|
peugeot 307 kumanda sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bayenglisher
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayenglisher
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 03:49 |
Sevgili dostum anahtarın plini değiştir...eğer bitmediğini düşünüyorsan ilk olarak anahtarı kontağa sok sonra ilk tuşa 3-4 saniye basılı tut...böylece adabtasyon yapmış olursun:) kullanma kalvuzunda anahtar bölümüne bakabilirsin
|
|
zorvolkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
tamamdır dostum... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dediğim gibi küçük siyah parçayı kesinlikle kaybetme.
|
|
zorvolkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
tamam dostum yardımların için teşekkürler.ilk fırsatta kumanda ve anahtar içindeki çiple bir elektronikçiye gideceğim.umarım sorun çözülür baya bi canımı sıktı... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O cipi kaybetmediğin surece yeni anahtar kopyalatmana gerek yok. Küçük tırnak büyüklüğünde siyah bir şey. Tuşların calısmamasını anlamadım. Bence bir elektronikci yapabilir. 250 lira vermeye gerek yok, son durumda onu yaparsın artık.
|
|
zorvolkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
evet kumandanın içindekini yenisine takmış.Kumanda kapıları kitleyip açmıyordu ama arabayı çalıştırıyordu... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben anlamadım? Yeni yaptırdıgın anahtara immobilizer'ı yerlestirdin mi? Aracı hangi anahtarla çalıştırıyorsun?
|
|
zorvolkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
bu arada mecbur kalıp başka anahtar yaptırdım.çünkü kumanda daki anahtar manule olarak kapı üstünden de kilitleme yapmıyordu.Şimdi manuel olarak anahtarla açıp kapatıyorum |
|
zorvolkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
dostum bunu bir anahtarcıya gösterdik bu entegre bozulmuş ve tamiri olmaz.Komple sistem değişecek dedi.Oda 250 tl :( Babama sorduğumda yeni pil de takıp denedik dediler ama ben denemedim.Yani kafam karıştı iyice... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pil bitmediyse sıkıntı ne olabilir. Yeniden anahtar kaydı yaptırmaya gerek yok cünkü immobilizer sıkıntılı olsa arac calısmaz. Pil bitmediyse de calısmaması anlamsız geliyor. Belki pil yerine oyurmuyordur ya fa siz bittiginin farkında degilsiniz.
|
|
zorvolkan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zorvolkan
|
Arkadaşlar 2005 model Peugeot 307 arabamız var.Dün akşam bir anda uzaktan kumandası kilitleme yapmadı.Kumanda pili vb sorunu yok durup dururken bozuldu sanırım.Babamızda sağolsun sorunu sanayide göstermiş sistemin bozulduğunu yeniden yapılması gerektiğini söylemişler ve 250 tl gibi abes bir rakam çıkarmışlar ortaya.Böyle yüksek bir maliyet olabilir mi ve bunu nasıl çözebilirim.(Araba iç kısımdan merkezi kilit çalışıyor)
Yardımlarınızı bekliyorum |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |