![]() |
|
Yağ-Bakım göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2012 Saat 18:08 |
sağolun arkadaşlar dediğiniz şekilde deneyeceğim
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bakım yapan usta resetlemeyi unutmuş.ya götür resetlesin yada sen resetle arkadaşın tarif ettiği gibi.saygılar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ustanin sayaci resetlemesi gerekirdi, unutmustur. Basit olarak soyle yapabilirsin. Kontak kapali iken sayacin onundeki butona bas ve basili tut. Diger taraftanda kontagi cevir. 10'dan geriye dogru saymaya baslayacaktir. Bitince resetlenmistir. |
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Arkadaşlar kontağı ilk açtığımızda araç km, yağ düzeyi ve bakıma kalan km (öyleydi sanırım) gösteriyor ya; ben bakımı yaptırdım ama o düzeyler değişmedi. evet arabanın yağının değişildiğini anlayacak kadar akıllı bir aygıt olmadığını ben de düşündüm ama nasıl algılatıcam bunu arabaya yakında yağ hatası vermeye başlıycak muhtemelen; bunu usta kendisi mi ayarlıcaktı acaba?
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |