![]() |
|
sürücü airbag |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 00:03 |
hiç bağlatıp boşa para verme ben bağlatmıştım oradan sadece airbag arıza diyor nedenini sölemiyorki
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende partner var aynı sorun bendende var yaklaşık 2 aydır. koltuk altındaki kablolar sağlam... servis cihaza bağlarsam 50 tl alırım dedi hala beklemedeyim :) sinyal kolundan olduğunu düşünüyoruz tamiri kaç tl olur acaba?
|
|
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynıdır Ramazan bendeki com2000 (Far,sinyal, airbag ünitesi) 307'den çıkma zaten :)
|
|
![]() |
|
eyvallah müdür resimler için yalnız benimki 307 resimler 206 aynımıdır yan direklerde yastık var
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum alltaki resimde tornavidanın girdiği yerde ve tam hizasında sağ tarafta vidaları var vidalar tork anahtarla sökülüyor ama ben alyan anahtarla söktüm sende alyan anahtarla sökeblirsin, resimde direksiyon airbag falan sökülmüş ama sen onlara dokunmayacaksın resimler alıntı olduğu için öyle, sadece o iki vidayı söküp kapağı aşagıya doğru çekeceksin kapak çıkıcak.
![]() Kapağı söktükten sonra alttaki resimde gördüğün soketler yerlerine takılı olarak karşına çıkacak, bende kırmızı daire içine aldığım kahverengi soket gevşediği için airbag hatası vermiş. bütün soketleri kontrol et çıkar geri tak, inşallah senin sorununda benimki gibi basittir, eğer resimler yeterli olmadıysa yarın tekrar söker resim çekip eklerim, kolay gelsin ![]() Yukardaki mesajı başka bi arkadaş için yazmıştım onun işine yaramıştı inşallah seninde işine yarar. Koltuk altındaki ise eğilip baktığın zaman görürsün, tabi aracında yan hava yastığı varsa :)
|
|
![]() |
|
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş aracın 307 ise, koltuk altında soket yok patlayan yada proteknik diye teleffuz etdiğimiz kemer sistemi peugeot 307 modellerinde emniyet kemerinin üzerindedir oda orta kapı direkleride yer alır. koltuk altı soket sistemi partner, 106 ve 306 larda var.
|
|
peugeotcitroenkartal
|
|
![]() |
|
diraksyon ve koltuk altındaki sökülecek yerlerin resimli anlatımı varmı yanlış bişey yapmıyım
|
|
|
![]() |
|
Benimde bi ara yandı, ekranda airbag fault yazar, direksiyon altında com2000'e giren airbag soketi var o gevşemiş sıkıştırdım düzeldi. Direksiyon altındaki kapağı sökünce soketler görünüyor kahve rengi olan bi kontrol et istersen, koltuk altındaki soketleri de bi sök temizle geri tak.
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Üstad kronik problemlerden biri bence.... Koltuğun altında ki soketi kontrol etmeni öneririm. Çıkmışsa sıkıştır. Sorun ortadan kalkalcaktır.
|
|
![]() |
|
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce diagnostik yaptırman lazım arızalı yerin tespiti için ona göre ne gereki yorsa yapılır ekseriyetle com2000 sargısı yda koltuk altındaki soketlerden kaynaklanıyor.
|
|
peugeotcitroenkartal
|
|
![]() |
|
arkadaşlar daha önce bu konuyla alakalı konu açıldımı hatırlamıyorum sürücü airbag ışığı yanıyor aracımda ilk çalıştırdığımda yanmıyor 3 saniye sonra yanıyor ekranda yabancı bi yazı çıkıyor bi kaç kişiye sordum kimi koltuğun altındaki soketten dedi kimi direksyon sargıdan dedi biride com 2000 den dedi bunu nasıl çözerim nereye kime gitmem gerek
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |