![]() |
|
Bor katkısı Kulanmalımı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2014 Saat 13:51 |
|
![]() |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1 ay içinde 2 defa Gaziantep Antalya arası gittim geldim orada yaptım Düzenleyen dehsetilyo - 11 Mart 2014 Saat 22:37 |
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
hocam 4000 km lik nereye gittiğinizi sorabilir miyim? |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ozaman doğal mozota devam :)
|
||
İstisnalar sana Özel''!
|
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
ben motorsilk kullandım işe yaradığna bizzat şahit oldum performansım gözle görülür bi şekilde arttı tabi bu katkıları da kullanmanın yolu yordamı vardır bunları bilmezseniz aracınıza hiçbir katkısı olmaz hatta araca zarar bile verebilir ... benim nasıl kullandığmı size yazıym : önce araca karbon clean yaptırdım sonra yağ ve filtreleri değiştirdim uzun yola çıkacaktım motoru iyice ısıttım ve otoban girişinde motor sıcakken motor silki koydum ve 4000 km yol yaptım ve aracın performansı gözle görülür derecede arttı şöyle diym öncede araç e fazla 170 km hız yapıyordu şimdi 195 km yi rahat görüyor tekrar bakım zamanım yklaştı bkımdan sonra biraz daha artar performans bu şekilde yaparsanız sizde faydasını görürsünüz ama motorsilk kullanmak istiyorsanız uzun yola çıkmanız şart yoksa tam verim alamazsınız
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
+106 kelimesi kelimesine
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kesinlikle aynı kanaatteyim yakıt tasarruf cihazları içinde aynı şeyi söylüyorum araca bir zararı yok yakıtı düşürüyorsa bundan araç üreticisinin hiçmi haberi yok koskoca firmalar yapmıyolar bunları yinede araçları az yaksın diye çırpınıyorlar
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
bunların yağ için olanı vardı. koskoca yağ firmaları ürünlerine koymuyorlarsa ben niye sonradan koyayım diye düşünüp kullanmıyorum.
aynı durum yakıt için de geçerli bu katkıların bir faydası olsa adamlar yakıtın içine koyarlar. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
ben şahsen bu tarz ürünlerin hiçbir faydası olmadığını tamamen kandırmaca olarak bakıyorum
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
|
İyi akşamlar arkadaşlar Bu bor katkısı hakkında bilgisi olan varmı aracıma almayı düşünüyorum zarar verirmi yoksa aksine performansı artırırmı .. bide depo genelikle fulken mi atmalıyız :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |