|
|
206 Sis Farı Bağlantısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
206x-line
2. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 Sis Farı BağlantısıGönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 23:23 |
|
yapamadık gitti su sisleri elimizde kaldi tamponda yer yok diye iyi bir usta yokmu delsin yapistirsin yapsin güzelce kola baglansin arka sislerle yansin ne güzel hayel kurar olduk valla :)) |
|
![]() |
|
kursat3006
3. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 22:54 |
|
Ancak benim 2001de sis tesisatı yoktu yani bsi ye de baglican falan. Ben ayrı düğme yaptım gizli kafama göre açıyorum :)
|
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
cagdascicen
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 22:00 |
Çok teşekkürler kardeşim..
|
|
![]() |
|
206swxline
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 21:29 |
|
ama bu işlemi yaparken bi şeye dikkat etmen lazım
motor içindeki sigorta kutusunda sisler için sigota ve rölesi olması gerekiyor yoksa bile bu işlemde hiç zor değil benimde yaptığım gibi sende ypabilirsin verdiğim link yeterince ayrıntılı http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16362
|
|
![]() |
|
206swxline
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 21:23 |
|
gerek yok kardeşim
benim koldada sadece arka sis farı için şekil vardı farlar yanıkken çevirince arka sisler yanıyodu dediğm uygulamayı yapınca parklarda iken ilk çevirişimde ön sis (tusu bırakınca kendini geri atıyo) ikinci çevirişimde arka sis yanıyo gösterge tablosundada ışıkları yanıyo zaten
|
|
![]() |
|
cagdascicen
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 21:16 |
|
http://www.peugeotmarket.com/206-FAR-KUMANDA-KOLU-KOMPLE-COM2000-ORJINAL,PR-895.html
2001 model Peugeot 206 sahibiyim. Aracımın orjinalinde sis farı yok ve GTI tamponu alıp, sis farlarını aktif hale getireceğim. Linkte belirttiğim kumanda kolunu almama gerek var mı yok mu?
|
|
![]() |
|
206swxline
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 21:15 |
|
rica ederim faydam olduysa ne mutlu
|
|
![]() |
|
cagdascicen
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 21:03 |
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. 2-3 ay sonra GTI Ön tampon ve mercekli sis farı taktıracağım. Sis farı nasıl çalışacak diye düşünüp duruyordum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
206swxline
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 20:52 |
|
(bu mesaj yayımlanalı cok olmuş biliyorum ama bu neyin cevabı demeyin nette arayanlara bilgi amaçlı yazıyorum bunu bende forumdaki bi arkadaştan öğrendimbu vesile ile onada tekrar teşekkür ederim adı emrah.) com 2000 ni değiştirmene gerek yokki Peugeot planet 2000 programına sahip bi tamirci buluyosun beyin tamiri yapan ustalarda oluyo daha cok 2 dk da o senin tek kademeli dediğin sis kolu http://image5.sahibinden.com/photos/74/16/91/big_117741691e4c.jpg
iki defa çevrildiğinde parklarda iken once ön sonra arka sis farını yakıyo ustası benden sadece 20 tl aldı 2dk da orjınal koldan sıs farını yakabılır hale geldim ole düğme takmak falan uzun hikaye
|
|
![]() |
|
savi_206
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 Saat 23:22 |
|
206 aracıma GTI tampon taktırdığımda orjinalinde olmayan sis farlarını arka sise paralel olarak çektirdim. Şimdi ise ön sisleri ayırmak istiyorum. Arka sisle olan bağlantısını iptal edeceğim.Comm 2000 değiştirme durumum olmadığı için aç-kapa tipi bir anahtar kullacağım.Elektrik bağlantısının nasıl olması gerektiğini ve anahtarın kaç amperlik olması gereketiğini bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler...
Düzenleyen savi_206 - 16 Mayıs 2012 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||