|
206 CC Anten Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 00:25 |
||
yardımın için teşekkürler o zaman bu anten macerası benim için sona ermiştir..
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
sulocan_5
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet bu şekilde müdahelde bulunuyorlar ama tam oturmaması halinde zamanla su alabiliyor içine silikonuda bu nedenle sıkmıştır zaten bakalım şimdilik acil bir durum söz konusu değil ;)
|
|||
|
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kesinlikle Doğru bazen basit şeyler büyük sorunlara yol alabilir bende bunu duymuştum ve zorlamadım zaten duruyor olmazsa öyle kalacak artık kaş yapalım derken göz çıkrmayalım
|
|||
|
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yolluyorum...
|
|||
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
206cc lerde anten galiba ucu sökülmeyen sabit tipten.
|
|||
sulocan_5
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
||
YAPILLIŞI |
|||
sulocan_5
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
||
benim de 206'nın anteni dip kısmından kırılmıştı.sizin gibi anten ile dibi ayırmaya çalıştım;ama bir türlü olmadı.ben de hem dibi hem de uç kısmını aldım (http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-KISA-ALIMUNYUM-ANTEN,PR-430.html) ve oto elektrikçi bir tanıdığımız değiştiriverdi.çok güzel oldu...:)
|
|||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anten kısmı basit gozuken birsey ama hatalı mudahalelerde buyuk sıkıntı olabiliyor, anten yerinden aracın icine su alan arabalar bile duydum, dikkatli olun.
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ozelden şase alayım :D
|
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kaportacı arkadaşa bir göstereyim olmadı anteni söküp deneriz yada başka anten takarım duruma göre ama servis box resmine göre bu parça ayrılıyor...
|
|||
|
|||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dedigim gibi ben de anten almadan önce bir sokebilirmiyim diye saga sola cevirmeye calıstım, baktım kırılacak hasar görecek gibi, hic ellemedim. |
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracım Yeşil Ben o antenin aynısını almadım 206 orijinal spor antenini aldım siyahlı gri aslında siyah yada yeşil istiyordum ama bulamadım olmadı kendim istediğim renge boyarım onda sorun yok fakat bu anteni oraya nasıl takacağız
|
|||
|
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yok çıkmıyor boşa dönüyor ama şemada orada bir vida var bunun sökülüş şekli var ama nasıl belki bastırarak döndürmek gerekli bir deneyeceğim
|
|||
|
|||
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dostum bende aynı senin gibi düsünmüstüm zamanında, çevirerek sokmeyi denedim, baya bir zorladım baktım dönmüyor parca elimde kalıcak sandım bıraktım. arabam 206 cc.
bu arada araban metalik gri deilse o aldıgın anten sırıtır bence, tabi bu beni baglar, zevk senin . edit: imla Düzenleyen herry - 02 Aralık 2013 Saat 09:24 |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sadece uç kısmı değil mi hocam? çevirince çıkması lazım
|
|||
TuNeR_32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba arkadaşlar aracımın orijinal anteni çok büyük ve kaba bende kısa spor tip olan bir uç aldım ama orijinal anteni sökemiyorum sanki yaylı gibi biraz internette araştırma yaptım benim antenin ayrılabildiği şemada mevcut ama nasıl söken bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Buda benim aldığım anten ucu
Düzenleyen TuNeR_32 - 02 Aralık 2013 Saat 01:23 |
|||
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |