Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hararet ve antifiriz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

hararet ve antifiriz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fxmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fxmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hararet ve antifiriz
    Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 21:06
1-Aracım devamlı kapalı otoparkta ve zemını herzaman kontrol edıyorum bır kacak tespıt edemedım.
2-Uzun süre antifriz koyulmadan kullanılan araçlarda malesef antifriz katkısı sonrası su kaçırma olabilir demişsiniz bundan suphelenıyorum daha önce konuldumu konuldumu bilgim yok.
3-Araç fitillerden su almıyor zaten dedıgınız gibi kontrollerini yapmıştım.
4-Tekrar bir su dolma olayında yapacagım ılk iş antifirizli su olup olmadıgına bakmak olacak.
5-Tekirdağ/Çorluda ikamet ediyorum sıcaklık -12 ye asla inmiyor(bundan sonra da antifirizle su bidonundan ılave yapmaya devam etmeyi düşünüyorum) Uzun vadede ciddi bir arıza açmaz değilmi bunu çok merak ediyorum.
6-En kısa sürede gerekli ölçümleri yaptıracağım.

Vermiş oldugun bilgi ve tavsıyeler için cok tesekkur ederım Bu arada antifirizin tadına baktım ben Embarrassed  dediğin gibi çok kötüymüş kimsede denemesin bence
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 14:04
Belli ki belirttiğiniz gibi sistemde bir yerde kaçak var hocam. Öncelikle belirlemeniz gereken içeri giren suyun nereden girdiği olmalı. Eğer şoför tarafından geliyorsa arkadaşların dediği gibi oradaki kalorifer peteğinden sızma olabiliyor bu durumda yapılması gereken içeri giren yağmur suyumu yoksa buradaki petekten bir kaçıntı mı var kontrol ettirmek. Bunun dışında bir yerden kaçırma varsa araç lifte kaldırıldğında görünecektir. Ustaya gittiğinizde alttan bir kontrol ettirin, başka bir yerden damla damla kaçırıyordur fakat siz farketmiyor olabilirsiniz. Aracı düz bir zeminde bir süre beklettikten sonrada altına dikkatlice bakabilirsiniz. Benim başıma bir keresinde gelmişti, termostatım arızalanmış fakat farketmemiştim. Arabam otoparkta sabahtan akşama kadar bekledikten sonra ancak altında görülebilmişti kaçak yapan yer.

Uzun süre antifriz koyulmadan kullanılan araçlarda malesef antifriz katkısı sonrası su kaçırma olabilir. Eğer su sorunu fitillerden oluyorsa; aracı hortumla ya da tazyikli su ile yıkadığınızda da kaçma olacaktır. Garip bir yöntem olabilir ama denenebilir. Ayrıca tekrar bir su dolması durumunda suyu temizlemeden önce antifrizli su olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz. Sakıncalıdır sakın tadına bak antifrizin tadı şeker tadındadır diyenlere inanmayın (öyleyse buyursun kendi baksın Smile). Siz fazla antifriz koymuş olabileceğinizden avantajınız rengininde koyu olmasından anlamanız kolay olabilir ama tamircilerde ölçüm yapılabiliyor. Sürekli antifriz koymanızın eğer bulunduğunuz yerde sıcaklıklar -12 den falan aşağıya düşmüyorsa sıkıntısı olmaz fakat bunun altındaki sıcaklıklarda başınızı ağrıtabilir. Sorun için direkt yorum yapmak malesef çok zor (hele de arabada hararet yoksa) çünkü herhangi bir yerden kaçıntı olabilir (genelde devirdaim pompasında sıkıntı oluşur). Su sistem içerisinde devamlı devirdaim de olduğundan çalıştıktan bir süre sonra genleşme kabından (su bidonundan) alacağınız örneği ölçtürerek sistemdeki antifriz miktarını öğrenebilirsiniz.Geçmiş olsun, inşallah sorunu en kısa zamanda bulursunuz.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
fxmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fxmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 12:49
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Orjinalini yazan: fxmen fxmen Yazdı:

bu konu hakkında bır de benim sorum olacak araca hep antifirizle ılave yapsak ne olur.

Sistemdeki antifriz miktarını ölçtürmeden sürekli antifriz eklerseniz (neden sürekli ekleme yaptığınızı da merak etmek lazım çünkü çok uzun zamanda çok fazla bir eksilme olmaması lazım -normal şartlarda-kaçak falan varsa tamirine yönelmeniz şart) bir süre sonra sistemde su + antifriz karışımı kalmayacak tamamen antifriz haline gelecek ki bu da sistemdeki sıvının donma noktası -12 ye ulaşacak demektir (% 50 su + % 50 antifriz ise -37 ye kadar koruma sağlar).

aracı yenı aldım  iki ay once antıfırız koydum üstüne bır de cok yagmur yagdı sağ on tarafta 5 cm kadar su doldu foruma konu actım arac su aldı dıye fıtıllerı kontrol et su tahlıyesını kontrol et gıbı bılgıler aldım bı sorun yoktu neyse aracı zor bela kuruttum. yıne cok yagnur yagdı bı kac kere bu sefer su alma olayı olmadı sonra forumu takıp ederken antfırız koyulduktan sonra eger kalarıfer  delıkse arac su alıyor gıbı  bı kac yenı acılmıs konu dıkkatımı cektı takıp etmeye basladım 2 hafta önce su bıdonunu kontrol edeyım dedım bıdonda su kalmamıs hemen antıfırız alıp su bıdonundan ılave yaptım ve takıp etmeye devam ettım bu sefer arac su almadı ama su bıdonunda eksılme meydana geldıgını gordum bende her eksılme sonrası su bıdonundan antıfırız ılave etmeye basladım(su koymadan) oraya buraya bakıyorum bır ıslaklık yok ama forumda sıkayetlerın cogunda arac söför koltugu olan yerden su alıyor arac hareret yapmıyor fanı normal acıyor ama su bıdonu neden eksılıyor bırturlu anlam veremıyorum.bu arad su bıdonuda saglam onuda konrtol ettım
onun için sordum bende hep antıfırz ılavesı sakıncalımı dıye
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 10:24
Orjinalini yazan: fxmen fxmen Yazdı:

bu konu hakkında bır de benim sorum olacak araca hep antifirizle ılave yapsak ne olur.

Sistemdeki antifriz miktarını ölçtürmeden sürekli antifriz eklerseniz (neden sürekli ekleme yaptığınızı da merak etmek lazım çünkü çok uzun zamanda çok fazla bir eksilme olmaması lazım -normal şartlarda-kaçak falan varsa tamirine yönelmeniz şart) bir süre sonra sistemde su + antifriz karışımı kalmayacak tamamen antifriz haline gelecek ki bu da sistemdeki sıvının donma noktası -12 ye ulaşacak demektir (% 50 su + % 50 antifriz ise -37 ye kadar koruma sağlar).
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
fxmen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fxmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 10:15
Yukarı Dön
Semih ÇAVDAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Semih ÇAVDAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 21:22
Izmir de ikamet etmeme rağmen bugün aracın suyunu komple boşalttırdım, yeni suyla Castrol un 3lt lik antifirizini eklettirdim... 30 TL ye mal oldu bana... Ne olursa olsun antifiriz eksik etmeyin... 
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros...
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 20:17
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

antifiriz,koydugumuz yerde mı kalıyor yoksa aşağıda başka aksam var oraya mı gidiyor?yani orda termos etkisi yapan bir alet var mı?

Antifriz su ile karışır ve sistemde su nereye giderse oda gider. Sudan ayrı bir madde değildir suyla karışarak suyun donmasını engellerken sistemde dolaştığı noktalarda paslanma, korozyon vb şeyleri önler. Termos etkisi yapan bir alet yoktur, su + antifriz karıştığı anda oluşan çözeltinin donma noktası çok düşüktür. Motorunuzda yüzde 50 su + yüzde 50 antifriz olursa -37 dereceye kadar düşer donma noktası aynı zamanda yazında kaynama noktası yükselir.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 20:04

antifiriz,koydugumuz yerde mı kalıyor yoksa aşağıda başka aksam var oraya mı gidiyor?yani orda termos etkisi yapan bir alet var mı?

Antifiriz sürekli devirdaim halindedir, sürekli dolaşır.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 19:29
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 19:21

merhaba...malum kış ayındayız...yalovada ikamet ediyorum...bu antifiriz bu havada yani -2 ya da -5 arası oluyor en fazla soğuk burada..donma olur mu?usta bakmıştı antifiriz ölçerle -10 dereceye kadar dayanıklı demişti...şimdi arabama baktım da kaputun üzerinde kar var ve biraz da donmuş...birşey olmaz değil mi?bu antifiriz konulan yer soğuğu önlüyor mu yoksa iş sadece antifirizde mi ?aracı çalıştırmadan bakmak lazım mı donup donmadığını anlamak için?

Sogutma suyunun donmasini dusunmekten cok antifirizsiz suyun curutecegi parcalari dusunmeniz gerekir. Antifiriz sadece soguga karsi koruma icin degildir. En onemli gorevlerinden biriside korozyona karsi korumaktir. Devirdaim pompasinin hic kanadinin kalmadigi durumlari gordum. Butun kanat curumus erimis gitmisti.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 19:05
Marş yapar çalışır ama çalıştıktan sonra ne olur, düşünmek istemiyorum. radyatör hortumlar hepsi patlar sanırım.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 18:16
antifiriz donarsa araba çalışır mı?ya da gösterge panelinde arıza ışığı yanar mı?
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 17:48
Bence hiç riske atmayın antifiriz ekletin, -20 -25 olsun garanti olsun.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 17:41
merhaba...malum kış ayındayız...yalovada ikamet ediyorum...bu antifiriz bu havada yani -2 ya da -5 arası oluyor en fazla soğuk burada..donma olur mu?usta bakmıştı antifiriz ölçerle -10 dereceye kadar dayanıklı demişti...şimdi arabama baktım da kaputun üzerinde kar var ve biraz da donmuş...birşey olmaz değil mi?bu antifiriz konulan yer soğuğu önlüyor mu yoksa iş sadece antifirizde mi ?aracı çalıştırmadan bakmak lazım mı donup donmadığını anlamak için?
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 19:59
Orjinalini yazan: AHMET42 AHMET42 Yazdı:

slm arkadaşlar bu kalorifer peteğinin delinmesi dün benim başımada geldi ayn şekilde ön paspasın altı su dolmustu bugün ustaya bıraktım ve petek değişcek ama arakadaşımın hareret sorunu tamamen peteğin delik olmasından kaynaklanıyor cunku ben dun yaşadım bu olanları dolaşım sistmi hava yaptığı için hareret yukseliyor Smile

Teşekkür ederim sanırım aradığım cevap buydu. Ama malesef ben burada peteği değiştirtemiyorum kendim de beceremem aklımdan geçen yazlık termostat kullanıp yazın ankarada halletmek bu işi.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
AHMET42 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AHMET42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 14:47
slm arkadaşlar bu kalorifer peteğinin delinmesi dün benim başımada geldi ayn şekilde ön paspasın altı su dolmustu bugün ustaya bıraktım ve petek değişcek ama arakadaşımın hareret sorunu tamamen peteğin delik olmasından kaynaklanıyor cunku ben dun yaşadım bu olanları dolaşım sistmi hava yaptığı için hareret yukseliyor Smile

ahmet çuhadar
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 08:41
Orjinalini yazan: fatihpekgoz fatihpekgoz Yazdı:

Arkadaşlar aracın kalorifer peteğine giden suyu kapatabiliyor muyuz? Petek delik olduğu için oraya giden suyu kapatıp petekle bağlantıyı kesip aracın hararetine petek mi sebep oluyor bunu deneyecektim ama usta bana kalorifere gelen suyu kesemiyoruz dedi deneyemedim; ama ben bir vana olduğunu ve o vanayı kapatınca kalorifere giden suyu kesebileceğimizi biliyordum en azından babam renoda şahinde bunu yapıyordu diye hatırlıyorum. Bizim araçlarda öyle bir varlık var mı acaba? En azından sorun petekten mi değil mi onu öğrenirdik :(

Oyle bir vana yok.
Yukarı Dön
soldiermertefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı soldiermertefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 22:44
kalorifer peteğini devreden çıkarıp denemek istiyorsan kalorifer peteğine giden iki hortumu çıkar ,bu iki hortumun arasına hortumun kalınlığına göre metal veya plastik su borusu tak  böylece kalorifer peteğini devreden çıkartabilirsin.
2008 206 sedan comfort
Yukarı Dön
soldiermertefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı soldiermertefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 22:39
arkadaşım öncelikle senin sorunun ne?
1.Kalorifer peteğimi delik yoksa ekten mi kaçırıyor.
2.Muhtemelen ekten aşağıya doğru sızıyordur sende kalorifer peteği delik sanıyorsundur. 
3.Ekyerinden kaçırıyorsa 2 tane konik şeklinde conta var onları değiştirirsen sızıntı kesilir .
4.Geçen sene radyatör delik tıkayıcı koymuşsun oda kalorifer peteğini tıkamıştır.
5.kalorifer peteğin tıkalı ise sıcak açtığında bile soğuk hava verir veya çok az ılık verir.
6.soğutma sisteminde hava varsa ki muhtemelen var(kaloriferde sızıntı var demişsin)önce kalorifer sisteminin sorununu çözmeden havayı alamazsın .
7.Sorunu hallettiğini varsayalım sistemin havasını almak için komple sıvıyı boşalt(ya radyatörün altındaki musluktan yada hortumu çıkartarak)sonra motor üst kapak sağ alt kısmı ve  termostata yakın bölgedeki  bulunan alyan vidayı yarım aç ,sonra kalorifer hortumu üzerinde bulunan ikinci vidayı aç ,sonra soğutma sıvısını genleşme kabından yavaş yavaş  boşalt  ilk önce termostat üst kısmında bulunan alyan vidadan  sıvı gelince alyanı sık ve sıvı doldurmaya devam et,sonra kalorifer hortumundan sıvı gelinceye kadar doldur sıvı gelince vidayı sık ve genleşme kabının max yazan yerini geçmemeye dikkat et , kapağı kapat .Aracı termostat açıp devirdaim yapana kadar çalıştır ve stop et genleşme kabına bak sıvı biraz azalmışsa  max yazan yere kadar ilave et  sistemin havasını almış olursun.
8. Sistemde sorun yoksa (termostat sağlam mı, devirdaim sağlam mı, radyatör ve kalorifer radyatörün tıkalı değilse ,fanında problem yoksa , hortumlarda çatlak kırık kaçırma yoksa)aracın hararet yapmaz.

2008 206 sedan comfort
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 20:45
Arkadaşlar aracın kalorifer peteğine giden suyu kapatabiliyor muyuz? Petek delik olduğu için oraya giden suyu kapatıp petekle bağlantıyı kesip aracın hararetine petek mi sebep oluyor bunu deneyecektim ama usta bana kalorifere gelen suyu kesemiyoruz dedi deneyemedim; ama ben bir vana olduğunu ve o vanayı kapatınca kalorifere giden suyu kesebileceğimizi biliyordum en azından babam renoda şahinde bunu yapıyordu diye hatırlıyorum. Bizim araçlarda öyle bir varlık var mı acaba? En azından sorun petekten mi değil mi onu öğrenirdik :(
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4197 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 39994 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 362 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 18855 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 5887 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 223 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 564 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13074 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 2 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 5 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 1152 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 750 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1545 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2998 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 1028 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 1157 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1159 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 1005 0 berter
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Warcry 2
tunakrf 1
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English