![]() |
|
Transmitter hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 23:45 |
|||
Abi Amfi üzeirndeki 1500w dediği olay peak yani maksimum yapacağı iştir.
Amfi de arkadaşında dediği gibi RMS olayı önemli. RMS değeri sürekli yapılan işin ölçüsüdür. Bir amfinin peak değeri ile Rms değeri farklıdır RMS değeri her zaman daha düşük olur. Aynı peak değere sahip farklı amfileirn RMS değerleri farklı olabilir. Bunun yanı sıra empedans dediğimiz Ohm direncide önemli. 1-2-4-6-8 ohm olayları çok önemli. Sistem oluşturuken ve ya elinizdeki parçaları kullanmak isteidğinizde. Hoparlörün RMS değerinin Amfinin RMS değerleri ile yakın veya üstünde olması gerekir. Bu biraz delikten birşey geçirmek gibi. Delikği genişletemediğiniz takdirde ya delik kadar ya da daha küçük şeyler geçirebilirisniz. Verimlilik teypte başlar asıl sinyali o oluşturur. Sonrasında kaliteli bir kablo . Kaliteli bir amfi ve hoparlörler ile ses keyfinizi katlarsınız. Arkadaşın dediği gibi. Detaylı bilgiler için başlık açarsanız daha detaylı bilgileri alabilrisniz. Farklı konularda olunca dikkat çekmez görünmez bilgi alamazsınız |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bu amfi olaylarında rms denılen olay önemliymiş zannedersem istersen bir konu açalım oradan daha iyi bilgilendirenler olabilir ben bu işten anlamıyorum açıkçası :) |
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
tamam abi kızma ya ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
O ekranda teyp bilgileri görünecek bugün kasetçalarım bozulsa isterse en kral pioneer teypten pahalı olsun yine orjinal kasetçalar yada cd çalar alırım :) |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Zaten teybide orjinal değilmiş
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Ah şu orjinal takıntısı ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Olabiliyormuş demekki sattıklarına göre ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Onu bilmiyordum Burak ben orjinal olduğunu düşündüm, madem teybin orjinal değil fm transmittere niye para verdin güzel bi teyp alsaydınya, bende sanıyorum benim gibi orjinal teyp takıntın var :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Kardeşim bütün amfiler aynı işi yapar. Arasındaki marka ve fiyat farkı kaliteisni değiştirir.
aynı özellikteki iki farklı markanın biri 100 biri 500tl ise, 100tl olanda sesi açtğında gümbür gümbür eder 500tllikte. Aynı hoparlörlri çalışrırılar ama belli bir ses seviyesinden sonra cızırtı-sinyal bozuklğu, ısınma, ayar dengesizliği, gibi sorunlar yaşarsın. Ses kontrolleri fark eder. Sesin tonu içerindeki malzmelerin kalitesinden ötürü bir hayli etkilenir. Elektriksel anlamda çıkışlarına baktığında jbl ile eidson 5 kanal arasında fark göremezsin bunu zamanla yaşayarak anlarsın. Dediğim gibi bu amfi işini görür mü görür ama ne kadar bilemem. Teybini bir kontrol et aux için arkada girişi olabilir. Bir de neden 5 kanal aldığını söylemedin hala eğer tek takım ve tek sub besleyeceksen çok büyük hata yapmışsın. |
||||
![]() |
||||
|||
Abi bu orjinal teyplere diyor ama benım teyp orjinal değil |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
inşallah kardeşim öyle aşırı ses delisi bişey deilim zaten iyi tatlı bir ses versın benım için yeter. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Alicim bende alttaki linkin yalancısıyım emin değilim olmayabilirde. TIKLA |
||||
![]() |
||||
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-edison-ed-505-5-3000watt-5-kanal-anfi-100225648/pasif-ilan/#classifiedTitle amfi bu kutusuyla aynı herşeyiyle |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
bu saydığın amfiler biraz fazla tuzlu amfilerdi :) 5 kanallı denk geldi aslında kullananlardan iyi olumlu yorumlar var markası edison ed5005 modeli |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
teyp var ama usb girişi yoktu yenısı almaya cesaret etmeden bi deniyim dedim malesef elimde kaldı cd doldurmakla başa çıkamazsam ilerde bir teyp alıcam mecbur |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Teybindeki aux girişi belki arka da olabilir bir çıkar bak derim. Ya da modelini biliyorsan google görsellerden bir bak. jameson-Xetec-Harvard-forwell-soundmagus-jbl-? bunlardan biri olmalı amfin . Neden 5 kanal aldın ki ? |
||||
![]() |
||||
|||
Teyp - Pioneer Hoparlör - Sierra 13 cm (106 lara 13 cm sıgdıgı için ek bir kabin yapmak istemedim kapılara) Bass - Pioneer 30 cm Amfi - 5 kanallı iyi bir amfiydi rms deeride iyiydi ama markası aklımda kalmadı Kablo seti - Henüz almadım (tesisat bağlanmadı daha kutularında duruyo) Düzenleyen mekanuaes - 09 Aralık 2012 Saat 22:41 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
teyp var pioneer cd mp3 calar .Usb girişi yok menusundede aux diye bir bölüm var ama üzerine aux girişi yok belki bi ihtimal dedım ve 50 tlmden oldum :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Abi sonuçta arzular şelale gönüller bir ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Teyp - ? Hoparlör - ? Bass - ? Amfi - ? Kablo seti - ? |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |