|
406 coupe 3.0 Tekleme Sente |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
mehmet52
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2014 Saat 11:31 |
|||
arkadaşlar ölü konunun canlanması önemli değil ben kahrediyorum Altuğ -19 arkadaşın sorunu bendede var çözüm arıyorum
|
||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Gülmekten öldürdün :)) iyi bişey dedim. Baktım konuya
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi iyi bişimi dedin benim konuyu bi okusana abi tekliflere açığım
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tebrik ederim Riçırt, ölü konuyu canlandırandan sonra sende bizi öldürdün
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
aynen öyle size katılıyorum sente alakası olsa araç arkadan birisi tutuyormuş gibi çekmez bayılır kalır. benzindede aynısnı yapıyorsa eğer conta yanma ihtimalini, sibob yakma ihtimalini değerlendir kontrol et bujilerden birisini çıkartıp aracı komprosöre bağlat bi baktır kaç yapıcak komprosorde sorun onlardan değilse rolanti valfine baktır bu pejolarda hastalık dönem dönem bu ve buna benzer arızalar çıkartır şimdiden kolay gelsin. 406 coope güzel bi araç bi okadarda nazlı
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
tebrik ederim 1,5 yıldır ölü konuyu canlandırdınız
|
||||
mehmet52
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
kardeşim aracınız nasıl oldu nasıl düzeldimi aynı araç ve sorun bendede var
|
||||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hararet müşürü ne alakaymiş. trgeri sen mi degiştirdin degiştiysen ondan sonramı oldu. ama trger atlak olsa o arac yola hic gitmez bayırlarda tıkanır kalırcekmez sen gıtmeden trgere bi bak kontrol et işaretler yerindemi atlamışta olabılır aracın motoru güclü oldugu icin rampalarda falan pek belli olmaz sen konrol et öyle git şurası burası baya masraf acarlar
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
mustigiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bu araçları çok seviyorum, 406 coupe
|
||||
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
||||
altug_19
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
arabada yağ kaçağı keçeleri değişti yaklaşık 2000 km önce o sırada aracı aldığım kişi triger kayışını yerli malı takmıştı içim sinmediğinden ötürü kayışı değiştirttim. Triger değişme zamanına daha 20 bin km var. aracı hiç vurdurmadım araç otomatik vites zaten. dün sanayiye gittiğimde aracın hararet müşüründe sıvı kaçırması var dediler bundan dolayı yapıyor dediler pek anlam veremedim ama cumartesi günü değiştirdiklerinde anlayacağız sanırım. Sente atlaması acaba kayışı ben değiştirtdiğimde olmuş olabilir mi benim aklımı kurcalayacan durum o. çünkü arabayı yağ kaçağından dolayı sanayiye götürdüm tekleme gibi problemi yoktu arabanın o problemi halloldu bu iş çıktı karşıma.
|
||||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
gecmiş olsun bu tıp arızaların sebebi buyuk ihtımalle gazdan dolayı sıbop yakması .ateşleme degiştirdım dıyosun .birde sente atlaması ama bu en son ihtimal tırgen degişim zamanı gelmişmiydi weya aracı hıc vurdurdunuzmu bu son ihtimal oldugu icın sen pıston kompresör basıncını ölctür büyük ihtiman sıbop yanması olabilir. buda motorun yanan sıbopbun bistonu calışmıyor demek tekleme patlama stop etme rolantıde acayıp tıtreme yapar . bunu sende anlayabilirsın aracı calıstır iyıce isinsın bujı kablosunu sırayla penseyle cek cektıgınde motor tıtreyecektır ama birtanesınde eger sıbopta sıkıntı varsa cektiginde hiç bişey olmayacaktır aynı calışmaya devam edecektir o bistonun sıbobu yanık demektır. bujı kablosunun cektıgını tıtreme varsa geri tak dıgerıne gec:))
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
altug_19
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
1999 model 3.0 406 coupe aracımın egzozdan patlama yapması, tekleme yapması, gaz yememesinden ötürü tüm ateşleme sistemini değiştirdim. ateşleme bobini, buji kablosu ve bujiler olmak üzere fakat araba özellikle klima açıkken hafif bir tekleme yapmakta şu anda ve çok zor marş basmaktadır. marş bastığı takdirde zaman zaman istop ediyor ve yürür haldeyken ışıklarda yavaşladığım an yine istop ediyor. aracım tüplüdür fakat ilk çalıştırdığım anda istop ettiğinde araç benzinde oluyor yani benzinde de istop ediyor. Bana fikir verecek yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Acaba araçta sente atlamış olabilir mi ?
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |