|
bmw e36 yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 11:37 |
anladım kardeşim
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
yirmide temiz bulursun bence çevirme işi düzen tutturmak zor. Biz onu 28de yapmıştık düzgün manuel 28 bulamadık diye |
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
teşekkürler önerin için söylediklerin doğru tabi hatta bi ara otomatik alıp manuele çevirmeyi bile düşünmüştüm yorulmamıştır düşüncesiyle.
|
|
andreasmora
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı andreasmora
|
Bence yapilmis arac alma sagde orginal bircok arac var onlara bakmani tavsiye ederim...
bazi eksikleri olsada sorun olmaz bnce,tamalarsin ama sorunlu ,zorlanmis arac alirsan altintan kalkamasiin. Sahsi dusuncem dolu uzeinde oynanmamais bir tane bulursan hayrli olsun yedek parca servis abartilicak kadr pahali da diil 8 sene 4 tane bmw degitrdim E30,E36,E36,E46 bmw candir duzgun servisin de varsa sana cok yardimciolur yoksa tavsiye edebilicegim bir yervar simdidn hayrli olsun |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
benimde isteğim o şekilde 95 model üstü m52 kodlu olanlar
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Mekan hiç değişmiyo :D ivedik forever |
|
andreasmora
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı andreasmora
|
e36 sakattır iyi secemessen cok yorar seni, imkankn varsa 95 hatta 96 altina bakma.alti cok yorgun oluyor.
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
herşeyini göze aldım şaka bi yana 2. araç olacağından sorun değil yıkık dökük tabiki almıcam ama arabaya bakmasını bilirm
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=-Otbp7LsgJ4
bu da benden olsun, bir zamanlar bizdeydi. Bir ara yine gördüm yeni sahibi de güzel bakmış. Cantları falan değiştirmişti, çok hoş duruyordu yeni haliyle... BMW güzeldir hoştur ama masraflarından korkmayacaksın. Eee evde kuş beslemekle aslan kaplan beslemek farklıdır ;) |
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
yok kısa aöf apca saolsun |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
ahaha o da var uzun dönem mi gitceksin
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
nazar değmesin takıntısız gidiyorum iki senedir son dönemim yaş oldu 25 abi diyenler geldi askerden olmuyo artık gitmek lazım |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
dur bekle ne acelen var ya gideriz beraber benimde duruyo daha okul sağolsun
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
valla ya her boş vaktimizde beraberiz ayrı gayrımız yok pek kardeşim oldu bildiğin Bakalım bende bitirirsem okulu bu sene gidecem askere büyük ihtimal |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
haklı adam onunki de emek uğraşmış o kadar bari gelesiye temiz tut benimde bi arkadaşım askerde ankaralı kendisi aralık bitcek ben beklerken sıkılıyorum kim bilir o nasıl
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
yok yıkanan arabada benim arabam :D o sattı işte askere gidecek :D izne geldiğimde iki arabanda böyle temiz olmazsa garaja kitleyip geri dönmeyende adam değil diye yemin ediyo o kadar uğraşıyorum boşa çıkarma diyo |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
şanslıymışsın ya daha ne istiyosun haftadan haftaya bi kere arabayı yıkıcan onu sorun etme bari sanki kardeşinin arabası
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Yok benimki önce bi arıyo mesela kardeşim frenleri yaptırım mi, sen bilirsin diyorum iyi zaten yaptırdım diyo neyse her cumartesi borç ne kadar derim büyükleri bildiğimden veririm ufak tefekleri sorunca bilmiyorum sormadım dediyse eğer kendi veriyo oluyo artık öğrendim tek derdi bana cumartesileri arabayı baştan aşağı yıkatmak düzgün yıkamazsamda beni yıkıyo Saolsun en ufak ellemediği bakmadığı şey kalmıyo. Benim arabama özentili bakmama gibi bi şansım yok yani |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
ilişki sorun değil senin işin iyimiş bizim yapanımız yok her iş bana bakıyo kış günü bile raht durmuyorum
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
tabi başımızın üstünde yerin var :) evet özendi hemde baya baya şuan aracımıda hergün ona bırakıyorum o yüzden ben demeden o yapıyo |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |