![]() |
|
Makas kazası kamerada (Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 Saat 23:19 |
|||
çok gereksiz be audi de olsan insanda biraz merhamet olmalı bu ülkede sonuçta herkes çok varlıklı değil misal kendimden örnek vereyim kendi 307 min 10 bin tl borcu daha ödenmemiş duruyor ulan hadi kendimi geçtim halimiz iyi allaha şükür o adamın arabasını nasıl aldığından bu audicinin haberi var mı lan p.şt kaçıyon da iyi bi bok mu yaptığını sanıyon
ben olsam sonuna kadar o mal herifi bulmak için uğraşırdım varımı yoğumu verip
|
||||
![]() |
||||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ya arkadaşlar her makasa girişimde bu video aklıma geliyor artık:)
|
||||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Aklıma bu video geldi, her izlediğimde gülüyorum. |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
audi'nin şöförü, böyle bir adama denk gelse ne olurdu acaba.
|
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Rent a car km düşürmüş olmasın malum bu aralar moda, aracın hasarından çıkar gerçi ortaya o araç olup olmadığı.
|
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hem aynı plaka, hem de aynı marka ve rengine kadar..Plakası da kopyalanmış.. enteresan bi tesadüf...
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
olayla ilgili, kafaları karıştıracak yeni bir durum çıkmış ortaya
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26423892.asp |
||||
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
ben suç olduğunu söylemiyorum zaten, benimki kişisel bi gıcıklık. Sevmiyorum uyuz uyuz kullananları en sağdan gitse bile
|
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
yaa kusara bakmada yavaş gitmek suç değil hatalı sollamak ve aşırı hız suç |
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
bence audi yi yakalamaya gitti |
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
dua et kendime ait bi arabam yok, yoksa cevabını biliyorsun :)
![]() ![]() |
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
alikrcoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alikrcoglu
|||
kötü olmuş
|
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|||
bu kadar canavarlığa gerek yok. o araya nasıl girmeye çalışıyorsun kardeşim.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
d-100 de asgari hız 40 km. sag seritte giden kisi 40km altına dusmedikce arkasındaki selektorde atsa, korna da çalsa, hızlanmak ya da serit degistirmek zorunda degil. |
||||
|
||||
![]() |
||||
abdullahaydn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: ÇERKEZKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn
|||
adam en sağdan gidiyorsa eğer istediği hızda gider abi. belki bi mazereti vardı adamın. ortadan veya soldan yavaş gidiyorsa hata ararım onda. ama adam en sağdan yavaş yavaş gidiyor kimseye bi sıkıntısı olmaz onun.
|
||||
2006 PEUGEOT 206 X DESİNG
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
çok yavaş gidenlere gıcığım ben recom ondan diyom:D
![]() |
||||
![]() |
||||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|||
passatla audi kapışıyor bence orda o yüzden passat devam etti çünkü videonun başına bakarsanız beraber geliyorlar
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
bencede peşine gitti yada şoka girdi durursam başkasıda bana vurur diye korktu kaçtı..
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
|||
passat hızlanıyor, bence audi yi yakalamaya gidiyor muhtemelen ileride cektirmistir saga. yakında çıkar detaylar ortaya cunku video internette baya ses getirdi.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
en sağ şeritte gidiyo sonuçta adam onu sollamak isteyen kuralları doğru düzgün uygulayarak geçer 50 ile gidiliyo diye suç onda aranmaz passatı anlayamadım niye kaçmış oda darbe aldı sonuçta heyecan yaptı heralde
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |