|
Yol bilgisayarı tuşu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 23:27 |
ben bir çıkmacıyı aramıştım geçenlerde komple 100 tl dedi montajınıda yaparız filan dedi ama ne kadar sağlamdır bilmem 75 lira iyimiş aslında ama hala sadece o tuşu bulabileceğim konusunda ümitliyim nedense.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
senol73
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçen hafta benim silecek kolu arızalı olduğu için değiştirmeye gittim.Usta elindeki kolu değiştirince sorunum çözüldü.Elinde 1 adet 307 kol vardı.Hatta istersen onu takayım dedi ama ben eşekliğime yanayım taktırmadım onu:( benim araçta yol bilgisayarı yok gerek te yok dedim.Yanlız fiyatını sorduğumda 75 lira falan demişti.Kol çıkmaydı ama bir sorunu yoktu gayette güzel çalışıyordu.Eğer istiyorsanız sizin için sorabilirim.Ama sadece kol vardı elinde baştan söyleyeyim.Yani komple falan değildi.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen ebayde yok öle komple kolu satıyorlar. ben denedim 206 ya uygulanması gibi sonuç facia oldu kolun ucunu parçaladım zaten birleşikmiş benimkinde o yüzden elimde patladı. bulamazsam kötü görüntü ile kullanmaya devam
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sıtede cok guzel 206ya uygulaması var da 307 de korkutuyor ınsanı ya aynı cıkmazsa ıc duzenegı dıye.Efeye vs.. sordumda yok dedı sanırım ımkansızlastı artık bu.Maslak da da soruyorum da sanırım adamlar uyanmıs komple kolu satıyor :)) ebayda aradımda bulamadım ben.Bızım sıte bulur ya oyle umıt edıyorum :)) yada hayal :))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın ingilizcesini dene googletranslater ı kullanır mısn
|
|
MuratUlg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaklaşık yarım saattir arıyorum ama bulamadım ne diye arama yapsam acaba |
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ebay da mı ne vardı sanırım bu sitede montajını da anlatıyor videoda geçen görmüştüm araştır bulursun
|
|
MuratUlg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende arıyorum aynısından ama bulmak imkansız gibi birşey :(
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar 307 yol bılgısayarı ıcın sılecek ucuna tus yanı com2000 tusu lazım cevresınde olan yardımcı olabılecek varmı.Tskler.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |