|
|
307 Araç kitlerken camlar kalkmıyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
101_101
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 307 Araç kitlerken camlar kalkmıyorGönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 12:58 |
|
akü çıkartıldığında otomatik kapatma fonksiyonu devreden çıkıyor 307'lerde şöför tarafındaki cam kaldırma düğmelerinden kapanmayan camları önce açın sonra tamamen kapanıncaya kadar basılı tutun tam kapandıktan sonra 1-2 sn daha basılı tutun tık diye bir ses duyulacak tekrar programlama bu şekilde oluyor.kolay gelsin
|
|
|
307 2004 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ
İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 09:08 |
|
kontağı açın ışıklar yancak şekilde çam açmaya basılı tutun cam açılsın tam açıldıktan sonra 2-3 sn daha basılı tutun programlama olur..
|
|
![]() |
|
heffera
1. Vites
01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 02:42 |
|
bu sıkıntı ortak düğmedemi yoksa kapıdaki düğmedede yapıyormu.
japonla karbonat iyi bileşendir. :)tutturmak istediklerinde bir dene.. Düzenleyen heffera - 21 Eylül 2012 Saat 02:43 |
|
![]() |
|
ciha_n
1. Vites
23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 02:22 |
|
japon ve karbonat ilk defa duydum ama bakalım onun yerine devre iletkenliğini artıran karbon vardı sanırım ondan dökerim daha iyi olur az bir şekilde kurutarak. Bir de düğme akımlarını kontrol etmeyi düşünüyorum. Anahtardan direk takarak kaldırmayı deneyeceğim camları eğer öyle kapanırsa tekrar bir tanıtma işlemi yaparım heralde umarım düzelir çünkü çok sinir bozucu harbiden. Uzun zamandır kullanıyordum arka camları zaten düzgünce kaldırıp indirmiyordu ama sorun değildi ön cam önemliydi.
|
|
|
Peugeot 307 2005 1.6 HDİ Look Alüminyum Gri
|
|
![]() |
|
heffera
1. Vites
01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 02:05 |
|
şöför tarafındaki cam anahtarını sök içini temizle daha bugün ben temizledim benimde sağ ön cam kesik kesik açılyordu. sildim düzeldi. ara sıra temizlemek lazım. bundada düzelmezse ayaklarının altını 1 veya 2 milim yükselt. zamanla aşınıyor galiba . ben ayağına japon sürdüm hafifte üzerine karbonat :) döktüm süper oldu. dikkat et fazla karbonat dökersen kazımak zorunda kalırsın oda baya zor olur...
kumandanın örtmemesini bilemem belki pili azaldığı için olabilir.. benim tahminim..kolay gelsin.. Düzenleyen heffera - 21 Eylül 2012 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
ciha_n
1. Vites
23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 01:33 |
|
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi daha 3 gün önce kullandığım da camlar kumanda dan uzunca basılı tuttuğumda kapanıyor du ama ilginçtir şimdi kalkmıyor bunun sebebi ne olabilir durduk yere böyle oldu kitlemede bir sorun yok normal kitliyor aracı ama cam kalkmıyor. Ayrıca şöför tarafındaki cam da da bir sorun oluştu bununla birlikte düğmeye basıp ta açmaya çalıştığımda direk açılıyor biliyorsunuz eğer ikinci kademede açarsanız ama şimdi kesik kesik açılıyor hep 5 cm falan iniyor duruyor tekrar basıyorum tekrar hep böyle kalkarken de yine aynı şekilde durduk yere ne oldu anlamadım gitti bu sorunu nasıl giderebilirim???
|
|
|
Peugeot 307 2005 1.6 HDİ Look Alüminyum Gri
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||