![]() |
|
Mini Cooper incelenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 Saat 17:26 |
yazdıklarını bir daha oku ondan sonra cvp yaz cevabından sonra sana cvp verecegim , mini nin üstüne araba yok kabul edeceksin diye bir üslup yok ben istedigim arabayı kabul ederim bunu ne sen nede başkası belirleyemez... |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşını bilmiyorum ama Yaşar Abi 31 yaşında.. Serkan menşeili bi araç daha TIV 81 :) Bende TIV 99'un sahibiyim, Ankara'da buluşmalarda görmek isterim, katılırsan... |
|
![]() |
|
haklısın tkrar ozur dılerım pardon ıı forumlar
|
|
![]() |
|
önemli degil...
sadece site içinde birbirimize karşı kırıcı olmayalım tatsız olaylar yaşanmasın istedim biz her yönden örnek bir site olmalıyız
![]() |
|
![]() |
|
pardon ya baskalarına sınırlenıp kıme catıcagımı sasırdım ozur dılerım yasar arkadasım... kusura bakmayın uyarın ıcın tskler melıh
|
|
![]() |
|
arkadaşım üslubun biraz sert ve kırıcı olmadı mı ?
|
|
![]() |
|
06tıv81 sınan abımın araba ıstedıgınız zmn bulusmalara o aracla gelebılırım seker pembesı belkı bılıosundur
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Doğan, Ankara'da 106 gti ile 7.caddeye girmek biraz adrenalin işi.. Plakan ne ????
|
|
![]() |
|
karı kız muhabbetı donuo dıe bısı solemedım ztn sadece fıkrımı soledım kı herkese acık bı forum ıstedıgım seyı ıstedıgım dusunceyı yansıtabılırım mını cooper ın ustune arac yok bunu kabul edıceksın
|
|
![]() |
|
araç hakkında bilgi verirsen daha saglıklı olur, karı kız muhabbeti dönmüyor burda... |
|
![]() |
|
O KONUDA KENDİ ARACIMIN ÜSTÜNE TANIMAM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ben sıze bısı solıyım arkdaslar eger karı kız muhabbetı ıstıosanız 106 206 fln bos kuzende 106 gti var harbı araba modlu onlada ankara bhclı 7 de gezıorum bıde kıralama sırketı var tanıdık 2008 kırmızı cooper s var onunlada gezıorum emın olun arasındakı fark cok fazla eger ımkanım olsa dusunmeden alırım cogu tek kapı arabaya gore hem konforlu hem arka koltuklar daha rahat ıc hacmi daha buyuk ama parasıda malum buna gore...
|
|
![]() |
|
hangi bayana hangi aracı seviyorsun yada almak istersin dedim de hiç kuşkusuz gelen cevap mini cooper diyorlar anlaşılan onlara hitap eden bir araç
![]() |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
amacına uygun bir araç bayanlar düşünülerek üretilmiş
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
kendi adıma konuşim bayanlar için ideal ben bayılıyorum mini ye paylaşım için teşekkürler |
|
![]() |
|
+++
![]() |
|
![]() |
|
araç çok güzel yanlız arkaya oturacaklar ALLAH sabır versin...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mini Cooper 10 numara..
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
dıştan sevimli görünüyor , yan camlar kısa olduğu için içten kötü bi hava verebilir
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
ben sevmiyorum bu arabayi, içinde kendini hapisteymis gibi hissediyorsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |