|
206 SİS TAKMAK ÇOK KOLAY |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 17:38 |
|
resimleri yüklediği siteden kaynaklı hocam uzun süre o siteye girmeyen kullanıcıların paylaşımları malesef kaldırıldığı için göremiyoruz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
mhmmdydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
resimler görünmüyor acaba neden ?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunun için iki şeçenek var hocam 1- mevcut tamponu kestirmek ben tavisye etmiyorum çünkü beceremiyorlar boşuna masraf ediyorsunuz. 2-çıkma temiz bir tampon alıp yaptırmak en güzeli. 3-tesisat baülantısını orjinal yaptırmak isterseniz öncekle aracın beyninde sis farlarını aktif edip sonra motor siğorta bölümünde yerini bulup röle taktırmak. bazende araç üzerinde hazır olabiliyor bu sistemler. sis tesisatı sadece farları takılıp aktif etmek gerekiyor. bazende tesisat olup siğorta kutusunda rölesi olmuyor. işte onu yapacak bilen bir usta bulmak lazım. son seçecek araç içinde sis farlırı için ayrı bir düğme yaptırmak.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Op206
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracınız 206 xr miydi? Bu modellere sis farı takmak için yer var mı yoksa yeni tampon mu almak lazım ? ayrıca sis farlarının bağlantılarını nasıl yapıyoruz teşekkürler
|
||
Erdemtts
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
resimleri açamıyoruz yeniden yükleme sasınız varmıdır ?
|
||
ErdemTTŞ
|
||
savasbaris
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasbaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Resimleri yenilermisin başkan görünmüyor.
|
||
x_riddick_x
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı x_riddick_x
|
|
slm Resimler görünmüyor tekrar yüklermisiniz...
|
||
AK_206
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sis farı hakkında görsele gerek yok aslında işlemler bilgili ve titiz bir çalışma halinde yapılırsa kolayca sis farı takmak mümkün.Tabi olabilcek herşeye hazırlıklı olun kolay dıyoruz kolay denıyor ama çokta hafife alıncak bir iş değil birde işe elektrik tesisatı boya vs girerse hiç kolay değil.Ama tampon düzgün kesilirse,elektrik tesisatınızda varsa sisler için,geriye kalan işlemler çok zorlamaz.
Bu benim tamponu söktüğümde çekmiş olduğum bir fotoğraf fikir vermesi açısından paylaşayım sissiz orjinal tampon sis farı ayakları vidalama yeri mevcut ayrıca kesilmesi gereken yerlerde fabrikasyon olarak çizili.Tamponu söküp dekupaj kullanan bir yerde çizili yerlerden kestirmeniz yeterli çizgilerin biraz içinden kesilirse aksilik oluşması durumunda geri dönüş payı bırakılmış olur ve sis farı kenarlarından açıklık kalmaz.Ayrıca kesim sırasında dekupajda ince uç kullanılırsa daha düzgün bir kesim olur.Bunlar yapıldıktan sonra geriye kalan işlemler bilinen şeyler zaten. Düzenleyen samet206 - 17 Ağustos 2015 Saat 21:23 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
pejocuadam
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pejocuadam
|
|
Resimlerin linkleri yenileydi cok iyi olurdu
|
||
serky54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
görseller ölü linkte yenilenir ise bir çok kullanıcıya faydalı olacaktır
|
||
Dr.yunoo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba öncelikle paylaşım çok güzel tebrikler ben kendim yapmak istemiyorum cesaret edemem ama Ankara da bu işi yaptırabileceğim neresi var?
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen hocam bencede haklısınız ... |
||
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Onlara da çok sövüyorum ben. Eskiden gece yolculuğunu çok severdim ama şimdi gece çarşıya bile çıkmaya çekiniyorum.
Bazıları da sislerin aynalarını yukarı çeviriyor gözümüze sokuyor görgüsüzce. Sis lambasına hiç karşı değilim yanlış anlamayın ama öyle tipler var ki adamı sisten de xenondan da soğutuyor. En azından polis böylelerine bir dur çekmeli 100 200 lirayla
|
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sislere cezamı sise böyle bır ceza gelıceğine xenon farlara gelseydı daha çok sevınırdım adamlar aydınlatma armatürü gibi dayıyo farlarını gözümüze gerçi sislerede xenon koyanlarda var ama xenon lara vercekler cezayı normal sislerin kımseye zararı yok saçmalık ...
|
||
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uygulamanızı sevdim, arabayı ilk yıkamamda fırça darbesiyle benim sağ sis içine girmişti ben de gidip komple tamponu söktürüp eskisinden daha sağlam bir şekilde yaptırmıştım orayı... Ondan biliyorum zor bir şey değil yanınızda işten anlayan biri bulunsun elinizde alet edevat varsa 30 lira daha işçilikten yırtarsınız. Sise cezaya gelince... Artık hemen her ilde başladı, sisler açıksa kenara çekiyorlar, şimdiye kadar çoğunu uyardılar ama bundan sonra uyarmayacaklar direk yazacaklar cezayı. Ben şahsen çok sevindim, geceleri gözümü yoran sislere bir ton küfrediyorum açıkçası...
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
hayırlı olsun güzel bir uygulama :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
arkadaşlar aklınızda bulunsun, geçen gün ankara kızılayda sisler açık olduğundan ceza yiyordum çektiler kenara :)
Aynı gün kemerden ceza yediğimi söyledim öğrenciyim falan acıtasyon yaptım da yazmadılar, yoksa dikkat edin yok yere sis açmaya ceza gelmeye başladı. 2 senedir sisler açık gezerdim ilk defa durduruldum |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
duman6kelimeler
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
|
|
teşekkürler :)
|
||
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel bir uygulama olmuş yapcam yapamıyorum yapcam yapamıyorum cesaretlendırdı :)
|
||
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
|
teşekkürler sisleri alıp uygulamayı yapayım o zaman.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |