![]() |
|
TÜV TÜRK REZALETİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 23:04 |
bende dün muayeneden geçtim far ampulu yana bakıyormuş bide yağ kaçağı varmış(iki gün önce antifrize ekledim muhtemelen motordaki antifrize izini yağla karıştırmış :)) sonuç olarak hafif kusurlu geçtik
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende geçenlerde götürdüm 2012 model aracı lpg bağlattığım için muayeneye sokmam gerekişyordu adamlar illa ki sorun buluyor fabrikadan çıktığı gibi sorunsuz kusursuz çalışan ön farlara bahane bulup hafif kusurlu yazdı oluyor böyle şeyler neyse ki iki sene de bir var bu durum ya her sene olsaydı !!
Düzenleyen offchu - 28 Kasım 2012 Saat 11:59 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2 bagaj amortisörünün fiyatı zaten 110 tl işçilikle birlikte 150 tl yi bulur....
bende yaaa hep yaa hiç dedim ve 150 tl her iki şekilde de cebimde kaldı =)
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
yaziklar olsun ya. ben ucuz yirtmisim en az 10 tane hafif kusurla gectim :)
bu arada sizdeki de iyi cesaret. muayneden gecemediginde bir sonraki muayne ucretsiz ama 3ncu muayneye tekrar ucret aliyorlar. ben bu riske girmezdim butun gun sanayide ugrasirdim bu bagajin orjinali boyle degilmis abi gozunu seviyim yap sunu diye :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
sizin gibi düşünüyorum kesinlikle =) adamlar gercekten bazen işe yarar şeylerden bahsediyorlar.... ama şu da bir gerçek ki bu adamlar iyi bir usta ya da gercekten tam teşekküllü insanlar değil! öyle olsalar zaten dükkan acıp çalışmak varken o işi yapmazlar... bu gün gittiğiniz tüm ustalara sorun bakalım hangisi tüv de çalışır... benim ustanın çırağı bile gitmez oraya eminim =)
bu arada reflektör ve yangın tüpünü sordular... zaten artık ilk yardım cantaları eksiksiz... ben 20 tl gibi bir rakama tüv ün hemen karsısından aldım... haa bu arada önce 35 diyorlar.. kardeşim beni sanayiye yollama al su 20 tlyi diyince ac bagajı da atalım diyorlar =)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende açıp bakmamışlardı ama belli de olmaz, tüpün yeni tarihli olması ve tam olarak eksiksiz olması gerekli diye biliyorum. Ayrıca emniyet kemerlerinin hepsinin gorunur durumda ve takılabiliyor olması önemli bir durum haberiniz olsun. Valla durum ibretlikmiş ![]() Yalnız benim araba girdi, çıktı ve sonuç; şanzımanda yağ kaçağı ve far ayarı bozuk diye hafif kusur verdiler. Hemen ustaya götürdüm ve baktı gerçektende keçelerde ufak bir kaçırma var ama çok küçük bunun için şanzıman indirmeye gerek yok, debriyajı değiştirdiğimizde hallederiz hepsini dedi, önlem olarak iyice sıktılar o bölgeyi ve yağı tamamladılar (umulandan az yağ aldı). Farlar deseniz, ayar yapan eleman senden iki kat para almam lazımdı dedi. Demem o ki bazen işe de yarıyorlar
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
yarın benimde randevum var. ilk yardım çantasını açıp bakıyorlar mı? üçgen reflektör şart mı?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
gti lara ztn önyargılı yaklaşıyolar muayenede, nasıl bırakırız adamı nasıl süründürürüz diye...
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kardeşim geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
aynen gökhan hocam
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
laf olsun diye yaptıkları bu hareketler gerçekten çok komik geçmiş olsun 2 sene rahat
![]() |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Bu muayene işini başımıza musallat edenleri saygı ve sevgiyle ....kucaklıyoruz! Yani teoride uygulama güzel ama yav kardeşim arabadan anlamayan adamı orada çalıştıtırsan, emniyet kemerinide görmez, bagajıda açamaz, olur da olur. Yazın yaptırdım muayeneyi bide ramazan ayında ki sorma(KONYA, Akşehir-Tuv Turk), adam sis farını açamadı diye gitmiş sis farı çalışmıyor, farlar ayarsız diye geri çevirmeye kalkıyor. Plaka aydınlatmasından tut(az yanıyormuş), lpg stickerine, yağ değişimi sırasında filtrenin etrafına bulaşan yağa, şasi numarasının okunmamasına, her bir haltı hafif kusur diye sıralamış. Diretmesem farlardan geri çevireceklerdi. Şikayet edecek bir yerde yok. Al parayı, vur tokadı hesabı. Hatırladıkça ifrit oluyorum TUV-TURK'e
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Artık zaten diyecek söz kalmadı arkadaşım durumu o kadar güzel özetlemiş ki: ambulansta sağlık çantası nedir yaa!!!!
![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
aynı yerde 10 ekimde bende muane yaptırdım ama ben iki seferde gectim ilk sebeb şase no ve ruhsattaki şase no uyuşmadığı için ağır kusurdu onun yanındada 4 tane hafif kusur vardı şimdi hatırlamıyorum onları ruhsatı değiştirdim tekrar gittim bu kez 1 hafif kusur far ayarı olarak gectim ama diğer 3 hafif kusura en ufak bi işlem yapmadım...
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir işi insan eline bırakırsanız olacağı budur.
Geçmiş olsun. Muayeneye gittiğiniz zaman arabada istenilen dışında montunuz dahi olmasın herşey açıkta ve çalışır halde olsun. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Oda bişeymi dostlar bizim Acil Yardım Ambulansından ilk yardım çantası istemişlerdi....
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Vala rezillik ya insanları öfkelendirmekten başka birşey degil.
Düzenleyen Quiksilver_106 - 23 Kasım 2012 Saat 13:39 |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
dostum helal olsun, geçen yıl banada buna benzerini yaptılar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |