|
307 sanrof su kacirma |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2020 Saat 10:01 |
ümraniye sanayi özgür usta
Sunruf konusunda ist 1 numaralı isim Gidin selamımı döyleyin memnun kalacağınıza eminim
|
|
ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2017 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Benim sorunum biraz farklı, sanruf su akıtıyor ancak iç tavan lambasının oradaki sanruf açma düğmesinin ordaki delikten akıtıyor ve o bölgedeki döşemeleri ıslatıyor, taliye borularına pet şişe ile su döktüm ve hemen boşaltıyor yani o kısımda bir tıkanıklık yok, neyden kaynaklı olabilir arkadaşlar, komple söktürmek orjınalliğini bozmak ıstemıyorum... |
|
AliUmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel anlatım ellerinize sağlık. bu aralar baktığım 307 sanroofu için süper bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
Aleynaboyner
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benimde ışık yanan yerden geliyordu anteni değiştirdin mi daha önce kısa spor anen taktıedim ben silikon çekmediler diye olmus silikonla gecti
|
|
AlynbyneR
|
|
ricgss
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sunroofu 4 kez sökmüş olamama rağmen yine su aldı. Araç rampa aşağı durduğunda ön direklerin üzerinden giriyoru. Herşeyi yaptım sökünce ama nafile kesemiyorsunuz. Basit çözümü ise teker davlumbzalarını sökerek tahliye hortumunun uç kısmındaki pisliği temizlemektir. her ne kadar su tahliyeleri üstten açık gibi gözüksede hortumda birikmeden tahliye olması sağlanmalı yoksa alıyor içeri
|
|
Utkukaraca67
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
|
Güncl
|
|
Utkukaraca67
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
|
Giderlerde tıkalı gözükmüyor
|
|
Utkukaraca67
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
|
İçeri aşırı su alıyor. O beyaz plastik parçalarıda sökemedim ne yapacagımı bilemiyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam olarak problem ne hocam. içeri su almasımı. yoksa açılıp kapanmamasımı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Utkukaraca67
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
|
Sunroof u kapattırmayı düşünüyorum da nerde yaptırabilirim
|
|
Utkukaraca67
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
|
Güncel
|
|
gokhanyalcinkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
Dün akşam üstü döşemeyi açtık, herhangi bir kaçak yok içerde. Tahliye kanalı tıkanmış dediğin gibi çıkamayınca içeriye atmış kendini. Su ve hava ile actık, daha sonra su tuttuk baya herhanbgi bir sızma olmadı kapattık döşemeyi. Bugün yağmur var akşam bakcam bakalım herhangi bir kaçak vs.varmı diye. Bunu da çözdük çok şükür.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanallara hava vurmak çok mantıklı gelmiyor içine kaçan parça sıkışıp kalabilir. döşemeyi sökmeden gözükmüyor diye hatırlıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
gokhanyalcinkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
Geçen hafta 650 yi gördük de ondan kolaya kaçmaya çalışıyorum :) Tahliye kanallarını sunroofu açınca görebiliyor muyum ? ordan kompresörle hava tut falan deniliyor.
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla gökhan söküp döşemeyi bakacasın birisi su tutacak nereden geldiğigini bulacaksın elinden bölye işler gelmiyorsa bulaşma paraya kıyıp yaptıracaksın artık.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
gokhanyalcinkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
en ucuz yoldan nasıl hallederim peki :)
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) sanroof yapan yerler tamirde yapıyorlar ama iyi para alıyorlar bilgin olsun biraz araştır buşlursun nette.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
gokhanyalcinkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
işe girişine kadar yağmur yağdı ve sabah yolcu koltuğu sırılsıklam :) Kime yaptırabilirim bu sorunun çözümünü ? [ elektrikçi kaportacı gibi sanayide kime gidebilirim ya da direk sunroof ustası mı vardır :) ]
|
|
gokhanyalcinkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
|
Çok iyi abi :) Elim tutmaz o kadar işi İstanbul'a gelmeyi düşünüyor musun gel de bir çay içelim yemek yiyelim :D
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gökhan sorun tahliye kanlların tıkalı büyük ihtimal kontro etmini öneririm. birde resimlerde gösterilen plastik parçayı söküp temizle ve yeniden silikonla ve kontrol et.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |