Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

peugeot 307 kumanda sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33136
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 02:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: peugeot 307 kumanda sorunu
Mesajı Yazan: zorvolkan
Konu: peugeot 307 kumanda sorunu
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 17:37
Arkadaşlar 2005 model Peugeot 307 arabamız var.Dün akşam bir anda uzaktan kumandası kilitleme yapmadı.Kumanda pili vb sorunu yok durup dururken bozuldu sanırım.Babamızda sağolsun sorunu sanayide göstermiş sistemin bozulduğunu yeniden yapılması gerektiğini söylemişler ve 250 tl gibi abes bir rakam çıkarmışlar ortaya.Böyle yüksek bir maliyet olabilir mi ve bunu nasıl çözebilirim.(Araba iç kısımdan merkezi kilit çalışıyor)

Yardımlarınızı bekliyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 17:50
Pil bitmediyse sıkıntı ne olabilir. Yeniden anahtar kaydı yaptırmaya gerek yok cünkü immobilizer sıkıntılı olsa arac calısmaz. Pil bitmediyse de calısmaması anlamsız geliyor. Belki pil yerine oyurmuyordur ya fa siz bittiginin farkında degilsiniz.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 18:01
Orjinalini yazan: dogancanguden dogancanguden Yazdı:

Pil bitmediyse sıkıntı ne olabilir. Yeniden anahtar kaydı yaptırmaya gerek yok cünkü immobilizer sıkıntılı olsa arac calısmaz. Pil bitmediyse de calısmaması anlamsız geliyor. Belki pil yerine oyurmuyordur ya fa siz bittiginin farkında degilsiniz.

dostum bunu bir anahtarcıya gösterdik bu entegre bozulmuş  ve tamiri olmaz.Komple sistem değişecek dedi.Oda 250 tl :( Babama sorduğumda yeni pil de takıp denedik dediler ama ben denemedim.Yani kafam karıştı iyice...

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 18:02

bu arada mecbur kalıp başka anahtar yaptırdım.çünkü kumanda daki anahtar manule olarak kapı üstünden de kilitleme yapmıyordu.Şimdi manuel olarak anahtarla açıp kapatıyorum

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 18:57
Ben anlamadım? Yeni yaptırdıgın anahtara immobilizer'ı yerlestirdin mi? Aracı hangi anahtarla çalıştırıyorsun?

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 20:45

Ben anlamadım? Yeni yaptırdıgın anahtara immobilizer'ı yerlestirdin mi? Aracı hangi anahtarla çalıştırıyorsun?

evet kumandanın içindekini yenisine takmış.Kumanda kapıları kitleyip açmıyordu ama arabayı çalıştırıyordu...

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 20:49
O cipi kaybetmediğin surece yeni anahtar kopyalatmana gerek yok. Küçük tırnak büyüklüğünde siyah bir şey. Tuşların calısmamasını anlamadım. Bence bir elektronikci yapabilir. 250 lira vermeye gerek yok, son durumda onu yaparsın artık.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 20:54

O cipi kaybetmediğin surece yeni anahtar kopyalatmana gerek yok. Küçük tırnak büyüklüğünde siyah bir şey. Tuşların calısmamasını anlamadım. Bence bir elektronikci yapabilir. 250 lira vermeye gerek yok, son durumda onu yaparsın artık.

tamam dostum yardımların için teşekkürler.ilk fırsatta kumanda ve anahtar içindeki çiple bir elektronikçiye gideceğim.umarım sorun çözülür baya bi canımı sıktı...

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 21:03
Dediğim gibi küçük siyah parçayı kesinlikle kaybetme.

Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2014 Saat 21:40

Dediğim gibi küçük siyah parçayı kesinlikle kaybetme.

tamamdır dostum...

Mesajı Yazan: bayenglisher
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2014 Saat 03:49
Sevgili dostum anahtarın plini değiştir...eğer bitmediğini düşünüyorsan ilk olarak anahtarı kontağa sok sonra ilk tuşa 3-4 saniye basılı tut...böylece adabtasyon yapmış olursun:) kullanma kalvuzunda anahtar bölümüne bakabilirsin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net