![]() |
|
Cam kaldırma modülü sağlıklı mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
FLeCh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 15:36 |
||
O zaman bana 3 cam lazım ön camlar ve sunroof kapatmak için nasıl yapılabilir ?
|
|||
![]() |
|||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim 2003 307 de orjinalinde var kumandadaki kilitleme düğmesine uzun basınca sanrofta dahil ön arka bütün camları kaldırıyor
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kollu cam nasıl kapanacak ki? Ancak ona da motor taktırıp elektrikli cam yaptıracaksınız da olur belki.. |
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
FLeCh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaşlar mrb bende 206 xt var 2001 model bu cam modulunu 5 cam birden yapan var mı sunroofda dahil ve arka kapılar kollu otomatik değil yani yinede kapanır mı 5 cam kapanan varsa bende yapmayı düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||
Takmadan önce denerken kapılara baktık. camlar kapalı durumda iken modül sinyal gönderiyor. camın kapalı olduğunu algılayınca hemen sinyal son buluyor, cam motoru hiçbir şekilde çalışmıyor. Eğer cam açıksa motor çalışıyor ve camı kaldırıyor. Ayrıca şöyle de düşünmek lazım, camları elle kapatırken hiç kimse tam cam fitile gelmişken durduramaz. illa ki kaldırıp 1 2 saniye zaman geçer. cam hem kapanmış olur hem de biz zorlamış oluruz. bu da motoru zorlar ona bakarsak. ama bunu biz arabamızın ömrü boyunca her cam açış kapatışımızda zaten yapıyoruz :) Bence modül bunu daha sağlıklı yapıyor. Şunu da düşünmek lazım artık neredeyse 2010 model üzeri tüm araçlarda bu sistem var. |
|||
![]() |
|||
erhan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
||
illaki markasından arabadan değişir bu ama camı kapadıgı zaman hala kapatmaya calısıyomus oda motoru yakıyomus bellı bır sure sonra böyle demıstı usta :)yinede siz bilirsiniz inşallah bi sıkıntı cıkarmaz
|
|||
pego 206 1.4 x-line black
|
|||
![]() |
|||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||
Bu şekilde bir yazınız kimseye yardımcı olmaz ki :) sebebini de belirtirseniz ona göre hareket eder herkes. En azından şu sebepten dolayı diye belirtirseniz belki o sebebin de bir çözümü olabilir. 3 gündür bana gayet kullanışlı geldi. 2 senedir kullanan arkadaşlar da varmış. Siz sebebini belirtirseniz biz de bilelim olmadı ona göre tekrar bir önlem alalım. |
|||
![]() |
|||
erhan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
||
Benim sürekli gidip geldiğim bir elektrilci arkadasım var gözümün önünde kac kişi geldi gitti takmadı.Benim araçtada yok bende düşünüyodum o öyle deyince baskalarına ben dıle bıle getıremedım :)Tavsiyem taktırmaman sonucta 10 sanıyenı alır camları kapatman:)
|
|||
pego 206 1.4 x-line black
|
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Xclayton galiba tam bakmadim garanti belgesi arabanin icinde gidince bakayim tesekkur ederim
Buna cok sevindim |
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
||
siz hangi marka aldınız hocam? onun süresini ayarlayabiliyorsunuz. modülün içinde küçük bir vida var. sola doğru çevirince süreyi uzatıyor. |
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Bende bugun taktirdim ayni ilk once sag kapaniyordu degistirdik sol yaptik kapilari kumandadan veya anahtarla kitleyince iki durumdada kapaniyor kilitler kilitlemez kapaniyor hic bekleme yapmadan sol cam 10 saniye kadar sonrada sag kapaniyor ama sonradan aklima geldi keske anahtarla kilitleyince devreye girmeyecek sekilde taktirsaydim gerci olurmu bilmiyorum bide kilitleyince hic durmadan hemen o saniye kapanmasi garibime gitti biraz beklese mesela 2 saniye iyi olurdu herhalde
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
||
ben 2 senedir herhangi bir problem yaşamadım
|
|||
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar bugün bağladık modülü. biraz zahmetli oldu ama güzel oldu. önce sağı kapatıyor sonra solu kapatıyor. değiştirmek için uğraşmadık.
Gayet hoş ve kullanışlı oldu. camlar kapalı durumda iken kapıları kumandan kilitleyince modül sinyal gönderiyor, camlar kapalı olduğu için hiç motorlar çalışmadan tık diye sinyal son buluyor. daha sonra diğer camı da aynı şekilde kapalı olduğunu anlayınca o da tık diye ses veriyor modül. bir zararı olmayacak. gayet kullanışlı ve rahat oldu. tavsiye ederim. 20 lira gibi bir cüzi rakam olması da gayet iyi oldu. |
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
normalde pek bir önemi yoktur evet ama cc lerde önemli malesef. ön camın fitili arka cama yapışık olduğu için. ayrıca cc lerde arka camlar için ayrı bir düğme yok. ön ve arka camlar açıkken, sağ cam düğmesini kaldırdığımızda önce arka cam kapanıyor çekili tutmaya devam ediyoruz 1-2 saniye sonrada ön cam kapanmaya başlıyor.
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
cc lerde çok önemli önce arka camların kapanması sonra ön camların kapanması gerekir fitillerin sağlıklı kalabilmesi için
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
6 ay oldu. bir sorun yaşamadım. ilgili ilan aşağıdadır. ayrıca yukarıda diger msjlarımda da yazdım arkdslarımda aldı. kimseden daha bir şikayet almadım. |
|||
![]() |
|||
||
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? bir sıkıntı yaşadınız mı? bir de hangi marka takmıştınız? |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
İlk önce sol, sonra sağ cam kapanıyor 2 saniye ara ile... aynı anda kapanmıyor kapanmazda...
ayrıca hangisinin önce kapandığının çok önemi yok sanırım
![]() Düzenleyen bycem - 28 Ağustos 2012 Saat 12:53 |
|||
![]() |
|||
||
ön camlar için önce sol sonra sağ camı kapatıyormuş. arkalarda da sıra ile olacaktır muhtemelen. çünkü açıklamalarda aküye yüklenmemek için sıra ile kapatır yazıyor. önce hangi cam olduğu çok da önemli değil bence. nasıl olsa hepsi kapanacak. önce arka kapansa ne olur ön kapansa ne olur.. |
|||
![]() |
|||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
||
CC lerde nasıl çalışıyor bu modül ? önce arka ufak camları daha sonra ön camları aynı anda kapatıyor mu ? yoksa önce sağ sonra sol camlar mı kapanıyor?
|
|||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |