![]() |
|
Buzlanma Başladı Arkadaşlar Dikkat ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 Saat 09:56 |
||
Merhaba
Daha önce kullanan var mı gören var mı bilmiyorum ama internette araştırdım memnun olmayanı görmedim. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/kar-zinciri-palet-kar-pencesi-yuksek-performans-71400777
|
|||
![]() |
|||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 1.4 benzinlide radyator suyunu değiştirmek istiyorum ama vana gibi bişey bulamadım . Siz nereden çözdünüz ?
|
|||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gece gece güldürdün beni Salih hocam, Allah'da seni güldürsün.
![]() |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Buyrun ben bizim evin arka bahçesinde çektim öğlen sizin için arabayı süren benim arkadaşlar ben hep böyle sürerim yanlış anlamayın hava atmak gibi olmasın. Geyik bir yana adamlar İnce stepne fakat dikenli stepne gibi lastik kullanmışlar. |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Salih hocam 4X4 araçlar tabiki bineklere göre rahat çıkarlar, kış lastiği ile ilgili bütün soruların cevaplarına buraya tıklayarak ulaşabilirsin, senin sorunun cevabıda 25. soruda.
|
|||
![]() |
|||
||
Benim bildiğimde ince tabanlı lastikler karda daha iyi tutunma sağlıyor, mantık olarakda ince olması kara rahat saplanması demek. ayrıca 3. resimdeki 206'da yarışlarda ince tabanlı lastik kullanmış. Düzenleyen Serco05 - 18 Aralık 2012 Saat 01:56 |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
vallahi üşengeçlikten yazmamıştım ben :))))
|
|||
![]() |
|||
||
Geç oldu bekletmeyim diye yazdım :)
|
|||
![]() |
|||
||
307-407 farkı yok arkadaşlar, ısı sensörü olan bütün peugeotlar hava 3 dereceye düşünce ıce alert uyarısı verir.
|
|||
![]() |
|||
||
Benim 307 de uyarıyor :D 307 farkıyla :)
|
|||
![]() |
|||
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
||
sagolsun benım arabam benı uyarıyor ICE ALERT 406 farkıyla :)
|
|||
406
|
|||
![]() |
|||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
ben kurban bayramından 2 gun önce taktım 4 adet kışlık lastiği uzun yola cıkacam dıye gayet memnunum yagmurda karda sıkıntı yok basıp gidiyorum ve aracı sert suren biri olarakta gayet iyi sabah kalktım her yer kar bındım arabama cok rahat bı sekılde en ufak ıcımde tedirginlik olmadan işime gittim
|
|||
![]() |
|||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
kapı mutlaka donacak kardesim garanti verırım ![]() |
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
||
bende istanbul beylikdüzündeyim sık sık tekirdağa geliyoruz bi göreyim sizleri ohalde ya =) Maxi nin orda buluşalım yeni adıyla YSM miydi neydi öle bişey yaptılar şimdi :D Maxi'ye alışmıştık ne güzel :)
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
olurmu hiç öle ya o komple sistemi koruması lazım. bence aldığın antifirzli cam suyunu suyla hiç karıştırmadan direk boşalt. bizim bura öle bi yer ki bütün trakya ya kar yağar tekirdağ merkeze yağmaz. merkeze yağar trakyaya yağmaz.
![]() ![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
çok güzel bilgiler, teşekkür ederiz ![]() |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederizz çok faydalı olacağını düşündüğüm bilgiler sundunuz umarım bu kışı hepimiz kazasız atlatırız.
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Iyiymiş valla :D Sizin oralarda beter olur diye biliyorum abi :) Balkanlar üzerinden gelen soğuk sizin ordan giriyor nede olsa. Bu arada benim silecek suyu donmuyorda fışkırdığı nokta var ya orası donuyor ve haliyle bir işe yaramıyor bir süre geçince açılıyor
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
valla arkadaslar aküm yeni, antifirz değişimim yapıldı. silcek suyum antifrizli, kış lastiklerimi aldım good year ug8. olurda bizim memlekette çok kış olursa, aracın kapılar donmazda aracın içine girebilirsem gerisi teferruat
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |