![]() |
|
Stock mu?? saatte oynama mı var?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2008 Saat 15:53 |
||
Ama ilandaki araba bu deil ki..
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tşk. ederim demir abi.. Görünen o ki. saat Pot' lu .. eski tip değil.. oynama yapmak zor..
|
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bu motor : XU9JA (1.9 GTİ) (Emme manifoldu böyle değil...Değiştirilmiş..)
Haşim bulabildiğim bu : ![]() Düzenleyen Demir - 19 Kasım 2008 Saat 14:58 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
izmırın arabası bu cey plaka...
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Şifre çözüldü Stock ama 2000 cc. stock
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
106 GTI gösterge panelinde (instrument cluster) nasıl bir çark yapısı var elinde resim olan arkadaş varmı?
Düzenleyen hasimayaz - 16 Kasım 2008 Saat 00:05 |
|||
![]() |
|||
||
bir arkadaş krikoya kaldırılmış olabilir demiş.ama benim bildiğim çoğu aracın kilometre saati çekişin aksi yönündekilerle bağlantılıdır.yanlış söylüyorda olabilirim.ayrıca bir 106 gti ın bu kadar hızlı sürat yükseltmesi gerçekten çok zor hele stock bir pug için imkansız diyebilirim.adam hayabusayla gidio sanki
|
|||
![]() |
|||
||
benim arabam 3.cü viteste 170 de kesiciye giriyor :S turbolu olmasına ragmen bu nasıl çevirmiş ki bu kadar ya şaşırdım
|
|||
![]() |
|||
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
söLemeden edemicem sağ sisde değişmiş amblemde değişmiş
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
demir abi sana katılıyorum ilgiye gelince buda iyi esasında en azından yorum yapabiliyoruz anlamaya başlamışız demekki senin kadar olmasakda ...
mangala gel demir abi bekliyoruz senide ellerinden öperim ;) |
|||
![]() |
|||
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
haşim abi akıllanmam demi..:D:D
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Emre abi çok doğru söylüyor..
|
|||
![]() |
|||
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
||
en babası da gelse o kadar seri yürüyebileceğini sanmıyorum 1
2.si de araç dururken ibre 80 km/s de =) |
|||
![]() |
|||
||
6.Vites mi var acaba;??
![]() |
|||
![]() |
|||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
||
bu arabayla oynanmış sanırım standart bi araba yüksek hızlarda bu kadar tork üretemez ivmelenme inanılmayacak kadar fazla çünkü bu bir fenomeni
![]() |
|||
206 HDİ 1,4
|
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
Semih güzel bir noktaya değinmiş...4 vites 230-235 km/s bandına dayanmış....Yok böyle bir MA5 şanzıman oranı...En uzununu taksa bile nafile....Kaldıki böyle hızlanamaz...Real bir gerçek vardır....Top speed ,ivmelenme aynı oranda gerçekleşmez ...
Mukayese edebilme açısından bir etüt edin.. Stock VTS hızlanması ve son surat budur.. http://www.youtube.com/watch?v=pjUoHVsv1eo Tanımadığımız bir araba ve ilan amma meşgül etti bizi be.... |
|||
![]() |
|||
||
yanlış anlama abi öle demek istemedim ama 6 senedir 106 GTI war kimin daha ii bildiğini bilemeyiz ama benim demek istediğimi anlamışsındır umarım:D:D
|
|||
![]() |
|||
||
benden daha iyi biliyorsan tartışmaya gerek yok..
|
|||
![]() |
|||
||
tmm stock gtinin 7200 çewirdiğini senden daha ii biliyorum sanırsam ama biz yola çıktığımız zaman 7500 çewirio 230 a kadar da wuruo araba zorlarsan bu arabanın dewir kesici yapıp 240 çewirmesi normal...demek istediğim bu...
|
|||
![]() |
|||
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
||
bi arkadaşımdada lada samara vardı aynı bunun gibiydi 270 kmh filan cıkıyodu |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |