Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yol bilgisayarı tuşu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23379
Tarih: 22 Aralık 2024 Saat 13:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yol bilgisayarı tuşu
Mesajı Yazan: fatihgg
Konu: Yol bilgisayarı tuşu
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2012 Saat 21:46
Arkadaslar 307 yol bılgısayarı ıcın sılecek ucuna tus yanı com2000 tusu lazım cevresınde olan yardımcı olabılecek varmı.Tskler.

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Cevaplar:
Mesajı Yazan: MuratUlg
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2012 Saat 23:33
bende arıyorum aynısından ama bulmak imkansız gibi birşey :(

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 09:54
ebay da mı ne vardı sanırım bu sitede montajını da anlatıyor videoda geçen görmüştüm araştır bulursun

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 15:09
Orjinalini yazan: toga406 toga406 Yazdı:

ebay da mı ne vardı sanırım bu sitede montajını da anlatıyor videoda geçen görmüştüm araştır bulursun
yaklaşık yarım saattir arıyorum ama bulamadım ne diye arama yapsam acaba

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 15:37
haklısın ingilizcesini dene googletranslater ı kullanır mısn

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 16:08
Sıtede cok guzel 206ya uygulaması var da 307 de korkutuyor ınsanı ya aynı cıkmazsa ıc duzenegı dıye.Efeye vs.. sordumda yok dedı sanırım ımkansızlastı artık bu.Maslak da da soruyorum da sanırım adamlar uyanmıs komple kolu satıyor :)) ebayda aradımda bulamadım ben.Bızım sıte bulur ya oyle umıt edıyorum :)) yada hayal :))

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 17:36
Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

Sıtede cok guzel 206ya uygulaması var da 307 de korkutuyor ınsanı ya aynı cıkmazsa ıc duzenegı dıye.Efeye vs.. sordumda yok dedı sanırım ımkansızlastı artık bu.Maslak da da soruyorum da sanırım adamlar uyanmıs komple kolu satıyor :)) ebayda aradımda bulamadım ben.Bızım sıte bulur ya oyle umıt edıyorum :)) yada hayal :))
aynen ebayde yok öle komple kolu satıyorlar. ben denedim 206 ya uygulanması gibi sonuç facia oldu kolun ucunu parçaladım zaten birleşikmiş benimkinde o yüzden elimde patladı. bulamazsam kötü görüntü ile kullanmaya devam

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Mesajı Yazan: senol73
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 22:41
geçen hafta benim silecek kolu arızalı olduğu için değiştirmeye gittim.Usta elindeki kolu değiştirince sorunum çözüldü.Elinde 1 adet 307 kol vardı.Hatta istersen onu takayım dedi ama ben eşekliğime yanayım taktırmadım onu:( benim araçta yol bilgisayarı yok gerek te yok dedim.Yanlız fiyatını sorduğumda 75 lira falan demişti.Kol çıkmaydı ama bir sorunu yoktu gayette güzel çalışıyordu.Eğer istiyorsanız sizin için sorabilirim.Ama sadece kol vardı elinde baştan söyleyeyim.Yani komple falan değildi.

-------------
2004 1.4 HDI LOOK 206

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2012 Saat 23:27
Orjinalini yazan: senol73 senol73 Yazdı:

geçen hafta benim silecek kolu arızalı olduğu için değiştirmeye gittim.Usta elindeki kolu değiştirince sorunum çözüldü.Elinde 1 adet 307 kol vardı.Hatta istersen onu takayım dedi ama ben eşekliğime yanayım taktırmadım onu:( benim araçta yol bilgisayarı yok gerek te yok dedim.Yanlız fiyatını sorduğumda 75 lira falan demişti.Kol çıkmaydı ama bir sorunu yoktu gayette güzel çalışıyordu.Eğer istiyorsanız sizin için sorabilirim.Ama sadece kol vardı elinde baştan söyleyeyim.Yani komple falan değildi.
ben bir çıkmacıyı aramıştım geçenlerde komple 100 tl dedi montajınıda yaparız filan dedi ama ne kadar sağlamdır bilmem 75 lira iyimiş aslında ama hala sadece o tuşu bulabileceğim konusunda ümitliyim nedense.

-------------
2005 1.4 HDİ XR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net