistem kurmak istiyorum sound magus diye bi marka var kalitesi nasıl bilen varmı bi arada anfi bas ve bir çift mid takmayı düşünüyorum fiyatı abartmamqk kaydıyla birde sony teybimi direksiyondan kumanda etmek istiyorum teyibin özelliği var ama aparatı merden alabilirim bilgisi olan varmı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |