|
106 Spor Helezona Takoz Koyma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 15:14 |
bu konuyu geçen bi karşı komşum var trafik polisi ona sordum böyle dedim alçak diye ceza yazmışlar diye araca takılan lip varya o yüzden ceza yazıyorlarmış orjinal parça değil soradan aksesuar olarak konulduğundan hemde aracı alcak gösterdiğinden eza yazabiliyorlarmış benim aracı söyledim yerle bir diye senin tamponun alcak ona bişey diyemez ama o tampona lip ekle hemen cezayı yersin araca soradan modifiye parça taktığın için diyor neyse benim tamponda fiberden yapma onu anlamadı salak anlıcağın adam sana kafayı takmış hertürlü şeyden geçirirmiş
|
|
change
|
|
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Antalyada oyledi kardesim. Ne yazikki yazdilar ve odemek zorunda kaldim yapicak bisi yoktu. Sonunda antalya polisi yuzunden sattim arabami |
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
KONUYU ŞİMDİ DOLAŞIRKEN GÖRDÜM ALÇAK DEYİP YAZDILARSA CEZAYI EĞER BANA HERGÜN YAZMALARI LAGZIM TAMPONUMYERE SÜRTMEKTEN ALT KISIMLARI KAÇINCIYA TAMİR ETTİĞİMİ UNUTTUM BİLE YERE TAM 3 PARMAK YAKINLIĞI VAR
|
|
change
|
|
ozgurbilteknik
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozgurbilteknik
|
Teşekkür ederim :)
|
|
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
ozgurbilteknik kardeşim aksesuarcıya de ki ön çeki demiri için halat ipi aksesuarı de kırmızı olanından bütün hondalarda var her araç için var çok büyük bi meblağa da değil ben 15 tl ye aldım antalya'dan. bide google'ye çeki ipi yazsanda görürsün zaten kardeşim.
Düzenleyen yucelmete - 05 Temmuz 2014 Saat 13:17 |
|
ozgurbilteknik
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozgurbilteknik
|
yucelmete aracın ön çeki demirindeki aksesuarın adı nedir :) bir türlü anlatamadım tuninglere ne istediğimi en sonunda gittim benzer bir anahtarlık aldım taktım ama hem kısa kaldı hemde çok içime sinmedi yardımcı olursan sevinirim.
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
''get''Yayın üzerine koyulan takoz
|
|
''Bay Z''
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Get derken ?
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Get ile yükseltebilirsin.
Düzenleyen candanxyz - 04 Haziran 2014 Saat 10:27 |
|
''Bay Z''
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Buna böyle binmem :) trafiğe gösterdikten sonra tekrar indireceğim zaten :)
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.. kompleksli memur çok..
benimde arkaları 2 cm falan kaldırmam lazım aslında takoz vs olursa iyi olur
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok yüksek diye ceza keserler buna
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cam filmi, egzoz cezalarındaki yaptırımı uyguladılar yani. aractan soktur gel dediler. anladım simdi. ben cezayla bitti sanmıstım.
|
|
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Yükseltip trafiğe göstermem gerekiyo. Ceza'da not düştüler 7 gün izin verildi diye. Yaptırmazsam tekrar bi çevirmede bağlayacaklar.
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
helezona takoz nedir hic duymadım ama bence bisi koymayın, tehliteli olur.
|
|
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Yok mu Helezona takoz koyan arkadaşlar :)
|
|
yucelmete
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Sağolun arkadaşlar bakalım başka çevirmede ne gelecek başımıza :)) leylek gibide binemicem buna kusura bakmasınlar :)
|
|
menajer
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yere yakın her aracı trafik canavarı olarak goruyorlar gecmis olsun
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Polisler bir değişik ya geçenlerde sabahın köründe 7 de çevırme yok bısey yok bır tane araç durdurdu ışıklarda rastgele sıslerı açmıştı adam neden açtın dedı hoşuma gıdıyor açtım fazla parlak yanmaz benımkıler ayarlı dedı adam ama durustluğunden bıle kazanamadı tavandakı folyadan tutta onune gelene kulup buldu memur onları hadı neyse tamam ama sızın durum dahada beter araç yere yakın dıye ceza kesılmesı bılmıyorum yorum yapmak ıstemıyorum.Böyle bakımlı özenerek yapılmış araçlara takıcaklarına kafayı gıdıp bı hurdalara el atsınlarda ınsanlığa bır yararları dokunur hıç değilse.Yüzlerce kazaya davetiye çıkaran emnıyetsız araç dolaşıyor trafıkte.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |