![]() |
|
arabam sürekli hararet yapıyor:((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 19:51 |
aracı satmış olduğunuz kişiye bu sorunlardan bahsettiniz mi ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sattım gitti
![]() |
|
herkese inat peugeut 206 aldım işte oh olsun :)(aldım günümüde gördüm)
|
|
![]() |
|
mstfbykck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstfbykck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen mstfbykck - 17 Kasım 2012 Saat 21:17 |
|
306
|
|
![]() |
|
myssteriouss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2012 Konum: Ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı myssteriouss
Nermin Hanım,
yazdığınız tüm sorunları 306 aracımla ben de yaşadım. tam 9,5 ay uğraştım, arabanın bakılmayan parçası kalmadı. sizin izlediğiniz tüm adımları izledim. Bu 9,5 ay süresince aracı kullanırken gözüm sürekli hararet göstergesindeydi. hatta komik bir çözüm bulmuştum kendimce. hararet yükselince sağa çekip klimayı açıyordum ve hızlıca hararet düşüyordu. Sonuçta bir tavsiye üzerine gittiğim usta kritik noktayı buldu. Motor kapağının üzerinde çatlaklar oluşmuş ve içeriye su girişi olmuş. burdan başlayarak da bir sürü sıkıntı yaratmış. Araba 3 gün kaldı orada ve bu çatlakları onardılar. O günden beri de (yaklaşık 1 yıl oldu) sorunsuz kullanıyoruz. Umarım sizin problem de bir an önce çözülür.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Düzenleyen fTh206 - 15 Kasım 2012 Saat 11:05 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
nermin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
uzun bir süre rug dan uzak duracagım kesin BMW yada AUDI en kötü ihtimal OPEL olacak |
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
oda mantıklı bıdahakı tercıh hangı aractan yana :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bence komple motoru degıstırın :D oda cozum olmazsa sıfır sanzıman :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Bunca eziyetimi ve madurlugumu gören müdürüm saolsun şirket aracı sağlam bir araç sahibi oluncaya kadar benim sayılır |
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Fiorino Sizin mi artık yoksa emanet mi, Hayırlısı olsun hanfendi.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Aracınızın ilan numarası varmı çok merak ettim aracı
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ilğinize teşekkürler ama aracı satıcam daha fazla ugraşamıycam araba bana 2 katına mal oldu hem maddi hem manevi olarak zarar gördüm üzülerekte olsa aracım satılık
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
araç istanbula geldiyse dediğim servise gönderin sorunu çözeceklerdir.
|
|
![]() |
|
benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heralde. araç yapıldı dün bana geldi yapılışı sırasında motorun dişlilerini haraket ettiren bir parçanın çatlak oldugunu ögrendim kaza yaparsam kırılırmış :) neyse araç suan iyi ama aynı sorun var hararet çok yükseliyo sıkışık trafikte kırmızıya dayanıyo 120 ye yani sonra fan açılıyo tekrar düşüyo ama satıyorum fıat florino kullanıyorum onun yerine
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
9 gün geçmiş aradan, hayırlı bir haber varmıdır :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Sizdeki büyük talihsizlik hanımefendi, Forumda başka bir arkadaşın ilginç bir durumu vardı bununla ilgili, Fan bağlantısı ters yapıldığından tersine dönüyormuş fan, Radyatöre değilde ön tarafa yani, bilginiz olsun, Bu arada soğuduysanız araçtan, Fatih arkadaşımızı dinleyin, Değiştirin aracı.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Satın aracınızı benim arabayı vereyim size rahatça kullanın :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Nermin hanım çok geççmiş olsun inanın çok üzüldğm okurken. Ustalar nasıl bulamazlar bunu? Araç bir arıza yapmışsa ilk önce mantık sırasına göre değişmeye başlar parçalar ve en ucuz olanından başlanır. Yaptıklarınızı okudum da en az 6 - 7 bin lira harcamışsınızdır.
Çok şükür 2000 model aracım 195000 de. Yaz sıcağında resmen dağa tırmandık hararet ibresi en üstteki beyaza dayanıyor ama geçmiyor daha. Pejolarda hararet sorun değil motor çok yüksek sıcaklıklarda çalışır ama son noktayı kolay kolay geçmez. Aracı aldığınız arkadaşla bi görüşseydiniz keşke daha önce neler yapılmış? Size sattığında illa ki bu problem vardı. Fan açmıyor demişsiniz bir yazınızda bence ustanıza durumu bildirin ve buradan yolda çıksın fan açmıyorsa şanzımanla ya da herhangi bir yerle alakası olamaz. Fan müşürü beyin vb problemler olmalı. |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |