![]() |
|
Dövme için yazı tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Alegria ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 19:22 |
||
pacem in terris
|
|||
![]() |
|||
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abi herkes sıkılma konusunda hemfikir bende anlamadım. Eğer istediğim ve güzel bişey olursa sıkılacağımı sanmıyorum. Önerin için teşekkürler :)
|
|||
![]() |
|||
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
||
Abi bu beni aşar hem maddi konuda hemde acı konusunda :) Ben dirseğimden bileğime olan kısma yazı veya bi şekil yaptırmak istiyorum :)
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Kardeşim ben askerdeyken 20 yaşında bir sürü dövmeli acemi askerim oldu. Bunlar senin gibi gençken karar verip vücudunun belli yerlerine dövme yaptırmıştı ama çoğu(hepsi demiyorum dikkat) her gün elinde kolunda aynı dövmeyi görmekten sıkılmaya başlamıştı(özellikle hepsiyle konuşmaya çalıştım).
Bir tanesi kolunun üstündeki dövmeyi bıçakla kazımaya çalışmış kolunun üzerini mahfetmişti. Bana söylediği şey şu oldu: dövme yaptıracaksan kendin bir bakışta görmeyeceğin yere olsun ki sonra sıkılma. Şahsi fikrim şu: Eskiden olsa can atardım güçlü şirin gibi sol koluma güzel bir şey yaptırmaya mesela, ama şu an düşünüyorum da iyi ki yaptırmamışım.
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BEN ESKİ DÖVMELERİN ÜZERİNE COVER KAPATMA YAPTIRIYORUM EĞER VÜCUDUMDA HİÇ DÖVME OLMASAYDI BÖYLE YAPTIRIRDIM ...
![]() ![]() |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
MESELA YARIM MAORI YAPTIRABİLİRSİN ÇOK GÜZEL VE DİKKAT ÇEKİCİDİR... ![]() ![]() |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
Valla Türkçe İngilizce farketmez anlamlı ve farklı bişey olsun istiyorum
![]() Düzenleyen Yek - 02 Temmuz 2014 Saat 14:39 |
|||
![]() |
|||
||
Önerilerini bekliyorum abi
![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
Koluna BABA YORGUN yazdir. Hic kimsede gormedim :) dikakt ceker
Yani nelerden hoslanirsin edersin bilemedigimizdn fazla tavsiye edemiyoruz. Bir de turkce mi yabanci mi istiosun o onemli. ![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
||
Sıkıysa yakala güzelmiş :) Pek tavsiye gelmemiş ama yazı tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü figür tarzı şeyler yaptırmak istemiyorum. Yazı ilk tercihim :)
Düzenleyen Yek - 02 Temmuz 2014 Saat 01:12 |
|||
![]() |
|||
||
Abi dövmen çok fena yapan kişide hakkını vererek yapıyor belli :) Yorumların için teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
||
Abdest geçiyor ama günah olduğunu biliyorum
|
|||
![]() |
|||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kendi adıma konuşuyorum eğer bir şeyi kafama taktıysam onu yaparım biri benim bir eşyamı çalarsa ondan onu isteyip yerin dibine batırmak yerine bende gider hissettirmeden geri alırım (daha önce böyle bşy başıma gelmedi ama örnek olsun diye verdim) bence abdest olayı da aynı eğer dövme yaptırmayı kafaya koyduysan iş bitmiştir.Ama ufak bir tavsiye bende yaptırıcaktım kolumda güneş yanığı lekesi var alerjiden dolayı onu kapatmak için yaptırcaktım en başta denedim kendimi hint kınası ile yaptırdım 3 ay falan duruyor bi yaptır bak sıkılırsan dönüşün olur sıkılmazsan kalıcı yaptırırsın
|
|||
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|||
![]() |
|||
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
||
pac ölmedi dostlar ölmüycekte izlemediyseniz Notirous big ( ismi tam yazamamış olabilirim ) bu filmi izleyin =)
|
|||
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
Windowsun ekran klavyesini kullan, ordan deaktif et Capslock'u
![]() |
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
![]() |
|||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
bence dövmeyi boşver kızgın demir basalım :) daha kalıcı oluyor dövme gibi sonradan solmuyor.
aslında pug logosu yaptırsan fena olmaz:) şaka bir yana bende bu konuyu çok araştırdım ve outlaw, tetik-soner, herry. arkadaşlarıma katılıyorum. tercihin doğru olmalı. abdest konusunda deri altına su girmeseymiş hava almasaymış kısmı hikaye zaten abdest alırken su deri altına girmez. en fazla dövme yaptırırken canının acıması kısmında bedene eziyet etme yüzünden çekiniyorum,
|
|||
206 xt 1,6
|
|||
![]() |
|||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
Benim sol bilegimin ic kisminda zr'lmn yazar buradaki nick ile ayni. Bunlar ozer ve leman isimlerinin sessiz harfleri ozer ve leman da hanim ile isimlerimin birlesimi OZerLEMan "k" harfi kayip ona uygun birsey bulamadik ;) ve Allah nasip ederse 4.5 ay sonra oglum olacak ve adi ozer alp olacak.
Benim sahsi dusuncem dovmenin omurluk olmasi lazim ki sana bir sey katsin. Ha bu arada arabamin arkasinda da ayni yazi var |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |