|
308 2012 model otomatik ilk kalkış vuruntu?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MustafaKoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MustafaKoc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2015 Saat 15:03 |
Bugün servise sordum debriyaj seti değişecek dedi 2800-3000 TL arasiymis:)
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
bu konuyu gecen hafta bende açmıtım üst motor kulagı tokozu ve alttaki sanzıman tokozu üst tokozun oradan motoru öne arkaya sallayın elinizle motor kolay sallanıyorsa tokozlardan benım usta oyle yaptı oturdugum ılcede bu araclara bakacak tamirci olmadığı için ustamız ust ve alt tokozlara şamriyel lastıği kesip doladı bu senı baya ıdare eder değiştireceğin zaman çıkarır değiştirtinsin dedi bana arkadaın biri anzıman dişlisindende kaynaklanır diye yazmış
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
MustafaKoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MustafaKoc
|
2012 model 308 otomatik aracim motor sogukken yanı ilk çalıştığında vuruntu yaparak kalkıyor sonrasında sorun yok araç normal ilerliyor. Motor isindiktan sonraki dur halkları normal sorun ne olabilir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |