![]() |
|
BENZİN POMPASI ZAMAN ROLESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeniçeri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: 306 pejo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 13:52 |
|
|
![]() |
|
yeniçeri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: 306 pejo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende meraklandım
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
bu uygulamnayi yaptiran yokmu acaba?
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
evet pompanın sürekli çalışması zamanla bi takım olumsuzluklara sebebiyet veriyormuşş .. banada bi usta tavsiye etti..yüzlerce arabaya yaptırdım dedi.. ama tam olarak bilgi toplamadan yaptırmak istemedim..
|
|
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
bu yüzden şamandırası ısınınp yanan bir 206 görmüştüm...
bunu gördükten sonra bende 307 ye taktırmıştım |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
valla ilk defa duyuyorum daha neler duyacaz demektir.
|
|
![]() |
|
sanırım role takarak benzin pompası komple uyutuluyormuş.... ancaaak, ben yanlış anlamadıysam bu cihaz pompayı arada bir çalıştırarak enjektörlerin soğumasını sağlıyor... benzin deposunu dolu tutmakta pek işe yaramıor.... zira motora gidiş hortumu geniş, dönüş hortumu dar... geniş hortumdan giden aynı miktarda benzin dar borudan depoya dönüyor, pompayı zorluyor dolayısıyla.
ayrıca araç lpg de çalışırken damla damlada olsa benzin damlatıyormuş .. buda benzinin ziyan olmasını sağlıyormuş... |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benzin pompasi aracin calistigi her durumda calisir. Bunun bir zarari yoktur cunku ona gore dizayn edilmistir. Bir role ile calismasini durdurabilirsiniz ancak dusunceme ve bildigime gore bu sirali sistem lpg'lerde hicte gerekli degildir. Pompa LPG'de aracinizi kullanirken neden zarar gorsun ki?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar benzin pompası zaman rolesi diye bir şey tavsiye ettiler. araç lpg ye geçse bile benzin pompası zaman zaman çalışıyormuş.. ve zamanlar pompanın zarar görmesine sebeb oluyormuş.. bu role takıldığı zaman araç lpg ye geçtiği zaman pompa uyutuluyormuş.. nedir ne değildir tavsiye edermisiniz? bi tartışalım bu konuyu
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |