![]() |
|
PEUGEOT 206 BİRİ ÇOK FENA ÇİZDİ!!!! TAMAMINI BOYAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 Saat 07:33 |
Merhaba,
Yazınız için teşekkür ederim.Kaplama ile ilgili sizden bilgi almak isterim, ömrü kısa mı? kaplama hemen kalkıyor mu? |
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geri zekalı çocuklar şahininim 0 boyasının üstüne kaputa taş koyup bi aşağı bi yukarı sürterek oynamışlardı, boyatmadan kurtarabildim ama çok çok uzun bi zamanımı aldı.
çizikleri inceden doldurup kurumaya yakın sildim her defasında içinde biraz boya kaldı ve üstüne pasta + teflon attım ama bunu kaç defa yapmışımdır Allah bilir, en son kapandı. bu arada çok geçmiş olsun, geçen yıl arkadaşım boyattı arabayı kapuda kapılara küfür yazmışlardı.. yakalarsam katil olurum herhalde
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba geçmiş olsun ,
Benim arabamda bir çok kez çocukların/büyüklerin sokak köpeklere attığı taşlar yüzünden darbelere maruz kaldı ,bir seferinde bir tenis topundan büyük taşı ön tanponun filesinden girmiş arada takılmış olarak buldum ,kaputta apartmandan atılmış bir taşın açtığı çukur .. ve sağında solunda bir sürü çizik vardı , rengide Roland Garros yeşiliydi , arabamı sevdiğimden ve satmayı düşünmediğimden aracımı Mat beyaza kaplattırdım :) yaptırdığım yerle aramı iyi tuttuğumdan , çizilme soyulma vs gidip yeniden kaplatıyorum çok basit bir işlem .Çizikleri macunlatıp , istediğiniz mavi tonunda kaplama işlemide yaptırabilirsiniz ,sanırım 1000-1500 tl arasında kaplama işi yapılıyor .
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Hiç sormayın arkadaşalr gerçekten ilginç bir durum ya..
ne yapalım... Bir iki ay sonra boyatmayı düşünüyorum arkadaşalar.aracı. şimdi kış zamanı lazım oluyor çok |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Çok geçmiş olsun. Konuyu ilk okuduğumda çocuk çizmiştir diyecektim ama resmi görünce yani çocuk bu kadar bile yapmaz diye düşünüyorum. Benim arabında önünde çizik var hatta kaputun üstüne Akua yazmışlar :) Önceki sahibinde öyleydi halada öyle. Zaman zaman sağı solu çiziliyo pasta cila yapsam yine çizilecek diye bişe yapamıyorum zaten bi de bi dünya masraf Allah kolaylık versin.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım aynısı bendede olmuştu emde 2 kez boyadım aracımı sora buldum mahalledeki küçük çocuklar eline aldığı sivri çakılla heryerini çiziyordu tuttum nbyon dedim küçük çocuk yazı yazıyorum diyo ufak bişey dövsen nolur tuttum babasına gittim komşuya geçen çizik boyattım geldim 2 gün geçti bi baktım senin oğlan elinde taş karalıyo aracı ben zararımı karşılamanı istiyorum dedim yok flan deyince polisi aradım çocuk ufak zaten yazı yazıyodum dedi ailesi ödedi
|
|
change
|
|
![]() |
|
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Bunu yapan cok affedersiniz ama gercekten orospu cocugu. Boyle bisey yok bende gaziantepte ogrenciyim aracim 01 plaka benimde basima geldi 2-3kez arabami cizdiler ama sizinki kadar derin cizikler degildi. Yapani bir yakalayabilsek ahh bi yakalayabilsekk... Cok gecmis olsun.
|
|
2004-X-Line 1.4HDi
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Geçmiş olsun böyle bir şerefsizlik neden yaparlar akıl işi değil allah versin cezasını
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot sevgisi çocuk sevgisi gibi oldu be insanda zaman zaman bende yaşıyorum bu tarz şeyler :) arada bunaltıyor bu durum ama zevk alıyorsak sıkıntı yok demektir demekki bir aracı insan severek alması lazım ki temiz kullansın gözü gibi baksın bizdeki sevgide o hesap.Güzel bir boyacı bulup sıkıntınızı en kısa zamanda gidermeniz dileğiyle.İnsanların araçları perte çıkıyor üzerine bina çöküyor sahroşu içkicisi vurup kaçıyor bu halimize şükür ne diyelim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Ya arkadşlar araç sanki gözüme yaralı kurt gibi görünüyor yaaa..
![]() artık nasıl bir bağ kurduysak... Sanırım bu özellik sadece bizde var değil mi.. TV'nin üzerine dantel örtmek gibi mesela.. Neyse aklınızda olsun uygun ve temiz bir byacı aranıyor dostlar antep de... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Gecmis olsun abi valla dicek bisey bulamıyorum. Geçenlerde bizim bagajada evin onunde tekmelar atmislar gocertmisler...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() Fena çizmişler . üzülme diycem ama saçma olacak sanırım . geçen de benim kaputu biri çizmiş inceden .. önce kir falan zannettim anahtar yada bozuk parayı dokundurmuş gavat ..
|
|
![]() |
|
Sağolun kardeşim ne yapayım ya artık kafam çok kızdı ama boyatacağımm ya tertemiz olsun bari...
![]() |
|
![]() |
|
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Çok geçmiş olsun, gerçekten kendi aracıma olmuş gibi çok üzüldüm.
![]() |
|
Screw you Guys I'm Going Home
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Karataş - yeditepe tarafındasın galiba. bende o taraflardayım. Maalesefki suriyeli vatandaşlar cok fazla ama onların yapabiliceğine ihtimal bile vermiyorum bunu yapan insan olmaz zaten boyacı buluruz ben bir araştırayım senin için
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
bence komple boyatmayın boyatacaksanız da orjinal rengi olsun çünkü genel olarak 206 da aşina olunmayan bir renk olursa ilk başta göze batar alıcı olsun olmasın insanda merak uyandırır.
|
|
![]() |
|
Eyvallah Kardeşim ya...
Oldu artık ciğerim yandı ama yapılacak birşey de yok... Suriyelileri de hedef yapmak istemiyorum kardeş o cümleyi de oturduğum yerde biraz nüfüsları kalabalıktı o yüzden dedim... Yani aslında kim olursa olsun bunu yapan herşeyden önce insan olamaz... neyse Gaziantep de düzgün boyacı var mıdır? |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Çok büyük gecmiş olsun kardeşim. Bu suriyeli işine benzemiyor pek cesaret edemezler son cıkan olaylardan sonra. Trafikde bilmeden birini kızdımış olabilirsin. Gaziantepde binlerce yabancı plaka arac var benim plakada 60 ama şuana kadar kimse cizmedi.
Rutuşla kapatabilirsin ama içime sinmez dersen ve öncesinde boya varsa aynı renke boyat bence farklı renk hem masraflı olur hemde uzun sürer sonrası da malum işini iyi yapacak bir boyacı lazım sana. Tekrardan cok büyük gecmiş olsun ve hiç cekinmeden korkmadan balıkesir plakası al burda kimse plakadan dolayı araca zarar vermez.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
güncell...
|
|
![]() |
|
teşekürler kardeşim bir inceleyim dediğini
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |