Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bor katkısı Kulanmalımı ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34086
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 01:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bor katkısı Kulanmalımı ?
Mesajı Yazan: kAramsAR
Konu: Bor katkısı Kulanmalımı ?
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 18:48
İyi akşamlar  arkadaşlar  Bu bor katkısı   hakkında bilgisi olan  varmı  aracıma  almayı düşünüyorum  zarar verirmi  yoksa  aksine  performansı  artırırmı .. bide depo  genelikle  fulken  mi  atmalıyız  :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 18:49
ben şahsen bu tarz ürünlerin hiçbir faydası olmadığını tamamen kandırmaca olarak bakıyorum

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: ahmet_bjk
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 18:59
bunların yağ için olanı vardı. koskoca yağ firmaları ürünlerine koymuyorlarsa ben niye sonradan koyayım diye düşünüp kullanmıyorum.
aynı durum yakıt için de geçerli bu katkıların bir faydası olsa adamlar yakıtın içine koyarlar.

-------------
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 19:25
Orjinalini yazan: ahmet_bjk ahmet_bjk Yazdı:

bunların yağ için olanı vardı. koskoca yağ firmaları ürünlerine koymuyorlarsa ben niye sonradan koyayım diye düşünüp kullanmıyorum.
aynı durum yakıt için de geçerli bu katkıların bir faydası olsa adamlar yakıtın içine koyarlar.

kesinlikle aynı kanaatteyim yakıt tasarruf cihazları içinde aynı şeyi söylüyorum araca bir zararı yok yakıtı düşürüyorsa bundan araç üreticisinin hiçmi haberi yok koskoca firmalar yapmıyolar bunları yinede araçları az yaksın diye çırpınıyorlar

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 20:27
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

kesinlikle aynı kanaatteyim yakıt tasarruf cihazları içinde aynı şeyi söylüyorum araca bir zararı yok yakıtı düşürüyorsa bundan araç üreticisinin hiçmi haberi yok koskoca firmalar yapmıyolar bunları yinede araçları az yaksın diye çırpınıyorlar

+106 kelimesi kelimesine

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 20:32
ben motorsilk kullandım işe yaradığna bizzat şahit oldum performansım gözle görülür bi şekilde arttı tabi bu  katkıları da kullanmanın yolu yordamı vardır bunları bilmezseniz aracınıza hiçbir katkısı olmaz hatta araca zarar bile verebilir ... benim nasıl kullandığmı size yazıym : önce araca karbon clean yaptırdım sonra yağ ve filtreleri değiştirdim uzun yola çıkacaktım motoru iyice ısıttım ve otoban girişinde motor sıcakken motor silki koydum ve 4000  km yol yaptım ve aracın performansı gözle görülür derecede arttı şöyle diym öncede araç e fazla 170 km hız yapıyordu şimdi 195 km yi rahat görüyor tekrar bakım zamanım yklaştı bkımdan sonra biraz daha artar performans    bu şekilde yaparsanız sizde faydasını görürsünüz ama motorsilk kullanmak istiyorsanız uzun yola çıkmanız şart yoksa tam verim alamazsınız

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: kAramsAR
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 21:36
ozaman  doğal mozota devam  :)

-------------
İstisnalar sana Özel''!

Mesajı Yazan: ahmet_bjk
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 22:28
Orjinalini yazan: dehsetilyo dehsetilyo Yazdı:

ben motorsilk kullandım işe yaradığna bizzat şahit oldum performansım gözle görülür bi şekilde arttı tabi bu  katkıları da kullanmanın yolu yordamı vardır bunları bilmezseniz aracınıza hiçbir katkısı olmaz hatta araca zarar bile verebilir ... benim nasıl kullandığmı size yazıym : önce araca karbon clean yaptırdım sonra yağ ve filtreleri değiştirdim uzun yola çıkacaktım motoru iyice ısıttım ve otoban girişinde motor sıcakken motor silki koydum ve 4000  km yol yaptım ve aracın performansı gözle görülür derecede arttı şöyle diym öncede araç e fazla 170 km hız yapıyordu şimdi 195 km yi rahat görüyor tekrar bakım zamanım yklaştı bkımdan sonra biraz daha artar performans    bu şekilde yaparsanız sizde faydasını görürsünüz ama motorsilk kullanmak istiyorsanız uzun yola çıkmanız şart yoksa tam verim alamazsınız

hocam 4000 km lik nereye gittiğinizi sorabilir miyim?

-------------
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 11 Mart 2014 Saat 22:36

1 ay içinde 2 defa Gaziantep Antalya arası gittim geldim orada yaptım

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 12 Mart 2014 Saat 13:51

Clap katılıyorum o kadar yağ firması neden kullanmasın ki aptal değiller sonuçta.

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net